Şimdi Ara

Evlenmek istiyorum ama hiç durumum yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 26 sevgilim felanda yok hiç olmadıda, sürekli geziyorim fln belki karşıma evleneceğim insan çıkar diye ama çıkmadı daha
    Evlenmeyi istiyorum ama maddi olarak durumum hiç yok şimdi düğün yapmaya kalksak düğün masrafını bile karşılayamam o kadar kötü durum
    Asgari ücretle çalisiyorum bu benim icin sorun degil her turlu gecinirim evlenince ama ne evim var nede icine alabilecegim eşya vs, kirada kalsak ayrı dert ev esyasi alinir ama kimsede bu durumda halde benimle evlenmeyi istemez
    Ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklını başına al hocam,1900 lira açlık sınırı sen 1400 lira ile aile kurmak istiyorsun. Diyelim eşin de çalıştı olsun sana üç bin yine uzun süre rahat edemezsin,evlilik masrafı seni inanılmaz bir borcun içine sokar. Yalnızlıktan çok sıkıldım diyosan al bir tane hayvanı onunla yaşa,çocuğunu iyi yetiştiremeyeceksen bu devirde hiç bulaşma. Artık hem kadınlar hem erkekler bozuk,bozukluk da evliliği iğrenç hâle getiriyor sen ne kadar aklı başında bir insan olsan da. EVLİLİKTE YANLIŞ SEÇİM ADAMI BİTİRİR.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

Aklını başına al hocam,1900 lira açlık sınırı sen 1400 lira ile aile kurmak istiyorsun. Diyelim eşin de çalıştı olsun sana üç bin yine uzun süre rahat edemezsin,evlilik masrafı seni inanılmaz bir borcun içine sokar. Yalnızlıktan çok sıkıldım diyosan al bir tane hayvanı onunla yaşa,çocuğunu iyi yetiştiremeyeceksen bu devirde hiç bulaşma. Artık hem kadınlar hem erkekler bozuk,bozukluk da evliliği iğrenç hâle getiriyor sen ne kadar aklı başında bir insan olsan da. EVLİLİKTE YANLIŞ SEÇİM ADAMI BİTİRİR.

Sen evlimisin hocam?

Bide hayvan fikri aklima yatti bi tane hint kuşu alıp boynuna tasma takip gezdireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: sadistbeyin

quote:

Aklını başına al hocam,1900 lira açlık sınırı sen 1400 lira ile aile kurmak istiyorsun. Diyelim eşin de çalıştı olsun sana üç bin yine uzun süre rahat edemezsin,evlilik masrafı seni inanılmaz bir borcun içine sokar. Yalnızlıktan çok sıkıldım diyosan al bir tane hayvanı onunla yaşa,çocuğunu iyi yetiştiremeyeceksen bu devirde hiç bulaşma. Artık hem kadınlar hem erkekler bozuk,bozukluk da evliliği iğrenç hâle getiriyor sen ne kadar aklı başında bir insan olsan da. EVLİLİKTE YANLIŞ SEÇİM ADAMI BİTİRİR.

Sen evlimisin hocam?

Bide hayvan fikri aklima yatti bi tane hint kuşu alıp boynuna tasma takip gezdireceğim

Devir çok saçma hal aldı bence.Herkes evlenme derdinde ama evlenen de adam gibi geçinemiyor.Ya da çocukları olsa adam akıllı bakamıyorlar.Bana kalırsa hiç evlenme Hocam.Üstte de arkadaş yazmış,git bir köpek al kedi al ya da bir muhabbet kuşu al.En azından evde ses olur.

• Kedi al hocam.
  • Çekilişe katılmak istiyorum.

Yaş 25

• quote:

Orijinalden alıntı: sadistbeyin

quote:

Sen evlimisin hocam?

değilim çevremdeki evlilerin yüzde doksanının durumu içler acısı olduğundan tavsiye etmiyorum. Bir insanla her gün aynı yerde kalmak beni o insandan soğutur hocam,berbat bir şey bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    galiba hiç sevgilim olmayacak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paran yoksa niye evlenmek istiyorsun ?

Kafayı mı yedin sen ?

Evleneceğin bayan PARA da PARA diyecek o da bende yok diyorsun , o da sana güle güle diyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1000XR -- 16 Mayıs 2017; 21:45:18 >
  • Evli bir çiftin (hiç çocuk olmadığını varsayıyorum) evine ortalama 6k para girmesi lazım ki rahatça geçinebilsinler. Kalmış sen 1.4k para diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkesterone -- 16 Mayıs 2017; 22:1:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkesterone

Evli bir çiftin (hiç çocuk olmadığını varsayıyorum) evine ortalama 6k para girmesi lazım ki rahatça geçinebilsinler. Kalmış sen 1.4k para diyorsun.

6 k değil 20 k anca yeter. Benim mazotum 6 bin zaten

• kimse istemez diye düşünme birikim yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.