|
Bildirim
|
Genelde evlenmek istemeyenler ya eli kız eline değmemiş kişiler oluyor yada sevdiğine kavuşamamış kişiler. İlerde sağlam aşık olup karşılık bulanlar evlenmek istemediği zamanlar aklına gelince gülüp geçer.
|
Reis Evlenmek Sadece Neslin Devam Ettirilmesi Veya Bol Seksten İbaret Değildir.
Evlilik O Kişiye Kalbini Açma O Kişiye Kendini Emanet Etmektir Yani İlerde Benim Karım Olucak Olan Karım Benim Yarım Ben Ona Ait Olucam Oda Bana Kalbin Kapılarını Açmaktır Evlilik. İnsanın Duygularına İnmektir Evlilik Şahsen Evlenmek İsterdim Çocukları Bebekleri Çok Seviyorum. Ama Ben Evlenirsem Karımın 1 Dediğini İki Edersem Bana Haram Olsun. Karıma Çavuşu Değilde Elimi Kaldırırsam Bana Haram Olsun. Evlilik Güzeldir |
Dini yönüm zayıftır,o yüzden zinanın günahını pek umursamam. Toplumun ilişkilerde erkeğin konumuyla kadının konumuna bakış açısı aynı olmadığından,en büyük zaafımız olan cinselliği birlikteliklerle gideririm.
En önemlisi sadece kendime katlanırım: Ne yıllarca aynı kadının çeşitli sorununu,ne ailesinin çeşitli sorununu ne de yapılan çocuğun sorununu. Maddi yönden -tek olacağım için- daha rahat olurum,eşimin giyimine,çocuğun giyimine,okuluna vereceğim parayı ihtiyacı olanlara veririm -birine yardım etmenin huzuru yeter. Evlilik yanlısı olanlar yalnızlık dayanılmaz olur derler,o kadar dayanılmaz olursa da evcil hayvan sahiplenirim. Asıl nokta ve avantaj şu: hiçbir hayalimi başkasının üzerine inşa etmem. |
Parası neyse verir işimi görürüm. O kadar tantanaya uğraşa ne gerek var. Onun disinda da keyfimce yasarim. Simdi gelecekler yok sevgi saygi bilmemne diye. O devir gecti guzel kardesim. Artik herkes daha iyisini ariyor, kizlarin ilgisini aptal aptal seyler cekiyor. Kiza para yedirdigin surece kralsin paran bittimi ilk kapinin onune seni koyup baskasina atliyor. Ha istisnalar yok mu? Var ama cok cok az.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyBullock -- 28 Şubat 2017; 1:5:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saçmasapansözler -- 28 Şubat 2017; 2:59:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |