Şimdi Ara

Evlenen erkeklerin dramı ve eve gitmek istememeleri. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pskillercheto

"Resim yükleme özgüven kendini sevmeyle alakalıdır "

instagram o zaman özgüvenliler yuvasından geçilmiyor ama işte naylon özgüven :))))

dediğim gibi o biçim sitelerde işim olmadı. instayı da sırf komik balkan , memleket videoları izlemek için açtım.

mutlu olmayan adamın neden mutlu olmadığını nereden bileceksin? belki cinsel sorunları var, belki finansal sorunları var belki geniş aile olarak sorunları var. bunlar bekar insanlarda da olabiliyor.

250 bin sayısı da atma gibi geldi. var mı kaynak? yoksa bu da özgüvenin gibi iddadan mı kaynaklı?

Boşver tipimi nikahınamı girecem :) ben 40 yaşımdayım evli mutlu bi adam görmedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İş yerinde birisi hafta sonu iş olmamasına rağmen işe geliyordu.

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

kardeş sen galiba okuyamıyorsun. sana tipini at vs yazmadım. kaynak olarak 250 bin dediğin haber sitesi, rapor vs onu diyorum.

40 a daha 1.5 sene var. kabul ediyorsan işte ben mutlu ve huzurluyum.

• Hacı tamam evlenme de bir çocuk yetiştir bari boş boş yaşama. Bundan 20-25 sene sonra iyi bir insan olarak yetiştirdiğin bir çocuktan daha kıymetli ne var? Hem sana da destek olur yaşlılığında. Çocuk yap demiyorum, senin gibi çocuksuz olgun bir kadınla evlat edinip yetiştir.

Her şeyin getirisi var götürüsü var, hanım hanımcık mütevazı bir kadınla evlenirsen hiç de başın ağrımaz. Gidip de şöyle güzel olsun, böyle nazlı olsun dersen o nazı sana karşı da kullanır bundan doğal bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

Hacı tamam evlenme de bir çocuk yetiştir bari boş boş yaşama. Bundan 20-25 sene sonra iyi bir insan olarak yetiştirdiğin bir çocuktan daha kıymetli ne var? Hem sana da destek olur yaşlılığında. Çocuk yap demiyorum, senin gibi çocuksuz olgun bir kadınla evlat edinip yetiştir.

Her şeyin getirisi var götürüsü var, hanım hanımcık mütevazı bir kadınla evlenirsen hiç de başın ağrımaz. Gidip de şöyle güzel olsun, böyle nazlı olsun dersen o nazı sana karşı da kullanır bundan doğal bir şey yok.
    Bu yaştan sonra o sorumluluk o yorgunluğa değer mi ? Evli tanıdıklarım var çocuk yapmıyorlar dikkat ediyorum kimse git Muğla’ya deniz kenarına yerleş rahatına bak demiyo .

Ne kadar zorluğu seven bi milletiz nedem bunca sorumluluk ne için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • keşke yemek yapanım olsa. yemek yapmaktan bıktım.

• Catcheee C kullanıcısına yanıt
    Değer. Bu hayatta iyi, merhametli, vicdanlı, bir karıncanın canını dahi kendi canından farklı görmeyen bir insan yetiştirmekten daha büyük bir başarı elde edemezsin. Nobel falan alman lazım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.