Şimdi Ara

Evli biriyle ilişkinin olması? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
115
Cevap
3
Favori
7.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Facede tanışıp konuştuğum 8-9 tane evli kadın oldu, türbanlısından açığına kadar. Hepsiylede o muhabbetlere girdik. Buluşmak istediler ben istemedim. Benim amacım ne kadar alçalabileceklerini ölçmekti. Ölçtüm ve sonuca şaşırmadım. Ortalık çok bozuldu çok...

allah aşkına ss ini koysana evli kadınları bile baştan çıkartan yakışıklı arkadaşım...
  • Evli kadınlar neden genç erkekleri tercih eder?

Anlıyorum ki, bu büyük bi problem.
  • Herkes köpürmus bir seyler yazmıs da olaya hic kadın boyutundan bakmamislar. Bir kadin niye aldatir sizce ? Eger esi tarafindan aldatiyorsa ben o erkege ''mal'' yaftasini yapistiririm arkadas. Kadin zaten sizi severek evlenmis. Evlilik yildonumunde maca giden adam, esini dinlemeyen adam, at yarisi oynayan adam, icerde paso mac izleyen adam, esini ihmal edip her aksam arkadaslarinla batak atan, kahveye giden adam aldatilmayi hak etmistir. Kimse de laga luga yapmasin burada. Dogruya dogru.

Erkek niye aldatir peki ? Seks hayati bitmistir de ondan. Karisinin her gece basi agriyodur, monotonlasmistir artik seks hayatlari vsvs.

Aldatanin karakterini inceleyeceginize az aklinizi calistirin da aldatilanin karakterini inceleyin.
  • Bir arkadaş kapalı, açık falan yazmış bu işin dinle, kapalısıyla, açığıyla alakası yok. Ahlak ve karakterle alakası var. Sığır gibi yaşayan adamdan ne beklersin. Her gün bir sürü haber duyuyoruz. Yengesine, teyzesine hatta annesine bile göz diken şerefsizler var. Bunları yapan evli, bekar ayrımı yapar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: ca3sar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Artık etrafımda o kadar evli kuduruk, dul kuduruk var ki?

Noluyor bu millete, bilemiyorum.

Dul hadi neyse, evli bi kadinla iliski yasanmasi normal mi sizce?

Sonuclari: ?

etrafın mide bulandırcıymış bunları normal olarak görenler de mide bulandırıcı hayvanlar alemin den bir farkı kalmamış diyecem de national geo izliyorum hayvanlar da bile biraz şeref var çok eşlilik yok ...

Çok eşlilikten mi bahsediyor adam sence?

evli bir kadın başkalarıyla ilişki yaşaması çok eşlilik değil de nedir sence sen ne anlıyorsun bundan

kadın kocasından gizli başka erkeklerle ilişki yaşayacak bunun adı ne sence ?

Hayvanlar aleminde de çok eşlilik var ve genel olarak bu olay dişilerin başının altından çıkıyor.Bir örnek vermek gerekirse habeş kurtları sürüler halinde yaşarlar genelde sürülerinde 1 tane dişi ve 10-15 tane erkek kurt bulunur hepsi dişi için çalışır,avlanır sonrada çiftleşirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sircap

quote:

quote:

quote:

quote:

etrafın mide bulandırcıymış bunları normal olarak görenler de mide bulandırıcı hayvanlar alemin den bir farkı kalmamış diyecem de national geo izliyorum hayvanlar da bile biraz şeref var çok eşlilik yok ...

evli bir kadın başkalarıyla ilişki yaşaması çok eşlilik değil de nedir sence sen ne anlıyorsun bundan

Hayvanlar aleminde de çok eşlilik var ve genel olarak bu olay dişilerin başının altından çıkıyor.Bir örnek vermek gerekirse habeş kurtları sürüler halinde yaşarlar genelde sürülerinde 1 tane dişi ve 10-15 tane erkek kurt bulunur hepsi dişi için çalışır,avlanır sonrada çiftleşirler.

eski molar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: THECEDRİC

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Şu an evli biri ile birlikteyim fakat karşı taraf kocasını sevmediği gibi artık boşanmak istiyor fakat kocası bir türlü boşanmayı kabul etmiyor...Bu konuyu görünce hemen daldım...Burada ben mi suçluyum şimdi

Evet sen suçlusun n'olursa olsun onla birlikte olmaman gerekirdi.

Ama hoşuma gidiyor hoşlanıyorum..Beğeniyorum..O da bana karşılık verdi tabi zamanla hemen değil..Mutsuz ilgilenilmek istiyor..Kadın olduğunu hissetmek istiyor

Her mutsuz kadını mutlu etme gibi bir kutsal misyon mu yükledi birileri sana....Kocası kabul etmiyor bahane değil,mahkemeye verdi mi bak nasıl boşanıyorlar.
  • Hadi dul neyse de evlilere noluyor arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sircap

quote:

quote:

quote:

quote:

yıllarca uzaktan bakıp bakıp, habeş kurtlarını mı gözetledin gardaş?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Ayrıcalıklı Üye

quote:

quote:

Facede tanışıp konuştuğum 8-9 tane evli kadın oldu, türbanlısından açığına kadar. Hepsiylede o muhabbetlere girdik. Buluşmak istediler ben istemedim. Benim amacım ne kadar alçalabileceklerini ölçmekti. Ölçtüm ve sonuca şaşırmadım. Ortalık çok bozuldu çok...

Vay anasını. Tahlillere, analizlere bak sen. Millet toplum mühendisi, ahlak müfettişi olmuş

Allah iyiliğini versin

Bir de karşısındakinin gerçekten evli bayan olduğuna inanıyor...

face de tanıştığının gerçekten bayan olduğuna inanıyor

Kamerada konuştuk, aynı şehir olduğumuzdan nerede çalıştıklarını bildiğimden gidip gizli gizli izlediğimde oldu onları. Hepside gerçek siz merak etmeyin. Kocalarıyla gezmeye çıktıklarında ''biz kocamla şuraya gidiyoruz, beni görmek istiyosan oraya gel uzaktan bak sakın yanıma gelme'' dedikleride oldu. Size zaten herşey yalan geliyo sırf kendiniz yapamadığınızdan. Haa şunuda söyliyeyim arkadaşlık siteleri aracılığıyla 6 tane kızla tanışıp buluştum. Bu işleri herkes yapamaz. Siz sağ elinizle buluşmaya devam edin

başkasının eşi ile ilişki yaşamak lamı gurur duyuyorsun size göre her türlü ilişki yaşamak gerekir çok eşlilik normaldir diğer leri de şağ elini kullanır bu mudur kendinizi tarif ediyorsunuz ama farkında değilsiniz ...

Ben ilişki yaşadım demedim kardeşim. Düzgünce oku. Buluşmak istediklerinde ben hayır dedim. Buluşsaydım kesin olacaktı bişeyler. Ss isteyen arkadaş, ben aşırı yakışıklıyım diye bişey demedim. Ortalama bi tipim var. Sadece kızlar/kadınlar nasıl etkilenir çok iyi biliyorum. Bu işin tiple alakası yok
  • quote:

quote:

quote:

Vay anasını. Tahlillere, analizlere bak sen. Millet toplum mühendisi, ahlak müfettişi olmuş

Allah iyiliğini versin

böbrek.avi
  • 19-20 li yaşlarda "evli veya sevgilisi olan" bir kadınla beraber olmak kendini ispat ve özgüven dışında arkadaşlar arasında da bir statü derecesiydi. Her ne kadar o zamanlar bilinçaltına itilen ince bir suçluluk duygusu oluşsada, yapılanın aslında iğrençlik ve bir nevi şerefsizlikten başka birşey olmadığını ancak "ilişki, aile, sevgi, ahlak" gibi kavramlar oturunca anlıyorsun.

Bazı arkadaşlar "Kadın kocasıyla mutlu değil, yatakta aradığını bulamıyor, kadınlarında ihtiyacı var" gibi gerekçeler yazmışlar... 19 sene bir fiil turizmde çalışmış ve şaşılası birçok olay yaşamış ve şahit olmuş biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Bazı insanların içinde var bu... Yatakta Rocco'da olsan gözü dışardadır.. Kimisi buna karaktersizlik der, kimisi şerefsizlik der, kimisi çapkınlık der, bazısı yeni arayışlar heyecanlar der.. Aldatmaktan, kandırmaktan, yıkmaktan, kırmaktan zevk alan karaktersizler dışında sadece kendine ve başkasına birşeyleri ispata çalışanlar yapar (bir nevi ergen kafası).

Hiçbir heyecan,arayış; Sevgi-Güven-Saygı- üzerine temellendirilmiş bir ilişki kadar huzur ve mutluluk veremez,veremedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

quote:

Şu an evli biri ile birlikteyim fakat karşı taraf kocasını sevmediği gibi artık boşanmak istiyor fakat kocası bir türlü boşanmayı kabul etmiyor...Bu konuyu görünce hemen daldım...Burada ben mi suçluyum şimdi

Ben mi suçluyum..

hepte ayni yalan, kocami sevmiyorum yakinda ayrilicam.
  • quote:

ben yaptim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allah iyiliğini versin

Kamerada konuştuk, aynı şehir olduğumuzdan nerede çalıştıklarını bildiğimden gidip gizli gizli izlediğimde oldu onları. Hepside gerçek siz merak etmeyin. Kocalarıyla gezmeye çıktıklarında ''biz kocamla şuraya gidiyoruz, beni görmek istiyosan oraya gel uzaktan bak sakın yanıma gelme'' dedikleride oldu. Size zaten herşey yalan geliyo sırf kendiniz yapamadığınızdan. Haa şunuda söyliyeyim arkadaşlık siteleri aracılığıyla 6 tane kızla tanışıp buluştum. Bu işleri herkes yapamaz. Siz sağ elinizle buluşmaya devam edin

başkasının eşi ile ilişki yaşamak lamı gurur duyuyorsun size göre her türlü ilişki yaşamak gerekir çok eşlilik normaldir diğer leri de şağ elini kullanır bu mudur kendinizi tarif ediyorsunuz ama farkında değilsiniz ...

Ben ilişki yaşadım demedim kardeşim. Düzgünce oku. Buluşmak istediklerinde ben hayır dedim. Buluşsaydım kesin olacaktı bişeyler. Ss isteyen arkadaş, ben aşırı yakışıklıyım diye bişey demedim. Ortalama bi tipim var. Sadece kızlar/kadınlar nasıl etkilenir çok iyi biliyorum. Bu işin tiple alakası yok

evli bir kadını etkilemek nasıl çok iyi biliyorsun sizin gibilerin soyu tükenmedimi daha
  • Boşanma arifesinde olan biriyle beraberdim. İlişkim başladığında resmi olarak boşanmamıştı kocasına yapan sanada yapar dediler , inanmadım , banada yaptı.
  • arkadaş benim çevremdeki esnaflardan az para kazanmaya başlayan oldumu hemen gözü dışarı kayıyo.gözü kaysa sorun yok hemen çapkınlığa başlıyo.
    adam 35 inde olupta karısı fıçı gibi olmuş kendine bakmamış bi adam olsa.adamın hayvanlığı güzel bi kadın eksikliğini çekiyo görünce hemen atlıyo dersin ama ondan bile daha aşağı. karısıda gayet güzel bakımlı bi hanımefendi. adamın yaptıklarını ben gözümle görüyorum. şimdi bu kadın bu adamı aldatsa haketmemişmi olur adam.
    hayır bide bunları savunan adamlar var ya.evlenince görürmüşüm. kardeşim olaya antipatiyle yaklaşırsan ne tür bi boka battığını sen görürsün asıl. ama yok efendim adam yapınca haklı ama bırak karısının yapmasını yüzüne karşı böyle bi kıyaslama yapsan en kötü adam olursun gözünde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allah iyiliğini versin

Sadece 6 mı? Çok acemiymişsin sende

Bide asosyalliğinle övünüyorsun resmen. Dışarıda tanışıp ciddi bir ilişkiye adım atacak cesaretin olsaydı böyle saçmalıklarla uğraşmazdın muhtemelen.

Hayırdır bana saldırmaya başladınız 4 koldan. Yoksa evlimisiniz? Kıskançlığınızı yada öfkenizi sırıtarak mı örtmeye çalışıyosunuz?(komik olduğunu öne süren arkadaşlar üzerine alınabilir) Ustayım demedim zaten. Dışarıdada tanışıyorum, nettede tanışıyorum. Kızlarından dilinden anladıktan sonra heryerde tanışılır Aradığım ciddi ilişki değil zaten, cinsellik üzerine kurulu ilişkiler.. Amacımada her zaman ulaşırım.

Sağ eline mahkum arkadaşlar anlamaz dediklerimi(anca gülerler) o yüzden sıkıntı yapmayın kendinize. Sağ ele devam

ahlak müfettişi dedik adam tam bir ahlaksız çıktı rıza baba.
  • Bide şöyle bişey var arkadaşlar, kadınların kendi ağzından duydum. Eğer kocasının aldattığını bi şekilde hissederlerse veya öğrenirlerse intikam almak amacıyla aldatıyolarmış. Genelde aldatma eğilimine intikam için yönelirlermiş. Dur lan ben bu adamı aldatayım bi değişiklik olsun diye değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [topal]solucan

Boşanma arifesinde olan biriyle beraberdim. İlişkim başladığında resmi olarak boşanmamıştı kocasına yapan sanada yapar dediler , inanmadım , banada yaptı.

+1
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.