Şimdi Ara

Evlenirken damattan altın istenmesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kizlarin da niyeti var mi yoksa buyukler oldu bittiye mi getirmeye calisiyor ev,arac is-guc var diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ikisi de vardır muhtemelen. yani oldu bittiye getirmek istedikleri de olmuştur. ben getirdikleri hiçbir kızın ne numarasını aldım ne fotoğrafına baktım, ne yaşını işini sordum. direk reddedip konuyu kapattım.

bazı vakalar ilginç, mesela eski komşumuz emekli olup kendi memleketine taşınmış ve yıllardır görmediğimiz birisi. herif babamı arayıp misafirliğe geleceğim deyip, çıkmış tee 180 Km ötedeki evinden babalara gelmiş. gelme sebebi, benim hâlâ bekar olduğumu duymuş ve kız var onla tanıştırayım demiş. adam evdeyken babam beni aradı, adam beni tanıyo aslında, söyledi böyle böyle diye. direk hiçbir detay sormadan reddettim.

bunun yapılması bana hakarettir ya. ben de o zaman 1 çocuk yapan tanıdıklarıma misafirliğe gidip iktidar açıcı macun hediye edeyim. böyle bi kafa var mı yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 8 Haziran 2025; 19:47:49 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Onca yol geldigi derde bak kiz begenmese bile zorlarlar hersey var diye zamanla seversin derler ona,millet iste yagli kapi ariyor yamayacak bunlar olmasa bu sefer son ihtimal eli yuzu duzgun diye olurdu.

• Ben 5 farklı kızla kendi evimde farklı sürelerde yaşadım bir diğer sevgilimle de tatilde 15 gün beraber geçirdim. Kendim uyumlu sakin birisiyim nitekim 1 tanesi hariç hiçbiri benden şikayetçi değildi ve benle yaşamaya razıydılar ama 4 tanesi 30 yaşından fazlaydı ve kelimenin tam anlamıyla kafadan kırıktı o gün anladım neden hiçbir eski sevgilisinin bunlarla evlenmediğini.

Kısaca demek istediğim evlilik çok büyük bir kumar aynı evde yaşamakla sevgili olarak takılmak çok farklı şeyler beraber bir süre yaşayıp hayatından memnunsan devam et ama öbür türlü kumar. Başımdan geçenleri anlatsam kitap olur gece yarısı yatakta birden tepeme çıkıp boğaazımı sıkıp o kız kim ! diyen mi ararsın, hergün mutfakta kızartma yapıp benim temizlememi bekleyen mi, cinsel ilişki sırasında ışığı yaktım diye yatakta zıplayıp saldırıp az kalsın gözümü çıkaran mı ararsın daha neler neler bu iş kumar ve kafadan kırık çok fazla kız var.

• Arkadaşlar, böyle konuları seven birisi olarak tüm yazılanları okudum anlamaya çalıştım. Empati kurmaya çalıştım.
    Yaklaşık 8 senelik evli, ikiz babası 33 yaşında bir abiniz olarak
    Bazı şeyleri didik etmenin, detaylara aşırı girmenin kimseye mutluluk getirmeyeceğini bilmenizi isterim.

Karşınızda olan kadın da genç muhtemelen sizler gibi
    Toy olabilir, fikirleri tam oturmamış/oluşamamış olabilir.
    Zira unutmayın, bu ülke de kız olmak zor gerçekten.
    Erkek düşkünü kolay bir kız olmasın diye küçücük yaşında manipülasyon, baskı ve mobbing ile büyüyor çoğu kadın.

Karşılıklı iletişim, empati ve anlayış ile çözülmeyecek bir şeyin olmayacağını söyleyebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Ben 5 yıldır evliyim diyeceğim şey, evlilik akıllı adam işi değil.

Araştırmaya göre, çok sayıda geçmiş partneri olan kişilerin, evlilik ya da uzun vadeli ilişkilerde daha düşük memnuniyet ve daha yüksek boşanma oranlarına sahip olabileceği görülmüştür.

Evlenirken damattan altın istenmesi.

Ayrıca,
    “ Down sendromu (Trizomi 21) riski yaşla birlikte belirgin şekilde artar. Genellikle 35 yaş, tıbbi literatürde “kritik eşik” olarak kabul edilir. Bu yaş ve üzerindeki kadınlarda: Kromozomal anomalili bebek doğurma riski artar. “

• 500 Gr altın parasını bankaya koyarım. Faiziyle Rusları keşfederim. Kadın milleti kendini ne saniyorsa bırak laf anlatmayı sal gitsin.

Ben 19 yıllık evliyim aklım olsa gençken evlenmezdim. Ben mutluyum kimse yanlış anlamasın ama evlilik akıllı adamın yapacagi iş değil.

Bugün evlenecek olsa kızdan üste para isterim. Baktım vermiyor bye bye. Kız mi yok Heryer dolu. Ben 43 yaşındayım evlenecek olsam hergun bir tane bulurum kendinizi bu kadar ezdirmeyin.

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Ben 5 yıldır evliyim diyeceğim şey, evlilik akıllı adam işi değil.
    Neden hocam severek mi evlendiniz? Sorumluluk mu çok?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Herşeyin 4/4 Luk oldugu durumda bile illaki bir maraz çıkar. Tecrübe konuşuyor. Öyle evlenim de kumrular beni kiskansin masaldır.

Ben 43 yaşındayım evlenecek olsam hergun bir tane bulurum kendinizi bu kadar ezdirmeyin.

Türkiye'de o kadar mal erkekler var ki, insan keşke kız doğsaymışım diyo.

komşumuzun kızı kendisine talip olan erkekten kır düğünü karşılığı evlenirim demiş. erkek demiş ki bende para yok, iş de yok, ama yurt dışında şantiye işi var, şimdi ben borç alıp düğünü yapayım, evlenince şantiye işi için yurt dışına çıkarım demiş. kız kabul etmiş.

evlendiler, kır düğünü yapıldı. hemen ardından erkek yurt dışına şantiye işine gitti. sözde 1 sene çalışıp, konteyner'de kalıp, borcu kapatıp dönecek.

böyle ahmakça bi sistem. sorsan gönüller bir olacak falan derler.

bahsettiğim çift boşandı bu arada. kız doğurur doğurmaz erkeğin eve çöküp, bebeği kendine alıp, polis çağırarak erkeğe uzaklaştırma verdirip, boşandı. dayak vs yok zaten kız kendi diyo canım istemiyo evli devam etmek diyo.

asıl suç erkekte. bu kızla evlenilmeyeceği baştan belliydi.

• Gençler azizim karşı cinsi görünce balata yakiyorlar. Kizlar da bunu biliyor.

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Ben 43 yaşındayım evlenecek olsam hergun bir tane bulurum kendinizi bu kadar ezdirmeyin.

Türkiye'de o kadar mal erkekler var ki, insan keşke kız doğsaymışım diyo.

komşumuzun kızı kendisine talip olan erkekten kır düğünü karşılığı evlenirim demiş. erkek demiş ki bende para yok, iş de yok, ama yurt dışında şantiye işi var, şimdi ben borç alıp düğünü yapayım, evlenince şantiye işi için yurt dışına çıkarım demiş. kız kabul etmiş.

evlendiler, kır düğünü yapıldı. hemen ardından erkek yurt dışına şantiye işine gitti. sözde 1 sene çalışıp, konteyner'de kalıp, borcu kapatıp dönecek.

böyle ahmakça bi sistem. sorsan gönüller bir olacak falan derler.

bahsettiğim çift boşandı bu arada. kız doğurur doğurmaz erkeğin eve çöküp, bebeği kendine alıp, polis çağırarak erkeğe uzaklaştırma verdirip, boşandı. dayak vs yok zaten kız kendi diyo canım istemiyo evli devam etmek diyo.

asıl suç erkekte. bu kızla evlenilmeyeceği baştan belliydi.
    Yok bundan derste çıkarmıyolar halen evlilik karı merakı :) yazık konteynerde kalmış garip garip yaşamış bi bardak çay ısmarla desen ısmarlamazlar ama:)

Ben kadın olayım çok çirkinde olsam olur, benim borcu bılıyon şu an şu dk 160 bini bi erkeğe kapattırırdım inan ki bi kadın bu ülkede açsa eğer aklında sorun var,

Diyarbakır da hafız kız intihar ediyo abi bu ülkede sana köle olacak o kadar erkek varken neden intihar ediyon :)) abi bak bi kadın kendi istemedikçe asla yalnız kalmaz.

Benim çevrem dede var adam kıza 20 bin harcıyo bana 500 tl vermez sorduğum zaman onun kutusu var diyiyo :)))

Bunlara rağmen bu ülkede bi kadının intihar etmesi bana tuhaf geliyor.

• Rusyadan çağırın nasıl kız istiyorsanız, altın falan da istemiyorlar. Ruh hastası değilseniz, işiniz, aracınız da varsa gayet makul insanlar. Uğraşmayın şunlarla gelenekleri ile yok olsunlar.

• öyle ailesi olan bi kızla evlenme aşamasına gelmeden ilişkimi sonlandırırım

aklınızı kullanın olm fakir kızıyla evlenmeyin tüm ömür nafaka mı ödeyeceksiniz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.