Şimdi Ara

EVOX KURULUMU?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox1 e Evox ve diğer gerekli programlar nasıl install edilir? Hdd nasıl formatlanır vb... konular hakkında bilgi verebilir misiniz?

• www.xboxdelisi.com die bir site vardı sanırım hala aktif orda istedigin herseyi bulabilirsin xbox1 ile ilgili
  • öncelikle slayer installerı bulup cdye yaz.Ondan sonra xboxa takınca formatlaman için ve sistemi kurmak için seçenek karşına gelecektir.
  • Evox cdsini takınca gelen menülerden herşey çok açık aslında ama bazı kafama takılan şeyler var. Install kısmına girince 2 adet hdd seçeneği var.RetailHd ve adını hatırlayamadığım başka bir şey. Bunların farkı nedir? Yanlış birşey yaparsam alete zarar verme ihtimalim var mı install işinde? Bir de evoxta mutlaka pc üzerinde yedek yapın diyor. Şu an hdd içinde olan şeyler benim için önemli değil. Yedekleme yapma uyarısı neden?
  • Hatırladım.
    Large hdd ve retailed hd

Bunların farkı nedir? Hangisini seçmem gerekir?
  • eğer üzerinde kendi hddsi var ise retail yok sen 40-80 vs hard taktın ise largei seçeceksin.C-E-F-G yi formatalamyı seç.Yani bütün bölümleri formatlasın.
  • Sistem dosyası yedekleme gibi bişey yapmaya gerek var mı? Açık olarak sormam gerekirse format atınca çip ve xbox için gerekli dosyaları silmesi gibi bir durum var mı? Nette baktığım örneklerde hep pc ile bağlantı kurup birşeyler yazıp birşeyler yedekliyorlar. Kafam karıştı. Bana hd içindeki hiç birşey lazım değil. Tertemiz yeni bir sistem kurmak istiyorum aslen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katılımsız Kurulum
    2 yıl önce açıldı
    TIA PORTAL KURULUM SORUNU
    2 yıl önce açıldı
    debian kurulum hatası??
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel..
  • kurulumda mumkun oldugu kadar f apps secenegi olan 5473 olması lazım bunu kur.uzun zaman oldu ama sanırım buydu hatta kendi yaptıgım full kurulumlu evoxda var tamamen turkce idi ve xbox oyunu emuları emu oyunlarıda vardı içinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: POFUDUK

Sistem dosyası yedekleme gibi bişey yapmaya gerek var mı? Açık olarak sormam gerekirse format atınca çip ve xbox için gerekli dosyaları silmesi gibi bir durum var mı? Nette baktığım örneklerde hep pc ile bağlantı kurup birşeyler yazıp birşeyler yedekliyorlar. Kafam karıştı. Bana hd içindeki hiç birşey lazım değil. Tertemiz yeni bir sistem kurmak istiyorum aslen.

rahatlıkla formatla.Çipin harddiskle işi yok.
  • Bu dvd hala duruyorsa bana gönderir misin?
    quote:

Orjinalden alıntı: ignatius

kurulumda mumkun oldugu kadar f apps secenegi olan 5473 olması lazım bunu kur.uzun zaman oldu ama sanırım buydu hatta kendi yaptıgım full kurulumlu evoxda var tamamen turkce idi ve xbox oyunu emuları emu oyunlarıda vardı içinde
  • kardeş,
    bu iş için Auto installer deluxe dvdsi her işi görür içinde tüm komponentler vardır.Hertürlü dashboardı kurabilirsin.
  • Deneyimli arkadaşlardan bütün evox cd lerinin isimlerini veya bulunduğu bir adres alabilirmiyim hepsini denemek istiyorum birde türkçe evox var ise onuda rica edeyim :) herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sidobey

Deneyimli arkadaşlardan bütün evox cd lerinin isimlerini veya bulunduğu bir adres alabilirmiyim hepsini denemek istiyorum birde türkçe evox var ise onuda rica edeyim :) herkese teşekkür ederim.

deneyimli ustalar nerdesiniz bir yardım edin yahu
  • auto installer deluxe bütün dashboardları (evox, unleashx ), bütün emülatörleri ( c64, amiga, neo-geo vs), xbox media center programını (xbmc) vs otomatik olarak kurar.sizin yapacağınız tek iş auto installer deluxe'i indirip dvd'ye yazdırmak, sonra bu dvd ile xbox'u açmak.
  • Torrentta aratın.Auto Installer deluxe 4.10 olması lazım.
    "Auto-Installer.Deluxe.v4.10.Xbox-Hq"
    http://bt.xbox-sky.com buradan çekebilirsiniz üyeliğiniz var ise.

http://thepiratebay.org/search/auto%20installer%20deluxe/0/3/300,400,600 t h e p i r a t e b a y
    burada eski versiyon var 3.0 olan

alın size mininova dan 4.10 son çıkan http://www.mininova.org/tor/840210 m i n i n o v a

demek istediğim bunları bulmak için 7 dakika harcadım.Tek yaptığım googleda bunları aratmak oldu

Ekleme : *** koynulduğu için birer boşluk bırakarak yazdım.Birleştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 20 Ağustos 2007; 21:19:25 >

• Torrent sitelerinde çok rahat bulunuyor. Hem de seed edenlerin sayısı oldukça fazla. Auto Installer 4.10 versiyonunu bitirmek üzereyim.
  • Bitti. Haftasonu kuracağım.
    Yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.