Şimdi Ara

Evlenicek kız çok az (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eehh yeter lan varsa düzgün erkek gelsin evlensin benle erkek adamın erkek kocası olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: niceworkisc

Bir gün karşına öyle biri çıkar ki aha bu dersin olur biter. Sorun temiz kızı biz hak ediyor muyuz? Hiç sevgilisi olmamış birini hak ediyor muyuz? Bu saatten sonra ben hak etmediğini düşünüyorum. Insanlara güvenip birşey yaşıyorlar sonra midesizce çekip gidiyor. Giden de zaten mide yok kalanında eşine yazık oluyor. Siz siz olun adam gibi adamını bulursanız tuttuğunuz eli bırakmayın. Sonra herkes evlenecek kız arıyor. 4 5 7 yıllık sevgililer ayrılıyor. Eee 7 yıldan sonra yaşanmamış ne kaldı ki ayrılıyorsun başka birine gidebiliyorsun. Valla kime temiz desek hayat tokar atar gibi öğretti her seyi. Masum ayağını çok güzel yapıyor türk kızları dikkatli olmak lazim. Siz siz olun yaşadıklarınızı eşinize söyleyin kimsenin kimseye haksızlık yapmaya hakkı yok. Her şeyi yaptıktan sonra söylemezsin eşine olur biter diyen midesizlerden korusun rabbim bizi .

Herhalde şimdiye kadar forumda okuduğum en mantıklı yorumlardan birisi. Senin gibi arkadaşlar lazım herkese. Özellikle yaşanmışlıkların yeni ilişkilerde anlatılmasına katılıyorum, herkes eteğindeki taşları dökmeli hem de en erken zamanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konudaki çoğu kişini kullandığı kelimeler aşırı cinsiyetçi, babadan duyma iğrenç köylü muhabbeti kıvamında.. Yaşınıza veriyorum bu avamlığı.

• Bu muhabbet hiç bitmez.
  • Nur Suresi, 3. ayet: Zina eden erkek, zina eden ya da müşrik olan bir kadından başkasını nikahlayamaz; zina eden kadını da zina eden ya da müşrik olan bir erkekten başkası nikahlayamaz. Bu, mü'minlere haram kılınmıştır.
  • Oh oh tam blok yağdırmalık konu iyi toplanmışsınız.
  • Zamane kızları çok kolay şans veriyor, hatta bir haftadan kısa sürede al gülüm ver gülüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Zamane kızları çok kolay şans veriyor, hatta bir haftadan kısa sürede al gülüm ver gülüm

Toplamda 2 saat sürmeden eve attığımda oldu yaşamayı seviyorumm 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceninGizemi

quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Zamane kızları çok kolay şans veriyor, hatta bir haftadan kısa sürede al gülüm ver gülüm

Toplamda 2 saat sürmeden eve attığımda oldu yaşamayı seviyorumm 😂

İki saat mi

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Konudaki çoğu kişini kullandığı kelimeler aşırı cinsiyetçi, babadan duyma iğrenç köylü muhabbeti kıvamında.. Yaşınıza veriyorum bu avamlığı.

beyfendi siz hiç kazık yemediniz mi ? Kızlar melek mi yani ?
    erkeklerden daha p.cler şuan.Her haltı yerler sonra ay söle böle derken dünyanın namuslu kızı olur çıkarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 23 Şubat 2018; 7:58:39 >
  • İşin goygoy tarafı bir yana gerçek olan durum. Bir tane fırlama geliyor kızı kandırıyor. İşin kötü yanı kızlarda yalan söylemek doğal bir durum olmuş. Erkeklerde yapıyor bla bla olayını bir kenara bırakalım evet oda var. Mesela kızın ailesi gerçekten düzgün ama kız bulunduğu ortamlar nedeniyle bambaşka. Düzgün insanlarla karşılaşırız umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waeder

İşin goygoy tarafı bir yana gerçek olan durum. Bir tane fırlama geliyor kızı kandırıyor. İşin kötü yanı kızlarda yalan söylemek doğal bir durum olmuş. Erkeklerde yapıyor bla bla olayını bir kenara bırakalım evet oda var. Mesela kızın ailesi gerçekten düzgün ama kız bulunduğu ortamlar nedeniyle bambaşka. Düzgün insanlarla karşılaşırız umarım.

Bende tam tersiydi kızın ailesi berbat kız düzgündü sonradan gerçek yüzü ortaya çıktı aile iyiyse kızda iyi oluyo sapma oranı %20 felan

• quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

quote:

Orijinalden alıntı: niceworkisc

Bir gün karşına öyle biri çıkar ki aha bu dersin olur biter. Sorun temiz kızı biz hak ediyor muyuz? Hiç sevgilisi olmamış birini hak ediyor muyuz? Bu saatten sonra ben hak etmediğini düşünüyorum. Insanlara güvenip birşey yaşıyorlar sonra midesizce çekip gidiyor. Giden de zaten mide yok kalanında eşine yazık oluyor. Siz siz olun adam gibi adamını bulursanız tuttuğunuz eli bırakmayın. Sonra herkes evlenecek kız arıyor. 4 5 7 yıllık sevgililer ayrılıyor. Eee 7 yıldan sonra yaşanmamış ne kaldı ki ayrılıyorsun başka birine gidebiliyorsun. Valla kime temiz desek hayat tokar atar gibi öğretti her seyi. Masum ayağını çok güzel yapıyor türk kızları dikkatli olmak lazim. Siz siz olun yaşadıklarınızı eşinize söyleyin kimsenin kimseye haksızlık yapmaya hakkı yok. Her şeyi yaptıktan sonra söylemezsin eşine olur biter diyen midesizlerden korusun rabbim bizi .

Herhalde şimdiye kadar forumda okuduğum en mantıklı yorumlardan birisi. Senin gibi arkadaşlar lazım herkese. Özellikle yaşanmışlıkların yeni ilişkilerde anlatılmasına katılıyorum, herkes eteğindeki taşları dökmeli hem de en erken zamanda.

• Bu kız yapmaz dediğiniz insanlardan uzak durun. Kime yapmaz dediyseniz emin olun altından birşeyler çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ayip ya bunlar nasil kelimeler

• quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Konudaki çoğu kişini kullandığı kelimeler aşırı cinsiyetçi, babadan duyma iğrenç köylü muhabbeti kıvamında.. Yaşınıza veriyorum bu avamlığı.

Kemalistsin, şaşırmadım. Seni görüyorum ne kadar meriçlik özellikleri varsa kendinde toplamışsın tebrikler.

Kemalistlik ile ne alakası var. Manyamışsınız cidden. Ayrıca insanlar ülke kurucusunu sevince (tapmaktan bahsetmiyorum) kemalist mi oluyor.

Yazık lan size
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fun Lovin Criminal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Funky Boy with Hurricane

ağır hasarlı, boyalı, basan kaçmış, folloş etmiş. kimden öğrendiniz neden kullanıyorsunuz böyle iğrenç, saygısız kelimeleri? anlamıyorum sizi.

Yapanlar suçlu değil söyleyince mi suçlu sanki kendin hiç demiyorsun duyar kasmak için boş yapma 2000 li

seks yapmanın suç olduğunu bilmiyordum. çok kişiyle birlikte olunca namusu lekelenmiş, kirlenmiş gözüyle bakmanıza hiç anlam veremiyorum. ne oluyor yani çok kişiyle birlikte olunca?

onlarca erkeğin dölünü içmiş, binbir çeşit sosis tatmış, sikişirken "daha hızlı daha hızlı bebeğim" diye bağırarak tempo tutmuş, onlarca erkeğe saçlarını toplatarak blowjob yapmış, bazılarına rimjob çekmiş, angry dragon sonucu burun deliklerinden başka adamların dölü akmış, doggy'de onlarca erkeğin götüne şaplak atıp titrettiği, donkey punch sonucu öküzlerin sikini göt deliğiyle sıkıştırıp onlara ekstra haz sağlamış, elini binbir çeşit pezevengin götüne koyarak hız ayarı yapmış, duştayken duvara yaslanıp "sik beni" diye bağırarak memesini avuçlatıp "götümden sok" demiş, onlarca erkeğin götüne ve vajinasına boşaldığı, meme ucunu onlarca erkeğe yalatmış ve ısırtmış, onlarca erkeğin sikini memelerinin arasına sıkıştırarak tit fuck yapmış, deepthroat denerken boğulma tehlikesi geçirmiş, gece kulübünden sabaha karşı çıkarken sarhoş berkay'ın hardal renkli dölünü içmiş, erkeklere temizlikçi kız fantezisi yaşatmış, gözü bağlı tecavüz fantezisi yaşatmış, bir sürü erkeğin suratına squirt etmiş, komidin üzerine para bıraktırarak hayat kadını fantezisi yapmış, tea bag fantezisiyle onca erkeği taşağını yalamış, purple mushroom'da elalemin sikini yanlışlıkla ısırmış, onlarca erkeğin facial cumshot ile yüzüne attırdığı, kucağında götünü basketbol topu gibi aşağı yukarı sallayarak içine boşaldığı kadınla evlenmek demektir.

Vay be

• quote:

quote:

quote:

quote:

ağır hasarlı, boyalı, basan kaçmış, folloş etmiş. kimden öğrendiniz neden kullanıyorsunuz böyle iğrenç, saygısız kelimeleri? anlamıyorum sizi.

Yapanlar suçlu değil söyleyince mi suçlu sanki kendin hiç demiyorsun duyar kasmak için boş yapma 2000 li

seks yapmanın suç olduğunu bilmiyordum. çok kişiyle birlikte olunca namusu lekelenmiş, kirlenmiş gözüyle bakmanıza hiç anlam veremiyorum. ne oluyor yani çok kişiyle birlikte olunca?

onlarca erkeğin dölünü içmiş, binbir çeşit sosis tatmış, sikişirken "daha hızlı daha hızlı bebeğim" diye bağırarak tempo tutmuş, onlarca erkeğe saçlarını toplatarak blowjob yapmış, bazılarına rimjob çekmiş, angry dragon sonucu burun deliklerinden başka adamların dölü akmış, doggy'de onlarca erkeğin götüne şaplak atıp titrettiği, donkey punch sonucu öküzlerin sikini göt deliğiyle sıkıştırıp onlara ekstra haz sağlamış, elini binbir çeşit pezevengin götüne koyarak hız ayarı yapmış, duştayken duvara yaslanıp "sik beni" diye bağırarak memesini avuçlatıp "götümden sok" demiş, onlarca erkeğin götüne ve vajinasına boşaldığı, meme ucunu onlarca erkeğe yalatmış ve ısırtmış, onlarca erkeğin sikini memelerinin arasına sıkıştırarak tit fuck yapmış, deepthroat denerken boğulma tehlikesi geçirmiş, gece kulübünden sabaha karşı çıkarken sarhoş berkay'ın hardal renkli dölünü içmiş, erkeklere temizlikçi kız fantezisi yaşatmış, gözü bağlı tecavüz fantezisi yaşatmış, bir sürü erkeğin suratına squirt etmiş, komidin üzerine para bıraktırarak hayat kadını fantezisi yapmış, tea bag fantezisiyle onca erkeği taşağını yalamış, purple mushroom'da elalemin sikini yanlışlıkla ısırmış, onlarca erkeğin facial cumshot ile yüzüne attırdığı, kucağında götünü basketbol topu gibi aşağı yukarı sallayarak içine boşaldığı kadınla evlenmek demektir.

Birader bu ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu çocuk sapık, geleceğin tecavüzcülerinden, gerçekten zihni bozuk saplantılı bir cinsi sapık. Sadece foruma şikayet etmekle kalmayın lütfen egm.gov.tr den ekran görüntüsü ile şikayet edin!

• bu konuya takılan evlenmesin evleneceğiniz kız %100 bile temiz olsa eline erkek eli değmemiş bile olsa hiçbir zaman bundan emin olamazsınız kafayı yersiniz olum şüphe bitirir adamı buna takılan evlenmesin net bu bekaret mevzusu da 20 yaşında bi kız ile evlensem önemlidir ama 25 yaşında bi kız ile evlenecek olsam önemli diil o yaşa gelip eline erkek eli değmemiş kızla zaten kafa olarak anlaşamam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.