Şimdi Ara

Evli olmayan ciftler otelde ayni odada kalabilir mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
54.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: concepty

quote:

Orijinalden alıntı: Archamanel

4 ve 5 yıldızlı otellerde kalamaz. evlilik cüzdanı isterler. 3 yıldızlı otellerde kalabilrsn

Bakın şu konuşana
    5 yıldız felan farketmez, paran varsan Burj Al Arab'da kal yinede kimse evlimisin gardaş diye sormaz

Burj el araba gidersen almazsn evlilik cüzdanını. türkiye sınırları içinde böyle işine gelirse
  • Sen istiyor duj verejek 100 dolar
  • belki olmaz ama yalan söyleme oteldekiler anlarsa çok başının etini yerler.Tecrübem var(görmüştüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 31 Ekim 2012; 21:50:58 >
  • paran varsa oteli bile kapatırlar.
  • kardeşis dersin olur biter.sanki böyle bi uygulama çok şey değiştirecek.ha oteli hatun atma yuvasına çevirmek siteyenler illki oalcak.tipini beğenmeyip almamazlıkda yapamazlar.onun için evlilik cüzdanı vb isterler.iki oda tuutp gene aynı iş olur.kısacası boş bi iş.hatta aynı banyoya girerler.
  • he da yapabiliyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

4 ve 5 yıldızlı otellerde kalamaz. evlilik cüzdanı isterler. 3 yıldızlı otellerde kalabilrsn

aksine tam tersi. yıldızlı oteller bakanlıktan onaylı otellerdir. bunların cüzdan sorma yetkisi yok. sadece kayıt için kimlik fotokopisi alabilirler. yaşı küçük değilse yada evli değilse sorun olmaz. zaten sorun çıkartırsa başka sebepten, (ki o 3lüler 2liler yapar) para tırıklamaya çalışıyordur. ama yıldızsız, bakanlık derecelendirilmesi yapılmayan otellerde ise otal sahibinin insiyatifindedir.
  • Arkadaslar izmir bornovada askerim,otel olarak cesme veya alsancak tarafini dusunuyorum parasal sikintim yok allaha sukur o cozulur.tekrar soyluyorum sacma sacma yorum yapmayin ciddi bir sey anlatiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Alsancak ya da Karşıyaka Oteli mi ne vardı oraya bir sor istersen.
  • bizim burda pansiyonda kalabiliyon tek kisi on lira fakat öyle gelenlere anlıyor tabi çakıx olduğunu 50 60 fiyat çekiyor mecbur veriyon

• quote:

quote:

quote:

Bakın şu konuşana
    5 yıldız felan farketmez, paran varsan Burj Al Arab'da kal yinede kimse evlimisin gardaş diye sormaz

Burj el araba gidersen almazsn evlilik cüzdanını. türkiye sınırları içinde böyle işine gelirse

Burj Al Arab ı yıldız konusu için söyledim, istanbulda, Türkiye de istediği ''lüks'' otele girebilir çiftler evlilik cüzdanı olmadan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bakın şu konuşana

Burj Al Arab ı yıldız konusu için söyledim, istanbulda, Türkiye de istediği ''lüks'' otele girebilir çiftler evlilik cüzdanı olmadan

Ben girmeye calıstım giremezsn böle böle dediler bana dedklerni diyorum ben. neyse öyleyse öyle olsn
  • Önceden sen odayı tut kız arkadasın bi arkadasa bakıp cıkıcam diyerek otele girsin ve sabaha kadar cıkmasın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bakın şu konuşana

Ben girmeye calıstım giremezsn böle böle dediler bana dedklerni diyorum ben. neyse öyleyse öyle olsn

otel ismi verir misin ?
  • Antalya da her otelde oluyor.
    Dur bi dk lan İstanbul da da oluyor, ama her yerde mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.A.T.A

Zina günah

Cins cins konusma gevsek her ayni odada kalan cifte iliskiye giriyor muhabbeti yapma yapicaksamda iyi dusun bi.ne gerzek herifler var ya.cidden cok coluk cocuk var forumda lanet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

Boyle bi olay var mi arkadaslar yer izmir.

hocam alsancakta ve basmane deki otellerde istemezler birde alsancakta günlük evler var onlarıda düşünebilirsin. Alsancak Oteli cüzdan sormuyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtican35

quote:

hocam alsancakta ve basmane deki otellerde istemezler birde alsancakta günlük evler var onlarıda düşünebilirsin. Alsancak Oteli cüzdan sormuyor diye biliyorum.

Aga kanunen cuzdan sorma haklari yok zaten olmazsa dedigin gibi gunluk ev sirketleri var oyle birsey yapicam.sirketten kiralarim sahistan kiralamak sikinti cidden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D.A.T.A

Zina günah

Cins cins konusma gevsek her ayni odada kalan cifte iliskiye giriyor muhabbeti yapma yapicaksamda iyi dusun bi.ne gerzek herifler var ya.cidden cok coluk cocuk var forumda lanet olsun

Konu dışındasın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murtican35

quote:

Aga kanunen cuzdan sorma haklari yok zaten olmazsa dedigin gibi gunluk ev sirketleri var oyle birsey yapicam.sirketten kiralarim sahistan kiralamak sikinti cidden

Ağzı olan konuşuyor.Bilmiyosan sus sallama.Otelcilikte kimlik bildirme kanunu vardır.
    quote:

Madde 2 - Otel, motel, han, pansiyon, bekar odaları, kamp, kamping, tatil
    köyü ve benzeri her türlü, özel veya resmi konaklama yerleri ile özel sağlık
    müesseseleri, dinlenme ve huzur evleri, dini ve hayır kurumlarının sosyal te-
    tesislerinin sorumlu işleticileri, bu yerlerde ücretli veya ücretsiz, gündüz
    veya gece, yatacak yer gösterdikleri yerli veya yabancı herkesin kimlik ve ge-
    liş - ayrılış kayıtlarını, örneğine ve usulüne uygun şekilde günü gününe tut-
    mak
    , genel kolluk örgütlerinin her an incelemelerine hazır bulundurmak, Devlet
    İstatistik Enstitüsüne, talebi halinde vermek zorundadırlar.

Bilgisayar üzerinden sisteme kayıtları girilmek zorundadır.Kanun bunu der ama ne kadar uygulandığı aşikar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.