Şimdi Ara

Evlenmek İstemeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de dahil olmak üzere bir kısım kimsemiz hayatımızda evliliği istemiyoruz. Haksız da değiliz ama bu yaşamın tek amacının neslini devam ettirmek olduğu gerçeği var.
    Sizin yorumunuz nedir ?

• Reis Evlenmek Sadece Neslin Devam Ettirilmesi Veya Bol Seksten İbaret Değildir.

Evlilik O Kişiye Kalbini Açma O Kişiye Kendini Emanet Etmektir Yani İlerde Benim Karım Olucak Olan Karım Benim Yarım Ben Ona Ait Olucam Oda Bana

Kalbin Kapılarını Açmaktır Evlilik.

İnsanın Duygularına İnmektir Evlilik

Şahsen Evlenmek İsterdim Çocukları Bebekleri Çok Seviyorum.

Ama Ben Evlenirsem Karımın 1 Dediğini İki Edersem Bana Haram Olsun. Karıma Çavuşu Değilde Elimi Kaldırırsam Bana Haram Olsun.

Evlilik Güzeldir
    Dini yönüm zayıftır,o yüzden zinanın günahını pek umursamam. Toplumun ilişkilerde erkeğin konumuyla kadının konumuna bakış açısı aynı olmadığından,en büyük zaafımız olan cinselliği birlikteliklerle gideririm.

En önemlisi sadece kendime katlanırım: Ne yıllarca aynı kadının çeşitli sorununu,ne ailesinin çeşitli sorununu ne de yapılan çocuğun sorununu.

Maddi yönden -tek olacağım için- daha rahat olurum,eşimin giyimine,çocuğun giyimine,okuluna vereceğim parayı ihtiyacı olanlara veririm -birine yardım etmenin huzuru yeter.

Evlilik yanlısı olanlar yalnızlık dayanılmaz olur derler,o kadar dayanılmaz olursa da evcil hayvan sahiplenirim.

Asıl nokta ve avantaj şu: hiçbir hayalimi başkasının üzerine inşa etmem.
    Parası neyse verir işimi görürüm. O kadar tantanaya uğraşa ne gerek var. Onun disinda da keyfimce yasarim. Simdi gelecekler yok sevgi saygi bilmemne diye. O devir gecti guzel kardesim. Artik herkes daha iyisini ariyor, kizlarin ilgisini aptal aptal seyler cekiyor. Kiza para yedirdigin surece kralsin paran bittimi ilk kapinin onune seni koyup baskasina atliyor. Ha istisnalar yok mu? Var ama cok cok az.
  • Genelde evlenmek istemeyenler ya eli kız eline değmemiş kişiler oluyor yada sevdiğine kavuşamamış kişiler. İlerde sağlam aşık olup karşılık bulanlar evlenmek istemediği zamanlar aklına gelince gülüp geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenmek isteyen kardeşlerim de konuya destek veriyormuş gibi yapsın da bize kontejan açılsın.

• ben evlenmek istemiyorum
  • Dini yönüm zayıftır,o yüzden zinanın günahını pek umursamam. Toplumun ilişkilerde erkeğin konumuyla kadının konumuna bakış açısı aynı olmadığından,en büyük zaafımız olan cinselliği birlikteliklerle gideririm.

En önemlisi sadece kendime katlanırım: Ne yıllarca aynı kadının çeşitli sorununu,ne ailesinin çeşitli sorununu ne de yapılan çocuğun sorununu.

Maddi yönden -tek olacağım için- daha rahat olurum,eşimin giyimine,çocuğun giyimine,okuluna vereceğim parayı ihtiyacı olanlara veririm -birine yardım etmenin huzuru yeter.

Evlilik yanlısı olanlar yalnızlık dayanılmaz olur derler,o kadar dayanılmaz olursa da evcil hayvan sahiplenirim.

Asıl nokta ve avantaj şu: hiçbir hayalimi başkasının üzerine inşa etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyBullock -- 28 Şubat 2017; 1:5:4 >
  • HarveyBullock kullanıcısına yanıt
    Aynılarını ben de düşünüyorum ama çevremde 50 yaşına gelip bekar insanları görünce aslında durumun hiç düşündüğüm gibi olmadığını anlıyorum. Bir keresinde bahsettiğim yaşlarda bir abinin yazlığında kalmıştık. Gece sahile gidip cips,alkol vs takılırdık (ben içmiyorum ) . Saat en geç 1 gibi biz dönerdik,adam sabah 6 ya kadar sahilde dururdu tek başına. İçinde ne fırtınalar kopuyordu kim bilir ?
  • Reis Evlenmek Sadece Neslin Devam Ettirilmesi Veya Bol Seksten İbaret Değildir.

Evlilik O Kişiye Kalbini Açma O Kişiye Kendini Emanet Etmektir Yani İlerde Benim Karım Olucak Olan Karım Benim Yarım Ben Ona Ait Olucam Oda Bana

Kalbin Kapılarını Açmaktır Evlilik.

İnsanın Duygularına İnmektir Evlilik

Şahsen Evlenmek İsterdim Çocukları Bebekleri Çok Seviyorum.

Ama Ben Evlenirsem Karımın 1 Dediğini İki Edersem Bana Haram Olsun. Karıma Çavuşu Değilde Elimi Kaldırırsam Bana Haram Olsun.

Evlilik Güzeldir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    O adam evli olsa ne sahilde sizinle cips kola takılır,ne altıya kadar orada başka hiçbir şey düşünmeden kendini dinleyebilirdi.

Evlenenlerin daha pişman olduğunu düşünüyorum evlenmeyenlerden. Şuna inanıyorum: Nesilden nesile aktarılan olumsuz ve berbat huylar,bu huylar şu dönemde herkese bulaşmış,ilerde daha da kötüleşecek. Bu zaten boşanma oranlarına bakınca rahatlıkla anlaşılabilir.

Kendimden başka kimseden emin olamam ve kendimden başka kimseyi çekemem.

• HarveyBullock kullanıcısına yanıt
    İnsanlara karşı güven sorunum var. Her tanıdığım kişiden zarar gelmedi ama bir başkası ile ömür boyu birliktelik ? Yok yani benim bir yerim yemez onu yapmaya :D
  • Her çiçekten bal alacam ben reis.

• Evlilik yapaydır. İnsanlar evlenmeden de neslini devam ettirebilir.

Geleceğini evlilik üzerine planlayan insanları sıradan buluyorum.
  • Evliliği kağıda atılan imzadan ibaret olduğunu sananları görünce üzülüyorum. Evlilik; birbirine aşık iki insanın ruhen ve bedenen bir ömür boyu sürecek şekilde bir araya gelmesi demektir. Gerçekten aşık olmayan, aklı başı cinsellikte olan birinin bunu anlayabilmesi mümkün değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

İnsanlara karşı güven sorunum var. Her tanıdığım kişiden zarar gelmedi ama bir başkası ile ömür boyu birliktelik ? Yok yani benim bir yerim yemez onu yapmaya :D

dostum dikkat et kendine okb hastalarının üçte birlik kısmı şizofreniye kayar bu tamamen kişinin zaaflarıyla ilgili bir durumdur.güvenmeme zaafı çok kritiktir ve psikozun gelişmesine neden olabilir ancak bunun için evlenmemek hatadır..hayatı dört dörtlük olan biri bulamazsın herkesin türlü derdi ve çözmesi gereken sorunları var bu zaaflarını gidermen gerek kendine vakit ayır ve sorunlarını araştırmaya koyul evlenmek şeytanın elindeki en büyük silahını almak demektir aksi taktirde kötü yola alışırsan baldan tatlı gelir ve kuyu gibi günaha daldıkça dalarsın 50-60 yıl yaşadığın dünyada en büyük günahları işleyerek kendine sonsuz bir cehennem hayatı hazırlamış olursun islam da sonsuz bir huzur vardır ama ona yönelmek nefsimize ağır gelir mücadele etmemiz gerek..

• Kız arkadaşı olmayan veya sevmemiş kişiler evlenmek istemiyor.Bir de hayat gerçekleri var , paranız yok ise tek başınıza yaşarsınız ama aileye bakmak zor.
  • bende düşünmüyorum.Hayallerım var onları gerceklesdırmeden evliliğe sıcak bakmıyorum sahsen.aslında baya korkuyorum okudugum gordugum seyler bana agır gelıyor kaldıramam dusuncesi hakım.evlendıgın kısının kalbı beynı baskasına ait senle sadece ıyı oldugun meslegın ve gelirin oldugu ıcın evlenen bınlerce ınsan var özellikle kadınlar.asık olursun oda sana asık olur evlenırsın ask bı zaman sonra bıtıyor baskasını sever eyvallah der gıderım ama basdan berı hıc sevmemıs bı kısı olursa yıkılırım sahsen. sındı sende ona gore sec dıyenler olucak kardes bu karpuz kavun degıl kı kokluyalım oyle ınsanlar var kı en kral tıyatrocuya tas cıkarır.
  • lordinas kullanıcısına yanıt
    Hocam peki daha önce aşık olmuş biri ilerde yine aşık olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saçmasapansözler -- 28 Şubat 2017; 2:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saçmasapansözler

Hocam peki daha önce aşık olmuş biri ilerde yine aşık olabilir mi?

Olabilir. Ben oldum. Asıl soru ileride yine aşık olmuş birisi önceki aşkını unutabilir mi..
  • Parası neyse verir işimi görürüm. O kadar tantanaya uğraşa ne gerek var. Onun disinda da keyfimce yasarim. Simdi gelecekler yok sevgi saygi bilmemne diye. O devir gecti guzel kardesim. Artik herkes daha iyisini ariyor, kizlarin ilgisini aptal aptal seyler cekiyor. Kiza para yedirdigin surece kralsin paran bittimi ilk kapinin onune seni koyup baskasina atliyor. Ha istisnalar yok mu? Var ama cok cok az.

• Ben de sevişmek istiyorum, ben de ben de. Parayı basıp en iyisine gideceğim. Bu yaz bu işe 15000 TL'ye kadar harcamak var aklımda. Otel paraları dahil. Kendim normal yollarla yapamıyorum da. Elime önce 5000 TL geçecek, onun tamamını harcayacağım, 2-3 ay var. Sonrasına bakarım artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenmek icin ya sağlam bi işin olacak

Yada ensesi kalin bi peder

Yoksa işin cok.zor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.