Şimdi Ara

Evrensel iletişim Z9 nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Z9 u çözen bilen varmı soruları nasıldır, ygs seviyesinde mi

• up
  • Hocam kötülüyor falan diyecekler muhtemelen ama, sınavdan gerçekten uzak. ÖSYM'nin 5yılını kıyasladığın zaman uzak düşüyor. Amele gibi işlem yaptıran sorular var. Ama problemlerinin çoğu güzel. Ben aldım, yalnızca problemlerini çözeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k9'u hakkında konuşabilirim matematiği teog matematiğinden kolay ama feni ygs fen ile tam birebir olduğunu söyleyebilirim sadece fenini çözüyorum bölüm denemesi adına
  • birazcik birebir değil yani?

• yapmayın be arkadaşın biri tavsiye etmiş dün sipariş verdim boşa aldım gibi görünüyo o zaman, elde tutulur bi yanı yok mu hiç
  • Türkçesi ve sosyali nasıl?dilbilgisini çok soruyorlarmış sanırım.bende almayı düsünuyordum ama sanirim almayacagim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende var sadece mat kismlarini cozup biraktim digerleri ygsden cok uzak hele sosyal 1 tane yorum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyalde özellikle son iki yıldır bilgi aģırlıklı,birtakım kavramları kanırtmaya yönelik sorular cıkıyor.ölçür bu olmamalı bence

• Arkadaslar deneme geldi bi goz gezdirdim ilk yorumum mat sorulari guzel gibi turkce sorularida iyi gibi ama dil bilgisi fazla (10civari), olmazsa olmaz degil gibi ama cozdukten sonra anlasilacak nasil oldugu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackEvill B kullanıcısına yanıt
    mat bölümü iyi,fen lys ayarında,türkçe saçma,sosyal bilgi,ilk deneme çıkmış sorulardan oluşmuş gibiydi,2.si daha zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.