Şimdi Ara

Evrensel format için yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Anı olarak çektiğim videolar var, çoğu cep telefonu ile 1280*720 çözünürlükte çekildi. Ancak 17 dakikalık bir parça bile 1.5 GB yer kaplıyor!

    Bu videoları hem düzenlemek hem de boyutlarını küçütmek için Any Video Converter diye bir program kurdum.

    Videoların tüm televizyonlarda, codec yüklenmemiş bilgisayarlarda, ve cep telefonlarında açılıp izlenebilmesi ve kolayca DVD yapılabilmesi için hangi evrensel formatı önerirsiniz? Bir de, boyutu düşürmek ama kaliteyi de abartmamak arasinda videonun hangi değerleri ile oynamam gerekir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 3 Aralık 2015; 15:52:07 >



  • mpeg 4 için ne dersiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse bişey dememiş
  • şuanki bir çok tv,ben 2011 akılsız lcd aldım, mp4 ve mkv dosyalarını açaiblior.codec olarak mpeg4 yada h264 kullanaiblir ses için mp3 yeterli oalcaktır.pcler için ise illaki codec yada vlc gibi kendinden codecli programalr gerekli.bu çözünürlükte vide bitrate 4000 yeterli olur.istersen 5000 de yapabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: montevo

    şuanki bir çok tv,ben 2011 akılsız lcd aldım, mp4 ve mkv dosyalarını açaiblior.codec olarak mpeg4 yada h264 kullanaiblir ses için mp3 yeterli oalcaktır.pcler için ise illaki codec yada vlc gibi kendinden codecli programalr gerekli.bu çözünürlükte vide bitrate 4000 yeterli olur.istersen 5000 de yapabilirsin

    Dediğiniz gibi mpeg4 formatında 4000 bitrate de mp3 formatında çevirdim, çözünürlüğü değiştirmedim. Dosya boyutu istediğim gibi yaklaşık 3 kat azaldı. Telefonumda ve televizyonda çalışıyor, kalitesi de bana yeterli geldi.

    Yardımınız için teşekkür ederim!
  • aman efenim ne demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.