Şimdi Ara

Evlenirken damattan altın istenmesi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kız tarafının zorla direterek şu kadar altın takacaksınız şunu alacaksınız bunu alacaksınız ev isteriz , benim kızım toplu taşıma mı kullansın araba isteriz diyenlere aşırı ayar oluyorum

Durumum varsa zaten elimden gelenin fazlasını bile yaparım. Sırf evlenmek için şu isteklere okey okey diyenlerde de gram kafa yok.

Yıl olmuş 2025 hâla yok mehir yok altın yok düğün cart curt

Ulan millet 2 saat kıvırtacak diye dünya parayı çöpe atıyorsun. O düğüne vereceğim parayla Avrupa’da ayak basmadık yer bırakmam. Kendime birşeyler katarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıl melakesi yerinde olan bi erkek evlenmez, tiktokta gördüm adam dünya para harcamış kıza, herkes kadınlar o gün harcamayacaz ne zaman harcıyacaz muhabbeti yapıyolar ne güzel valla erkek it gibi çalışsın harcasın.

22 bine çalışan kızlara bakıyorum nerdeyse dünyayı geziyolar bizim erkeklere bakıyorumm 100 k alıyor adamlar evden çıkmıyor o kızlar için para biriktirmekten:)))

Dün bi arkadaşla dışarda muhabbet ettik, gecenin 11 ı eşi aradı konuştular sonra teli cebine soktu, işte her konuyu konuştuk sonra baktı telefonu açık kalmış ve eşi herşeyi duymuş:))

Yok abi nasıl bu kadar cin gibisiniz ya, gözler fıldır ülkenin kadınının, anlamadığım neden bi. Erkek ömür boyu çalışıp bakmak zorunda olduğu bi sorumluluğu alıyor, evlilik cidden zor.

Yukardaki arkadaş gibi bende kızların içinde büyüdüm, hemşirelerle iç içeydm inanın asla ama asla evlenilmez çoğu adam bu ortamları bilmediği için her kızı iyi sanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• verme reyiz, altın vermemen evlilik ihtimalini ortadan kaldırmaz. eğer kaldırıyorsa bırak kaldırsın. bugün bunu isteyen aile merak etme ileride daha senden neler neler isteyecekler bu sadece açılış.

• Ben kadınların çoğunlukta olduğu bir işte çalışıyorum hepsi lafa gelince modern takılıyor ama işler ciddiye binince altın lüks düğün istiyor

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    quote:

Yıl olmuş 2025 hâla yok mehir yok altın yok düğün cart curt

hocam bizim 30 senelik komşunun kızı var din-min deyip zorla damattan mehir alarak evlendi. sonradan duydum kız içki içmeye başlamış. başı açık geziyo.

benim umrumda değil kızın ne içtiği falan ama insanda bi tutarlılık olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Evlenme meraki ne bu millette yaslaninca bakici icin mi evleniliyor

• Zamanında başlık parasına “biz satılık mal değiliz” diye karşı çıkanlar şimdi evlenirken altın mal mülk talep ediyor. Ee şimdi ne değişti? Ha tabi şu değişti, başlık parası olunca para kendi ceplerine değil babalarının cebine giriyor o yüzden işlerine gelmiyor ama öbür türlü kendi ceplerine girince birden “biz satılık mal değiliz” muhabbetini unutuveriyorlar kadın milletinin ağır iki yüzlülüğü işte işlerine nasıl geliyorsa öyle takılıyorlar. Bu devirde içtiği kahvesini bile ödeten kadınla muhatap olmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 28 Haziran 2025; 21:17:57 >
  • Yeni bi işe girdim yine hastane orda iki arkadaş var evli aga muhabbet ettik, adamlar hayatından bezmiş evlenirsen salaksın diyolar, hatta dedim abartmayın bi arkadaş tartıştığu mesajları gösterdi, abi adamlar bitmiş ve severek evlenmişler aga tek başlarıns gezme fln yok habire sorumluluk yok abi aynı evde bi ömür yaşanmaz

• Catcheee C kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam yeni işin.

• Siz eşinizin kardeşi hakkında nasıl böyle satılık gibi konuşuyonuz kadının bi saygınlığı haysiyeti yok mu. Eşiniz erkek kardeşinizle bu kadar samimi olsa hoşunuza gider mi

Yeni is hayırlı olsun evlilik dusmanı catchee

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Merak ettimde evli misin

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Degilim hocam. Neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

hayırlı olsun hocam yeni işin.
    Hocam teşekkür ederim, bu işyeri daha rahat vardıya yok yeni bi marka Mr cihaZı öğreniyorum burdada iki evli arkadaş var samimi oldum, abi adamlar her gün küfür ediyor :))) bana hep derlerdi çevreni değiştir diye bu 4.hastanem yine aynı :))

Hatta gaza getirmek için dedim, ne güzel aileniz var falan filan herkes bana malmısın diyiyo dedim. Abi o zaman neden boşanmıyorsunuz, çoluk çocuk var o kdr kolay olmuyo dendi. Bi komşum var sırf nisbet olsun diye adama araba aldırdı, adam 200 bin borcu vardı bi milyon oldu :)))

Bide kardeş çok dırdırlar ya bi gece sabahladım kadınla valla bi ömür yaşayamam

valla bekar olarak dışarı çıktım bisiklet sürüyom :)

Evlenirken damattan altın istenmesi.

dün lanet ev temizliğini yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

valla bekar olarak dışarı çıktım bisiklet sürüyom :)

dün lanet ev temizliğini yaptım
    Dün tanıştığım kadın, evi tertemiz yaptı bende sabahladı , temizlik işinide hallettim :) bak evli olsan şimdi AVM deydin:)))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.