Şimdi Ara

Evrimim Nasıl ? /SSli Tip Evrimim/ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sivilcelerden 1 seneye eser kalmaz ancak sen zayıflayınca baya gideri olan birisi olursun gibime geliyor.
    Bence aynı zamanda zayıfla 65-70 kilo ol
  • Hocam kibar olmasına kibarımdır fakat şöyle bir durum var bazen benle çok zıtlaşıyorlar

Mesela birisi Eminem'i Emaynım diye okuyor, diğeri Illuminati'ye Eylüminati diyor ki sürekli git radyo dinle
    röportaj, film izle anlayacaksın yazıldığı okunduklarını diyorum yok o öyle değil yanlış biliyorsun diyor.

Bende deli oluyorum ne halin varsa gör gibisinden gidiyorum aslında sorun o değil sorun çok egoist olması
    işte ben sana laf sokarım sen bana sokamazsın diyor bende tamam diyorum sana laf sokmayacağım diyorum
    ki öyle bir laf sokma şanslarım oluyor ki susuyorum geçenlerde deli etti ''Sana sokacağım tek şey lafım olmayacak'' dedim ki hakketti.

Onun dışında kafamın uyuştuğu insanlar var ama çoğu cidden 'ergen' yada 'içi kezban dışı taş'lardan.

Yani oyunları, donanımları, pc yi vb şeyleri çocuk işi, çöp buluyorlar deli oluyorum.
    Saçma sapan müzikler, saçma sapan fotoğraflar aptalca erkek muhabbetleri deli oluyorum.

Erkek arakdaş konusunda da aynı problem var oyun, film, dizi, donanım, kitap, çizgi roman vb. şeylerle ilgilenmiyorsa yada saçma buluyorsa
    hiç konuşmuyorum onlarla takılmıyorum.

Gerçi bu tip olayda 7.5 yaşında babamı kaybedip erken olgunlaşma olayımında etkili olduğunu düşünüyorum.

Yani tüm gün kız peşinde koşmak, kızlara yalakalıp yapmak, sulanmak, ellemek için çeşitli bahaneler bulmak
    saçlarımı saçma sapan bir stilde kestirmek (Castin Gey Biber) saçma sapan pozlar çekmek... bana göre değil hocam.

Öyle sosyal olacağıma donanımla, oyunla, kitapla, çizgi romanla takılıp asosyal olup saydıklarımı arkadaş edinirim daha iyi.

• Önce bastım eksiyi, sonra gülmedim.
  • Ooo evrim geçirmişim karşiimm
  • Biri evrimmi dedi ?

http://i.hizliresim.com/1P6lZj.jpg = yanlız çok tipsizmişim he

http://i.hizliresim.com/Elm4WZ.jpg = Allah insana çeviriyim şunu bari demiş galiba

Edit : neden böyle bişi yaptım bimiyorum

• İlk fotoda çakmak gazı çekmiş gibisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsteve

Beni hatırlayanınız var mı bilmiyorum fakat geçen seneden beri bayağı bir evrimleşme geçirdim (Sivilce konusunda) gerçi başka yerlerde evrime maruz kaldı

Geçen Sene

Evrimim Nasıl ? /SSli Tip Evrimim/

Bugün

Evrimim Nasıl ? /SSli Tip Evrimim/

Artık bir sene sonra tekrar açarım konuyu o zaman sivilce falan kalmaz

Aklıma geldi de geçen sene sırf sivilcelerim yüzünden konum kapatılmıştı lan

Evrimin çok güzelmiş seneye de kullanırsın.

• Evrim geçirdikten sonraki halinde atarsan nasıl olduğunu söyleyebiliriz.

• Kaşlar 3. Dünya savaşını baslatmadan araya girmelisin bence

• Resmen patlama yasamissin boyle sivilcemi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Oksijenli

Kaşlar

Kuzen Nassin?

• Yüzünde aşırı yağlanma var hacı
  • DAT FACE
  • ah ulan ah uyarmışlardı beni kilo konusunda da dinlememiştim zamanında. haklıymışlar

sen de kilo ver qnq

• Sivilceler gitmiş de yağlar artmış.
  • osbiri azalttıysan normal karşim
  • özgüvenine hayran kaldım
  • Sivilceli halinin sivilcesiz hali daha iyi olabilirmişte bir yıl sonraki halim diye koyduğun halin eski haline göre daha kötü bile olabilir.
  • simitçi bıyığı op
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.