Şimdi Ara

Evlilik konusu büyük çelişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevreme bakıyorum evlenen insanlar çoğunlukla mutsuzlar evlenmeyen 3 kişi ile konuştum çevremden birisi 49 yaşında şuan evlenmediğine pişman ve mutsuz digeri 32 yaşında bu yaşa kadar evlenmek istemiyordu şimdi evlenmeyi düşünüyor diğeri de 30 yaşında evlenmeye çalıştı ama olmadı şimdi evlenmek istemiyor mutlu
    Evlenen de evlenmeyen de mutsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ee nasil edekki nasil ola

• Evlenmeden yaşanılmaz. Evlilikten kastım imza değil. Kendine uygun bir eş.

Evlenenlerin problemleri--> Evlililiği ciddiye almamaları, lisede sevgili yapıyormuş gibi davranıp hemen evlenmeleri. Bu da bir sürü sorun getirir beraberinde. Evini, yatağını paylaştığın kişiyi %100 tanıdığına emin olmak için öncesinde yıllar süren arkadaşlık/sevgililik olması şart.

Evlenmeyenler ise yalnızlık çeker. Aile ayrı arkadaş ayrı eş ayrı. Ne ailenle ne de arkadaşlarınla yaşlanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Evlenmeden yaşanılmaz. Evlilikten kastım imza değil. Kendine uygun bir eş.

Evlenenlerin problemleri--> Evlililiği ciddiye almamaları, lisede sevgili yapıyormuş gibi davranıp hemen evlenmeleri. Bu da bir sürü sorun getirir beraberinde. Evini, yatağını paylaştığın kişiyi %100 tanıdığına emin olmak için öncesinde yıllar süren arkadaşlık/sevgililik olması şart.

Evlenmeyenler ise yalnızlık çeker. Aile ayrı arkadaş ayrı eş ayrı. Ne ailenle ne de arkadaşlarınla yaşlanabilirsin.
    Deneyerek olacağı taraftarı değilim görücü usulü düşünüyorum

Diyelim 2 yıl sevgili olduk ters düştük 2 yıl sonunda ee ne oldu 2 yıl çöp sonra yeni ilişki yeni yıllar

• Yukarı

• Dayımın kızını alaçam en rahatı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milföy bulduk da biz mi evlenmedik ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ
    6 yıl önce açıldı
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    2 yıldan sonra ters düşmeyle ayrılmazsın.

• evlenmemek daha kötü düşünsene 40 50 yaşında her gün tek başına yemek yediğini tek başına oturduğunu annen babanın öldüğünü eş çocuk olmadığını delirtir insanı intihara sürükler bu yalnızlık tek başınalık o yüzden evlilik müessesini kötülemiyorum imkanım olursa direk evlenmek gibi bi planım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 22 Temmuz 2018; 14:13:9 >
  • 30 35 arası evlilik gayet iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Letonya

30 35 arası evlilik gayet iyidir
    O yaştan sonra düzen değişmek ve 2 kişi yaşamaya alışmak zor olur diye düşünüyorum

Normal ev arkadaşı gibi olmayacak

• Anlaşirsan.olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.