Şimdi Ara

Evo 3D, Arc S, Sola, Galaxy S Advance?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Max 1100 tl bütçem var lütfen biraz zorla şunu al falan demeyin çünkü zorlamış halim bu :D.

-Evo 3D çok ilgimi çekmişti boyut falan önemli değildi ancak s2yle bi videosunu izledim çok yavaş açıyodu programları interneti yavaşdı falan soğudum.
    -Sony Ericsson Xperia Arc S de ise soğutan da ram bi süre sonra yetmiyo denilmesi ve ben telefonu kurcalamayı program oyun yüklemeyi seven biriyim.
    -Sola ve S Advance hakkında pek bi bilgim yok. Sizden varsa başka telefon önerisi veya bunlardan hangisini seçmeliyim fikir , bilgi istiyorum. Bi de bu arc sde ne var da hep o tavsiye ediliyor :)

+Kamera ve dış görünüş çok önemli değil.
    +Whatsapp kullanıyorum, interneti kullanıyorum sık sık. Yani internet hızı iyi olmalı.
    +Oyun ve uygulama en önemlisi.
    +Müzik de dinliyorum (kulaklık), video falan da izliyorum.
    Bu arada daha uygun olacaksa falan 2-3 ay bekleyebilirim.Şimdilik aklıma bu kadar geliyor. Yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatzelwurm -- 28 Ağustos 2012; 17:46:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başıkta yazdığın telefonlardan HTC Evo 3D derim, ama S2 veya Ace 2 tam senin beklentilerine uyan telefonlar.
  • ace 2 ye hiç içim ısınmadı. S2 de pahalı 2. El de almak istemiyorum. Evo 3d neden yavaş arc sden iyiyse . Çünkü gerçekten s2yle arc s internet konusunda baya bi kapışıyodu hatta arc s daha hızlı açmıştı diyebilirim. Ona karşılık evo da bol bol bekletiyordu . Bugün evo inceledim teknosada 3d oyun oynadım kasma yapmadı. Ordaki adam arc s daha iyi dedi. Samsung mağazasına gittim samsung s2 sormaya adam hiç önermedi kötü dedi anlamıyorum kafam allak bullak :D

• Arc s evodan iyi diyen hangi kafadaymış bilemiyorum tasarımı için falandır belki. S2 kötü diyen de muhtemelen s3 satmak için demiştir Saydıklarınız içinden s advance ya da evo olabilir ikisi de görür işinizi. Çıkabilirseniz de s2 hepsinden iyidir elbette

• quote:

Orijinalden alıntı: mckocas

ace 2 ye hiç içim ısınmadı. S2 de pahalı 2. El de almak istemiyorum. Evo 3d neden yavaş arc sden iyiyse . Çünkü gerçekten s2yle arc s internet konusunda baya bi kapışıyodu hatta arc s daha hızlı açmıştı diyebilirim. Ona karşılık evo da bol bol bekletiyordu . Bugün evo inceledim teknosada 3d oyun oynadım kasma yapmadı. Ordaki adam arc s daha iyi dedi. Samsung mağazasına gittim samsung s2 sormaya adam hiç önermedi kötü dedi anlamıyorum kafam allak bullak :D

Başlıkta yazdığın telefonların aralarında en iyisi HTC Evo 3D sonra Samsung Galaxy S Advance, Sony Xperia Sola ve Arc S.
  • evo 3D beni üzmez yani :) teşekkürler arkadaşlar . Başka arkadaşlardan da fikir alabilirim şimdilik evo 3d kararımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Arc s evodan iyi diyen hangi kafadaymış bilemiyorum tasarımı için falandır belki. S2 kötü diyen de muhtemelen s3 satmak için demiştir Saydıklarınız içinden s advance ya da evo olabilir ikisi de görür işinizi. Çıkabilirseniz de s2 hepsinden iyidir elbette

S2'nin hepsinden iyi olduğunu nereden anladınız? O listede EVO varken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YGA -- 28 Ağustos 2012; 19:04:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evo 3D beni üzmez yani :) teşekkürler arkadaşlar . Başka arkadaşlardan da fikir alabilirim şimdilik evo 3d kararımdır

HTC Evo 3D tam sana göre, ondan iyisi S2 onada bütçen yetmiyor ve ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

Arc s evodan iyi diyen hangi kafadaymış bilemiyorum tasarımı için falandır belki. S2 kötü diyen de muhtemelen s3 satmak için demiştir Saydıklarınız içinden s advance ya da evo olabilir ikisi de görür işinizi. Çıkabilirseniz de s2 hepsinden iyidir elbette

Özel olarak 3d kamera için telefon almayacaksanız s2 çok daha üstün bir cihaz. Yine de ikna olmayacaksanız ayrıntılı açıklayabilirim

• quote:

quote:

quote:

Özel olarak 3d kamera için telefon almayacaksanız s2 çok daha üstün bir cihaz. Yine de ikna olmayacaksanız ayrıntılı açıklayabilirim

Kendim EVO kullanıcısıyım. Kesinlikle EVO kullanıcısı olduğum için övmüyorum , ikisi arasında kaldığımda da performans testlerine baktım. EVO daha iyi olduğu için aldım.

• quote:

evo 3D beni üzmez yani :) teşekkürler arkadaşlar . Başka arkadaşlardan da fikir alabilirim şimdilik evo 3d kararımdır

evo 3d tasarım olarak hiç hoşuma gitmedi ne o arkadası öyle kaset çalar gibi en yakın arkadaşım kullanıyor kamerası bence diğer saydığın telefonların seviyesinde değil hele arc s in kamerası hepsinden güzel.Eğer senin için önemli olan donanım değilse kesinlikle arc s acayip memnunum ben kullanıyorum ics yüklü stabil harika çalışıyor Ama benim için donanım daha önemli diyorsan s2 al

• quote:

Kendim EVO kullanıcısıyım. Kesinlikle EVO kullanıcısı olduğum için övmüyorum , ikisi arasında kaldığımda da performans testlerine baktım. EVO daha iyi olduğu için aldım.

Telefon senin dostum, senin için iyiyse sorun yok, tartışmaya gerek de yok
  • @emre s2 alacak param kameranın da önemi yok demiştim o yüzden evo alıyorum zaten yoksa neden s2 almayayım :)
  • Normalde sola derdim ama evo varmış orda. ben de evo diyorum. çok aklım kalmıştı teknosada...
  • arkadaşlar illa benim söylediğim telefonlar değil bildiğiniz daha iyi bi telefon varsa , bütçeme uygun , onları önerin lütfen. Çünkü evonun sensationla s2yle yarışması gerekirken yetersiz kalması ve bi anda böyle fiyat düşüşü beni soğutuyor.

Edit: Bu arada iphone 5in çıkmasını beklesem mi belki onun çıkışıyla telefon fiyatları biraz daha düşer falan. Veya dediğim gibi 3 ay falan beklesem s2 alabilir miyim en azından 1200 civarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatzelwurm -- 29 Ağustos 2012; 1:03:49 >
  • quote:

quote:

Tartışma demiyorum zaten , neden S2 seçtiğinizi soruyorum.Bilmediğimiz birşey varsa öğrenelim.
  • @YGA sanırım amoled ekran kamera test sonuçları gibi şeyler yetiyor s2 demeye . Ama pek bi bilgim yok . Kimsenin ne dediği belli değil. Samsung mağazasında s2 artık üretilmiyo kötü telefon o denilirken başka yerde çok öven gördüm. Aynı şekilde evoyu çok öven gördüğüm gibi özelliklerine göre performans düşük olduğunu söyleyen de var . Biraz şans ve tatmin etme söz konusu sanırım :)
  • quote:

quote:

quote:

Tartışma demiyorum zaten , neden S2 seçtiğinizi soruyorum.Bilmediğimiz birşey varsa öğrenelim.

Açıklayım o zaman. Her şeyden önce, s2'deki exynos 4210, evo 3d'deki snapdragon s3 çipsetten cpu tarafında bir, gpu tarafında ise 3-4 gömlek üstündür, hala piyasaya yeni çıkan birçok telefon ulaşamıyor s2 düzeyine. Sizin baktığınız performans testleri neden öyle anlamadım açıkçası. Bir diğer konu ise s2 çok daha popüler bir telefon, bu yüzden custom rom işlerine girerseniz çok daha fazla opsiyonunuz var demek ki bu benim için önemli. Ha o işlere bulaşmam derseniz de yine de s2 yüzde 99 ihtimalle resmi 4.1 alacak, evo 3d ise belirsiz. Sizin telefonunuz kötü falan demiyorum kesinlikle yanlış anlamayın, her oyunu çalıştıracak, üst düzey multitasking yapabilecek kapasitede bir cihaz elbette evo, f/p açısından da başarılı, ben sadece s2'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. İyi akşamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.