Şimdi Ara

Evrimciler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi Ateist ve bilimsel arkadaşlarım sizlere bir sorum var..

Evrimin doğru olduğunu kabullenmek için bilimsel bir deney ile kanıtlamak lazım bence.
    Öncelik ile sizden şuan benim test edebileceğim türlerin evrimini gözlemleyeceğim bir örnek vermenizi istiyorum..

Türlerin evrimi diyorum ( Maymunun insan olması veya bir ayının kuş olması gibi.)
    Adaptasyondan bahsetmiyorum bir canlının öteki bir canlıya dönüşmesinden..

Ve şu 60 yıllık ömrümde bunu test etmeliyim.

Eğer test edemezsem bende darvine veya bilim adamlarına inanmak zorunda kalırım.
    Birilerine inanç yerine deney test etmek istiyorum..(Bilimsel olanda bu değil mi ?)

Milyon milyar yılda olur vs gibi darvine bilim adamlarına inanıp bir inancı olupta ben ateistim diyenlere gülerim peşim diyim.

Özet : Türlerin evrimi diyorum ( Maymunun insan olması veya bir ayının kuş olması gibi.) Konusunda örnek..!

• Biri bu yazıyı Türkçe'ye çevirebilir mi?
  • Evrim falan bilemem de Allah yok o kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La mugo sen ne diysen

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

Biri bu yazıyı Türkçe'ye çevirebilir mi?

Kakosi ? Arnosi ? (Bizde göçmeniz.) Makedonya.
  • lan daha 2 kelimeyi bir araya getirip cümle kuramıyon sonra bana evrimi anlatın diyon sen boşver evrimi filan, arkadaşlarınla çekirdek kola partisi yapın
  • Google translate bile çeviremez bu yazıyı dh lilerden hiç bekleme türkçe olmasını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otoban komplo teorisi
    9 yıl önce açıldı
    Müslüman uzaylı..!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slobodno

quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

Biri bu yazıyı Türkçe'ye çevirebilir mi?

Kakosi ? Arnosi ? (Bizde göçmeniz.) Makedonya.

yugoslavca bilmiyorum

yine aynı şekilde biyolojide bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

lan daha 2 kelimeyi bir araya getirip cümle kuramıyon sonra bana evrimi anlatın diyon sen boşver evrimi filan, arkadaşlarınla çekirdek kola partisi yapın

Tamam çekirdek yerken senide dinliyorum bir yandan anlat bakim Küçük Darwin
  • bu soruya cevabı bende bulamadım
    dedikleri şey ya adaptasyon ,ya mutasyon
    sanırım geçiş formlarını kesinlikle gösterecek fosiller vs de yok
    1 2 şeyi bunlar ortak diye gösteriyorlar
    ne kadar doğrudur bilemem
    https://www.youtube.com/watch?v=oaP-qHnjIgs
  • quote:

Şimdi Ateist ve bilimsel arkadaşlarım sizlere bir sorum var..

Evrimin doğru olduğunu kabullenmek için bilimsel bir deney ile kanıtlamak lazım bence.
    Öncelik ile sizden şuan benim test edebileceğim türlerin evrimini gözlemleyeceğim bir örnek vermenizi istiyorum..

Türlerin evrimi diyorum ( Maymunun insan olması veya bir ayının kuş olması gibi.)

Eğer test edemezsem bende darvine veya bilim adamlarına inanmak zorunda kalırım.
    Birilerine inanç yerine deney test etmek istiyorum..(Bilimsel olanda bu değil mi ?)

Milyon milyar yılda olur vs gibi darvine bilim adamlarına inanıp bir inancı olupta ben ateistim diyenlere gülerim peşim diyim.

Özet : Türlerin evrimi diyorum ( Maymunun insan olması veya bir ayının kuş olması gibi.) Konusunda örnek..!

Ateizm ve bilimi birbirine karıştırma, bilim metafizik ile ilgilenmez. Din ise metafiziğin en geniş unsurudur. Bu bir.

Bilimsel deney ile nasıl kanıtlayacaksın? Canlılar milyonlarca yılda evrimleşir, bu da adaptasyonun bir üst kademesidir artık. (hadi gül sen kendi kendine.)

Sen kimsin ki evrimi test edeceksin? Milyonlarca yıldan bahseden insanlara gülen sen, kimsin? Ve 60 yıl diyor.

Bilgin çok kıt, sen hala maymundan geliyor sanıyorsundur insanların. Hayır primat'tan geliyoruz. ''Maymun''larla kuzeniz hatta.

Evrimciler.

Hadi bunu 60 yılda test et sen.
     Evrimciler.

Bunu da tabi ki. Profesörsün ya, biz komiğiz ya.

• Hadi bana Big Bangi deneyle kanıtla.
  • Ayının kuşa dönüşmesinden sonrasını okumadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
    karılı kızlı malum programı kıs biraz
  • Sen önce kendini ifade etmeyi ö?ren. Sonra burada teorileri çürütmeye çaly?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eisenschmiede

quote:

Şimdi Ateist ve bilimsel arkadaşlarım sizlere bir sorum var..

Ateizm ve bilimi birbirine karıştırma, bilim metafizik ile ilgilenmez. Din ise metafiziğin en geniş unsurudur. Bu bir.

Bilimsel deney ile nasıl kanıtlayacaksın? Canlılar milyonlarca yılda evrimleşir, bu da adaptasyonun bir üst kademesidir artık. (hadi gül sen kendi kendine.)

Sen kimsin ki evrimi test edeceksin? Milyonlarca yıldan bahseden insanlara gülen sen, kimsin? Ve 60 yıl diyor.

Bilgin çok kıt, sen hala maymundan geliyor sanıyorsundur insanların. Hayır primat'tan geliyoruz. ''Maymun''larla kuzeniz hatta.

Evrimciler.

Hadi bunu 60 yılda test et sen.
     Evrimciler.

Bunu da tabi ki. Profesörsün ya, biz komiğiz ya.

Bunlar öngörü sadece deney ve test edilmemiş bir durum...Aradaki bir çok kemik kayıp.Ve bu adapdasyon..

Türlerin evrimi değil..Maymunun bulunduğu ortama göre biyolojik bir adaptasyon geçirmesinden değil türlerin değişimini istiyorum.

İngilizce paylaşım yapıpda kendi öngörünü güçlendirdiğini sanıyorsun sadece.

Sende bilmiyorsun çünkü tam olarak test edemedin edemezsinde kitaplar ne diyorsa onu ezberleyip bıdı bıdı yapıyorsun...Bilim adamlarına inanıyorsunuz sonra ben ateistim diye dolaşıyorsunuz...Peygamberlere inanlarada laf edersiniz.Komik.

• çamurdan yaratıldık kanka kanıtlıyım istersen
  • Dininde imanında müslümandım yazını okuyunca ateist oldum sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Norton_E

çamurdan yaratıldık kanka kanıtlıyım istersen

Hadi bakalım trolle izin verdim.
  • Kafan güzelmiş güle güle kullan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.