Şimdi Ara

Exa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu firmayla ilgili bilgisi olan varmı, sorunlu olduğunu söyleyenleri gördümde, tam parçaları alacakken içime kurt düştü

• kesinlikle tavsiye ediyorum yeni sistemimi bu çarşamba günü aldım. saat 12.45 te sipariş verdim.( montajınıda yaptılar) 15.30 da hazır olur dediler. gerçekten kaliteli bir firma. fakat yaptıkları sistemi elden vermeyi uygun buluyolar. çünkü kargo firmalarıyla biraz sorunlarımız var demişti müşteri temsilcisi. tek kötü yanı elde taşırken bayağı bir ağır oluyor
  • bende imzadaki sistemi exadan aldım bursadan sipariş verdim bana sistemi kurup gönderdiler kargo ile 1 aydan beri hiçbir sorun yaşamadım kasayı açtım gayet düzenl bir şekilde toplamışlar her zaman bir kaç çatlak ses olur yani o kadar aldırmayın ayrıca 2005te de kasayı istanbula gönderdim ekran kartı anakart takviyesi yaptılar kasayı sadece yazın ısınmasın diye tozunu almak için açtım gene sorun olmadı hafıza kartları aldım işte , sorun yaşamadım alabilirsiniz rahatlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 30 Ocak 2009; 21:37:40 >
  • Gözü kapalı alışveriş edebileceğin ender sitelerden
  • evet gayet güvenilir bir site
  • süper sistemimi ordan topladım ek ramımı ordan aldım flash bellek aldım süper
  • ara sıra sorun cıkabiliyor ama genelde güvenle alısveris yapabilecegin yerlerden biri ne alıcaksan ordan eger magazalarından alıcaksın orda acıp ürüne bakmanda fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başarılı bir firma Bence Eksene göre daha iyi firma zaten Kadıköy'de birbirlerine çok yakınlar..
  • Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz ordan 1 sistem topladım ve birkaö parça aldım hiçbir sorun yaşamadım.

Sistemde bir hdd sorun oldu söyledim getirin biz halladeriz dediler öğle yemeği olmasına rağmen yapıp 10 dk içinde teslim ettiler.

Sorun dedikleri ürünü sattıktan sonra onlar sizi Garantiye sevk ettikleri için müşteriler ondan sorunlu diyorlar.
  • Cevaplar için teşekkür ederim Montajı ücretsiz yapıyorlar değil mi? Çünkü HDD hariç diğer tüm parçaları oradan almayı düşünüyorum.
  • Ben tüm parçaları ordan aldım ve montajı ücretsiz yaptılar..

Hdd elimde vardı derseniz yaparlar sanırım..

Bu olayı teknik servisteki biriyle konuşmuştum yorucu olur vs dedim..

Adam aslında alıştık oturuyosun parçalar geliyor takıyorsun oluyor bitiyor alıştık dedi..

Sadece alışmakmı yani tüm gün boyunca burda bordlar cpular ramler vs.

Oda haklısın bigün rüyamda sistem montajı yaparken kafayı yicem o olcak diyordu:)
  • Bende Kadıköyde alışverişimi sürekli Exa'dan yapıyorum. Sadece orda teslimat olayı biraz uzun sürüyor Onda da sağolsun ordaki bi abimin yaptığı iyiliğe değer
  • Yarım kalmış sipariş durumlarında noluyor arkadaslar bilginiz var mı? Kredi kartını onaylamadı ancak sipariş listeme atmış ürünleri bir anlam veremedım.
  • bende alısverıs yapıyorum gayet guzel bır fırma
  • Bende memnunum EXA'dan
  • mzamdaki sistemi exadan aldım..Allaha şükür bi problem ile karşılaşmadım..arkadaşa aldık oda sağsalim kullanıyor..herhangibir problem yok ama elektronik ürün şans işi sonucda
  • abi niye sıfır alıyorsunuz formdan % 40 a kadar daha ucuza alabilirsiniz bi dvd rw bide hdd yi sıfır alın gerisini formun güvenilir temiz insanlarından alın hem form insanı kazansın hem siz zarar yapmayın sıfır aldığınız her ürün için kibarca komşu ülkeler kabaca elin gavuruna kazandırıyorsunuz 1 kez kazanmış 2. de ülken insanının işi görülsün
  • exa dan bugüne kadar 3 sistem topladım. 1 laptop aldım bayada irili ufaklı parça aldım Hiçbir sorun yaşamadım. işlemcim arıza yaptı götürdüm ilgilendiler, kısa sürede değiştirdiler vs vs kısacası güvenilir yer güvenle alışveriş yapabilirsiniz
  • benim henüz alışverişim olmadı ama gayet güzel bir site arkadaşlara göre ...
  • yanlış hatırlamıyorsam exa ile ilgili bi konu wardı birinin 4870 i geri göndermiş arıza yüzünden kart ı geri gönderdiklerinde arka plakanın üst kısmında yamulmalar fln wardı problemde giderilmemişti sanırsam baya bi olay olmuştu o konu forumda sonra noldu bilmiorum ama.

tabi bu anlattığım 1 tane yani o kadar kişi çok iyi demiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.