Şimdi Ara

Evleneli 8 sene oldu, Eylül Hanım 1.sınıfı bitirdi... [SS] Güncellendi...- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
3
Favori
14.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fena kıskanıyorum :) yanlış anlama Allah birliğiniZi bozmasın bende niyetlendim böyle bir şeye sonu gelmemişti hala seviyorum ve onsuz rüyam yok denecek kadar az aylar geçmesine rağmen... şimdi hep bi boşluk var. O nun kıskançlığı. İnşallah mutlu olursunuz her daim tebrikler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı olsun bir ömür boyu mutluluklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Fena kıskanıyorum :) yanlış anlama Allah birliğiniZi bozmasın bende niyetlendim böyle bir şeye sonu gelmemişti hala seviyorum ve onsuz rüyam yok denecek kadar az aylar geçmesine rağmen... şimdi hep bi boşluk var. O nun kıskançlığı. İnşallah mutlu olursunuz her daim tebrikler..

sevmek, sevilmek gerçekten güzel bi duygu, hiç evlenmeyi düşünmüyorum diyenleri anlamıyorum. inşallah istediğin olur dostum hayatında, iyi dileklerin için teşekkürler...
  • amin arkadaşlar sağolun
  • allah tamamına erdirsin,inşaallah. hayırlı olsun
  • Lütfen üremeyin.
  • Canı gönülden mutluluklar. Darısı başımıza artık ne diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar, harika bi duygu inanın, allah herkeze nasip etsin, hayırlısıyla haziran'ın 22'sinde düğünümüz var...

not: arkadaşların isteği üzerine resmimizi kaldırmak zorunda kaldım, forum kaldırmıyormuş maalesef resim olayını falan

www.instagram.com/cemskl90

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun...forumu babasının çiftliği gibi kullanan yaşı irili ufaklı dengesiz bir ERGEN kitlesi mevcut onlara bakma sen..bir bayanın fifa oynaması bf4 oynamasına dahi sürekli hakaret / alay yakıştırı r böyleleri ama zerre kadar TAKMIYORUZ!!!

çok yakışmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 16 Nisan 2014; 16:55:01 >

• Allah hayırlı geçim versin
  • Allah mesut etsin
  • sağolun arkadaşlar, canı gönülden teşekkür ederim allahım sizede böyle güzel günler göstersin inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyEfendi7 -- 16 Nisan 2014; 17:18:41 >
  • Birader allah mutlu etsin, allah tamamını erdirsin inşallah.
  • sağol dostum, inşallah tamamını yaşayacağız
  • Bi omur birlikte olun mutluluklar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

sağol dostum, inşallah tamamını yaşayacağız

Darısı bizim başımıza hacım.
  • Allah tamamına erdirsin.

• Mutluluklar hocam
  • mutluluklar
  • Helal sana
  • mutluluklar darısı bizim başımıza.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.