Şimdi Ara

Evolve [PS4 ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
3
Favori
8.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: die.Rache

quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

bende sans yok kod geldı ama kullanılmıs tekrar kod gelmesını beklıyorum

E-800034 tarzi bir hata veriyorsa bölge sorunu yüzündendir hocam kod kullanilmamistir..Bana da geldi US ve Almanya hesabimda denedim calismadi,Avusturya hesabi actim orda calisti ve indiriyorum..

Alfaya katilmak icin hangi bölgeden kod istediniz ona göre kodu kullanin.. US - AU - EU - TR vs vs..

dırek kod yanlıs yada kullanılmıs hatası verıyor hocam ama bolge tr secmıstım us de denedım tr de deneyeyım bırde sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da gelmiş hiç beklemezdim

• Sabah uyandim mail gelmis sonunda bir alpha ya bende katildim arkadasimada kod gelmis aksam bakacagiz nasilmis hic arastirmadik daha oyunu download a basladik :) aksam burayi fotolar ile yesillendiririm.
     Evolve [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 30 Ekim 2014; 10:52:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

dırek kod yanlıs yada kullanılmıs hatası verıyor hocam ama bolge tr secmıstım us de denedım tr de deneyeyım bırde sagolun

Bende de bu sekilde hata vermisti "gecersiz veya kullanilmis" cart curt..Hangi bölgeden aldiysaniz oraya girin kodu calisacaktir..
  • Here's how to get access to the Evolve beta:

1. Head to this link

2. Fill out the form using the code from our Facebook page (now live) and referral code "PolygonGoneHunting"

3. Keep an eye on your email for the code in the coming days

If you're among the first 20,000 to complete those steps, you're in!

Kaynak :http://www.polygon.com/2014/10/29/7089307/want-your-key-to-the-evolve-big-alpha-weve-got-20000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 30 Ekim 2014; 11:15:28 >

• Arkadaşlar 1 tane elimde fazladan alpha kodu var isteyen pm den istesin vereyim

Edit: ejdragzpk nickli arkadaşa verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrLinq -- 30 Ekim 2014; 11:39:43 >
  • Arkadaşlar Evolve u birlikte oynamayı düşünen varsa PSN eklesin. Şuan oyunu indiriyor. Açılınca birlikte oynayabiliriz.
  • Tamamdır benim kod TR psn içinmiş. TR psn'den indirmeye başladım şimdi. Yarına anca denerim
  • Fazla kodu olan varsa denemek isterim ben de oyunu
  • Beyler bir kod her alette çalışırmı elimde bir kod var ama galiba steam için.Bide ps4 te oynamak için plus gerekirmi?Alet yeni daha plus alamadım

• yarın açılacakmış oyun
  • Merhabalar bugün banada gelmiş kod 12GB yükleme var diye duydum indireyim haftasonu oynarım dedim E-8200012F hatası alıyorum sebebi nedir acaba geçersiz diyor ?
  • Açılmamış sanırım daha alpha start diyorum başlamıyor
  • arkadaşlar elinde fazla kod olan varsa pm atabilir mi?
    hangi psn olduğu fark etmez. hk dahil hepsine üye olduk ne de olsa.
  • Ben de şuan indiriyorum alfayı yaklaşık 13GB, kod isteyen olursa gamespot'a bakmasını tavsiye ederim

http://www.gamespot.com/articles/evolve-big-alpha-giveaway/1100-6423164/
  • Polygonda kodu yazmislar girince kullanildi diyor. Anlamadim bisey.

• Siteye girdim ama orada 17 haneli kod istiyor onu nereden alıyoruz ?

• BadGuy kullanıcısına yanıt
    Kodu uye olunca veriyor heralde degil mi? Ugrasasim o kadar yok ki

• Dante kullanıcısına yanıt
    Iki dakikalık iş ya, yaparsın hemen
  • BadGuy kullanıcısına yanıt
    13 gb mis zaten yarin akk basliyor. 2 gunluk alpha icin kotami harcayamayacam kusura bakmasin yalan oldu benim icin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.