Evet beyler aklıma geldi açıyim dedim sizce evlilik nedir?
Bence yasal esevişme hakkı
Not:Biraz makara yapalım
quote:
Orijinalden alıntı: bilge545
Evet beyler aklıma geldi açıyim dedim sizce evlilik nedir?
Bence yasal sevişme hakkı
Not:Biraz makara yapalım
+1
Tutmamış
evlilik bencede artık seks yapmanın yasal yolu olarak görülüyor
ne evliliği læ læ
Evlilik mide bulandırıcı iğrenç birşeydir. Çünkü ben hayatımı bir insana göre ayarlayamam.Bir de derler ki boğa burcu evlenmeye çok meraklıdır.Ben de boğa burcuyum ama küçük çocuk görünce kusasım geliyor ve evlilikten nefret ediyorum.Hayatımı tek birine göre ayarlayamam.Özgürlüğüme aşırı düşkünüm çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: go girl baby
Evlilik mide bulandırıcı iğrenç birşeydir. Çünkü ben hayatımı bir insana göre ayarlayamam.Bir de derler ki boğa burcu evlenmeye çok meraklıdır.Ben de boğa burcuyum ama küçük çocuk görünce kusasım geliyor ve evlilikten nefret ediyorum.Hayatımı tek birine göre ayarlayamam.Özgürlüğüme aşırı düşkünüm çünkü
Dostum Senden şüphelendim yoksaaaa
Kız zaten o :D
quote:
Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal
quote:
Orijinalden alıntı: Ceedim_var
quote:
Orijinalden alıntı: go girl baby
Dostum Senden şüphelendim yoksaaaa
Kız zaten o :D
Herşeyi yanlış anlamaya bayılıyorsunuz Ama yanlış anlama bence.Her nasıl anladıysan o düşündüğün şey değilim çünkü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme