< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kredi kartlarına abanıyorlar sürekli borç döndürüyorlar başka bir yolu yok.
Bir de annesinden babasından da destek alıyorlar bunu da çok görüyorum. |
evli insanlarda buna mukabil bekar insanlar nasıl sex yapmadan yaşıyorlar yada bir rus 100 dolar olsa kaç kez olabilirki kaç kez dolandırıldıktan sonra bir ilişki yaşayabilir diye sorabilirdi ama sormaz çünkü başından geçmiştir 30 yaşına kadar hiç sex yapmamıştır yada bir rusa çingeneye kürde dolandırılmıştır birçok kez... Adam 5 bin aylığı var ama 30 yaşına kadar sex yapmamış ama beş parasız çadırda yaşayan bir suriyeli çingene yada kürt hergün sex yapabiliyor hemde kondomsuz korunmasız doğan çocukları kim bakıyor 81 milyon bakıyor .Burda çadırda yaşayan mı şanssız 5bin lira aylıkla sex bile yapamayan mı şanslı
Geçenlerde de 1600 lira ile nasıl geçiniyor millet diye yine konu vardı ve benzer bir kaç konu daha. Türkyede 81 il var sadece bürokratik soygunun olduğu ankara ve mafya ve ticaretin merkezi istanbul yok... seçimin kaderini ücra köşedekiler dağ köyleri belirliyor. Fox tv'de şişli marketteki biber domates fiyatları arttı diye seçimi kazanacağını sanıp sevinen muhalefet iktidara çalışmıştır hep, halktan kopuk doların kaç lira olması gerektiği hakkında bilgisi ve düşüncesi bile yoktur... Doğudan gelenler istanbul CHP'yi Karadenizden gelenler istanbul AKP 'yi ele geçirmiş belediyeler aracılığıyla Türkiyenin gelirini sömürmüşlerdir . istanbul ve ankaradan yazıp asgari ücretle geçinmeye çalışanlarla dalga geçmek kime ne faydası vardır? 3. köprünün istanbul fiyatlarını artıracağını yazdık zaten, 3.havalimanı ve belki kanalistanbul'un Türkiye ekonomisini çökerteceğini de hasbelkader bir memur olarak yada belediyede torpille işe girerek yada yandaş bir firmada çalışarak Türkiye gerçeğini göremeyiz... Türkiye her sene 50 milyar dolar açık veriyor demekki üretiklerimizle maaşlarımız arasında dengesizlik var üretmediğimiz halde haksız maaş alıyoruz . Kim bunlar? kimse o benim demeyecektir... herkes ben hakkımı alıyorum zaten diyecektir , okudum memur oldum , 20-25 yıl pirim ödedim 40-43 yaında emekli oldum sakattım devlet bana para verdi hakkım çünkü vs diyecektir ... fakat 50milyar dolar açığın bedeli bir gün ödenecek, ödettirecekler ! kimse haybeye para vermez çünkü |
Anlayamadım, her ay iki kıyafet alma zorunluluğu mu var?
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 5 Kasım 2018; 0:1:59 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 5 Kasım 2018; 8:19:07 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 5 Kasım 2018; 8:57:25 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 17:41:38 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |