Şimdi Ara

Evlenmeyi Düşünen Erkekler Koşun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum evlilik sezonu. Evleneceğiniz kız (ya da kadın mı deseydim) tarafından kandırılıyor olabilirsiniz. Kızlık zarı dikimi diye bir olay var. Çok sayıda mahluk bu işlemi yaptırıp biz erkekleri bakireyiz diye kandırıyor. Evlenene kadar sizlerle ilişkiye girmiyorlar bakire olmadıkları anlaşılmasın diye ama sizden önce kaç kişinin yatağına girdiler Allah bilir!http://www.dronurparlak.com/kizlik-zari-dikimi-himenoplasti/

Alın burada da utanmadan yaptıklarını anlatıyorlar. Bir de bunlara ek olarak daraltanlar da var.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/genital-estetik.481/

Alın okuyun bilgilenin ve herkese anlatın bu olayı. Diktirmenin anlaşılması için ya doktor olmalısınız ya da kadını doktora götürmelisiniz. Başka türlü anlayamazsınız.

• AY 1 YAŞIMA DAHA GİRDİM
  • Her zaman dediğim gibi. Bu kadınlara asla güvenmeyin. Asla bir kadına bağlanmayın; sonunda üzülen siz olursunuz.
  • Hep merak etmisimdir acaba doktor ameliyatdan önce son siftahıda ben yapayım bare diyor mu.

Evlenmeyi düşünmediğim için kendimi şanslı hissediyorum.Başkasının biçtiği tarlaya ürün ekmeyi seven biri değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

Her zaman dediğim gibi. Bu kadınlara asla güvenmeyin. Asla bir kadına bağlanmayın; sonunda üzülen siz olursunuz.

Denendi onaylandı. Katılıyorum.
  • Adamlara bak ya doktora goturmelisiniz diyor. Hangi erkek evleneceği kadına sana güvenmiyorum doktora gidicez dikme mi orijinal mi baktircam diyebilir ? Zaten bu güvensizlik varsa olay buralara kadar gelmezdi.

Bu düşünce yapınız hiç sağlıklı değil. Gün gelip evleneceğiniz zaman bu açtığınız konuyu ve attığınız yorumları hatırlayıp doktora goturun (yerse). Burdakilerin %80 i asosyal sorsan ben evlenmicem yaaa derler ama bakın kafaları nelere çalışıyor.

• Geleneksel bekaret konusuna hoşgeldiniz

Her gördüğü kızla cinsellik hayali kuran ergenlerin karım bakire olacak! triplerini iyi izleyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yıl olmuş 2015 hala namusu bacak arasında şaka şaka o kadar geniş bi insan değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Geleneksel bekaret konusuna hoşgeldiniz

Her gördüğü kızla cinsellik hayali kuran ergenlerin karım bakire olacak! triplerini iyi izleyin

Aha modern elit insanlarımız gelmeye başlamış. Sorun bakire olup olmamaları değil. Erkekleri bakireyim diye kandırmaları. Madem bir halt yediler; biraz onur haysiyet varsa çıkarlar evlenecekleri adamlara gerçekleri söylerler. Zar diktirip de bakireyim ayaklarına yatmasınlar. Çok seven adam bakireymiş, değilmiş takmaz ama kandırıldığını anlarsa iş cinayete kadar gider.
  • beyler elm ayağım titriyor. adam haklı.
    Allah iyi insanlarla karşılaştırsın biraderlerim, ne diyeyim.

Yazmış birisi.
    quote:

Bizde bu halti yerken farkinda degildik yaptigimiz hatanin sonradan pismanlik yasaladik ve burda insanlar sadece birbiriyle yardimlasmaya hic kimseye anlatamadigi dertlerini paylasmaya caliaiyo. Ergenler vardir belki evet ama zaten okurlarsa nasi zorlu bi surec oldugunu nasi deli gbi piaman oldugumuzuda gorurler. Ayrica sen hayatinda hic yalan soylemedinmi allah askina yada isledigin hic bi gunah yokmu. Normal bisey demiyorum tabiki ama yok iste kahretsinki baska yolu yok. Cunku kendim bile yasadigim seyi unutmak istiyorum unutmazsam yasayamam cunku anliyomusun anlayamazsin iste basina gelmedi cunku

Edit: beyler kusura bakmayin ama, bu kadinlara kizdigimiz kadar biz de sucluyuz. Erkeklerde kendi arasinda konusmuyormuydu; ona zipladim, bunda sallaandim, oradan kaydim falan diye. Simdi bu erkeklerin anlattiklari eger dogruysa, ki cogu dogrudur. Bunlarin takildiklari ne olacak.
    Acikcasi, benim dusuncem bu tip erkeklerin, boyle dusunmelerine gerek yok, zamaninda her naneyi ye, temiz kiz iste. O eski kiz ne olacak, o kizin evlendigi cocuk ne olacak. Yani bu tur iddaalarda veya icraatlarda bulunanlarimizin temiz kiz istiyorum gibi salakca isteklere hakkimiz yok.

Namus bacak arasinda aramam diyen elemanlara saygim var. Ararim aramamam mevzusu degil olay.

Ne bileyim ya, hayirlisi beyler. Sevmek gerek sonuna kadar, ayni sekilde umarim karsidaki de sizi sever. Yoksa isler zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 15 Ağustos 2015; 11:14:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

beyler elm ayağım titriyor. adam haklı.
    Allah iyi insanlarla karşılaştırsın biraderlerim, ne diyeyim.

Yazmış birisi.
    quote:

Bizde bu halti yerken farkinda degildik yaptigimiz hatanin sonradan pismanlik yasaladik ve burda insanlar sadece birbiriyle yardimlasmaya hic kimseye anlatamadigi dertlerini paylasmaya caliaiyo. Ergenler vardir belki evet ama zaten okurlarsa nasi zorlu bi surec oldugunu nasi deli gbi piaman oldugumuzuda gorurler. Ayrica sen hayatinda hic yalan soylemedinmi allah askina yada isledigin hic bi gunah yokmu. Normal bisey demiyorum tabiki ama yok iste kahretsinki baska yolu yok. Cunku kendim bile yasadigim seyi unutmak istiyorum unutmazsam yasayamam cunku anliyomusun anlayamazsin iste basina gelmedi cunku

Yalan söylüyor çoğu. O zamana kadar sevgilileriyle yatıyor hepsi. Biri gidiyor yenisi geliyor sonra. Ne pişmanlığı? Sanki adamlar zorla mı atıyor bunları yatağa? Sonra da pişmanız, hata yaptık çok üzgünüz falan. Hep de pişmandırlar zaten Bir de tecavüze uğradım yalanları meşhur. Hade gülüm sen!
    ''Düğünüme x ay kaldı, kızlar yardım lütfen" felan diyorlar. Mantıken bir ilişkinin düğüne gitmesi ortalama iki seneyi bulur desek... Yazık bu kadınla evlenecek adama. Sen git onca adamla yat; sonra seninle evlenmeye karar vermiş; seni çocuklarının anası yapacak ve parmağına yüzük takmış adama bakireyim ayağına iki yıl kendini ellettirme Sonra da git evlenmeden hemen önce diktir ve gerdek gecesi kandır adamı. Yazıktır adama. Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir bela.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.