Şimdi Ara

Evlilik mi Ev mi araba mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
5.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boşver evi, bir daha bu yaşlara gelmeyecen araba al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cetiner19 kullanıcısına yanıt
    Dukkan cok para degil mi hocam evden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

yaşı büyük kullanıcılar var forumda onlara danışmak istedim.
    28 yaşındayım. aracım 2011 fiesta titanium dizel. araç bana yetiyor. Biraz birikmişim var. Bununla "scirocco ya da bmw 3.20d" alsam mı düşünüyorum bazen.
    Diğer taraftan "fiesta bana yetiyor sırf hava atmak için bir araca 70-80 bin lira verilir mi" diyorum. Biraz kredi çekip ev alsam mı diye düşünüyorum 5 sene kredi öderim.

Son seçenek ise karşıma çıkan ilk uygun kişi için düğün masraflarına mı harcasam elimdeki parayı..

Siz ne tavsiye edersiniz bu konuda?

Önce ev evi aldıktan sonra içindeki huzur ve doğru yatırımın farkına varacaksın. Ayrıca ev arabadan daha gösterişlidir etrafındakilerin takdirini toplayacaksın.

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz gelişmemiş semtlere , mesela metronun filan daha uğramadığı gelişmeye açık yerlerde dükkanlar ev parasına satılıyor.

Mesela bundan 8 yıl önce bir dükkan almıştık 140 bin liraya ozamanlar aynı caddede evler 120 bin liraydı şimdi o evler 200 bine giderken dükkan 350'den aşşağıya gitmez. Ayrıca ev kiracısı Sıkıntılı dır kirayı geç verir vermez kaçar , elektrik takar, su takar her yıl bakım ister v.s v.s ama dükkan bi kere tutulur en az 4-5 yıl kontrat yapılır herşey kanunlu ve nettir

• at avrat silah atalarımızın tavsiyesi bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: cupra_mann902

Önce uygun fiyatlı 320d alın uygun kızı bulmanızda faydası olacaktır kız bulunduktan sonra 320 d satılıp ev alınabilir

arabam için evlenecek kız hiç evlenmesin...

Doğru diyosun da kardeşim bu devirde kızlarda hesap eder olmuş evi arabası varmı diye hiçbir şeyin olmadığı halde evlenmeye razı güzel, ahlaklı kız bulursak hiçbirimiz kaçırmayalım zaten

• Buradaki yorumlar üzerine ev aramaya karar verdim.
    Evlilik biraz kumar gibi duruyor.
    Otomobil forumu olmasina ragmen cogunluk araba onermemis.

En mantiklisi ankarada uygun ev bulmak

• Zeytinburnundan ev al ama oturma.5 sene sonra 1.5 katina satmis olursun.1.5 kati parayla araba geri kalaniyla ev ve es alirsin

• Evini Al Hocam Sonra Tekrar Para Biriktirip Alırsın Arabanı
  • Bence Hayirli bir evlilik en iyisi. Cocuk buyutmek ve ailen ile vakit gecirmenin verdigi hazzi sana ne ferrari verir ne bmw verir.

• 1. Belki evleneceğin kişinin de evi olabilir
    2. Ev alma gelişmeye açık yerden arsa al ucuza
    3. Ev alma dükkan al
    4. Daire alacaksan kiralayabileceğin ve gelişmekte olan bir yerden al.
  • lütfen ev almayıp araba alanlardan olmayın evinizi alın bir aile yuvası için barınağınız olsun krediyi ödedikten sonra ilerde bakarsınız belki araba fiyatları düşer tekrardan kredi çeker alırsınız 320d nizi
  • Önce Ev🏢🏢⏩⏩Evlilik⏩⏩👫👫👫⏩⏩En az 3 çocuk pampa🚼🚼🚼⏩⏩Araba ama şirket arabası🚗🚗 😀😀👍👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 12 Temmuz 2014; 4:26:32 >
  • elindeki paranın üstüne kredi çek 3ünü de yap
  • Ben önce evlendim sonra ev aldım , çocuk oluncada işimi gören orta yollu bir araba aldım.
    Şuan evim, arabam, iki çocuğum ve borçlarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

evliyim, arabam da var, evim de var.

garantici mantık önce ev, sonra evlilik sonra araba der
    dengeli mantık, önce ufak bütçe ile ayağı yerden kesecek bir araba, sonra ev, sonra evlilik
    serseri mantık ise, tüm paraya alabileceğin en iyi arabayı al, hayallerini erteleme gençliğini doya doya yaşa, eninde sonunda evlenirsin der :)

kesinlikle. 3 daha cazip gibi
  • Bence ev alın arabayı her zaman alırsınız, hiç olmazsa kira yerine kendi evinize para ödemiş olursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.