Şimdi Ara

Evlilikle ilgili bir bakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar,siz evleneceğiz kızda bekaret arar mıydınız? Ben kendi görüşümü söylüyüm ben arıyorum ve kendimi de evleneceğim karıma saklıyorum.Zaten şöyle bir durum var siz gider evlenmeden önce ilişki yaşarsanız başka bir kadınla bekaret aramaya hakkınız olmaz.Bildiğim kadarıyla zina yapan ile yapmayanın evlenmesi de haram zaten.

• hay basiniza zina dussun haram dussun yettiniz be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şahsi görüşümdür ki ben evlenceğim kadında mutlaka bekaret ve hiç bir erkekle temasa geçmemiş olmasını önemserim.Ondan sonra ise kişiliği ve karakteri gelir...Benim mantığım almıyor evleneceğim kişinin benden önce ilişkiye girdiği kişiyle benim cinsel organımı karşılaştırması hangimizden daha çok zevk aldığı kötü bir duygu olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 23 Ekim 2012; 12:17:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

hay basiniza zina dussun haram dussun yettiniz be

kardeşim o koymuyor aslında ben kendimi saklamışım karım olacak kişi başka biriyle .. yediremiyorum kendime

Edit:Şakirt değilim zaten.
  • Broderick adli arkadasin block linkini atsaniza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Benim şahsi görüşümdür ki ben evlenceğim kadında mutlaka bekaret ve hiç bir erkekle temasa geçmemiş olmasını önemserim.Ondan sonra ise kişiliği ve karakteri gelir...

Hayret ilk defa bunun dediği lafa katılıyorum . Ama yok öyle bir dünya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Benim şahsi görüşümdür ki ben evlenceğim kadında mutlaka bekaret ve hiç bir erkekle temasa geçmemiş olmasını önemserim.Ondan sonra ise kişiliği ve karakteri gelir...

/>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğin gibi erkek bakirse bakire eş arayabilir. Ama her haltı yiyip de bakire eş isteyenler yok mu, çıldırıyorum resmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.