< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D285547 -- 15 Aralık 2018; 0:1:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D285547 -- 15 Aralık 2018; 0:1:3 > |
Yani Maturecim yaşın kaç bilemiyorum
Kendi egoist kuruntu ve kaprislerini ifşa etmeni anlıyorum ama biraz sosyal düşün ve sosyal yaşamayı öğrensen iyi edersin. Yoksa,saçma saplantılarla ömrünü tüketirsin,yaşlanınca pişman olup geriye baktığında,şimdiki yaşlarda kaybettiğin şeyleri düşünerek kahrolabilirsin,yani bu gibi ihtimalleri de hesaplamak gerekmez mi? Aile denen harika bir kurumumuz var Bunun da içine etmeyin Allah aşkına. Evlenmek,acıyı tatlıyı paylaşmak demektir. Evde,kadınlığını yapan bir insan oluyor,eskortların şeyine mecbur kalmazsın. Evine gelince yemeğini yapan,evini cekip ceviren,oturup derdini dinlediğin,faydalı sohbetler ettiğin bir kadınla yaşamak,ondan yapacağın çocuklarına güzel bir karakter kazandırıp eğitim vermek,genlerini aktarmak çok güzeldir. Tüm bu saydıklarımdan daha güzel şeylere rağmen,yalnız yaşlanmak isterim diyorsan o senin egoist hayallerin.. Birşey diyemeyiz |
Guzel yazmissin ama paklamadi yazdigin yazi senin kendi dusuncen buna katilmiyorsan atilmak zorunda degilsin varligini belli etmekse amacin tamam. Lakin ben boyle dusunuyorum evlilik kurumu dedigin seyi sadece bizim medya kanallarimiz ayaklar altina aldi bile kadinlarin erkekleri kanunlar uzerinden ne denli kulkandigini goremicek kadar bagnazsan o bizleri hic ilgilendirmez .d
|
Hayir
|
düşünce yapını acilen güncellemelisin
|
İyi yakalamışsın bence bu hunter ler aynı kişiye ait adam gelmiş burda kendiyle tartışıyor olabilir
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |