Şimdi Ara

EVKUR SÖZLEŞME İPTALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p.tesi telefon almak için sözleşme imzalamıştım salı günü eve gelip sonraki gün anne/baba imzası gerek dediler ç.ba günü annemle gittik telefonu verir zannediyodum imza atıp gönderdiler yarın arayacağız gelip alırsınız dediler yarın oldu arayan soran olmadı çok fena ayar oldum , şimdi biraz araştırıyorum iptal durumunu yarın 16:00'a kadar kimse aramazsa dükkanlarına gidip sert konuşucam sözleşme iptali olur mu eve teslim olmadı herhangi bir ücret ödemedim daha

• Yapay Zekanın Yanıtı

EVKUR Sözleşme İptali Nasıl Yapılır?

EVKUR'dan yaptığın bir sipariş, başvuru veya sözleşme için iptal işlemi gerçekleştirmek isteyebilirsin. EVKUR'un iptal politikası hakkında bilgi sahibi olmak ve iptal işlemini doğru şekilde tamamlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Sipariş İptali: Siparişini teslim almadan iptal etmek istersen, EVKUR müşteri hizmetleri ile 444 0 385 numaralı telefondan veya destek@evkur.com adresinden iletişime geçebilirsin.
    • Ürün İptali: Teslim aldığın bir ürünü iade ederek iptal işlemi gerçekleştirebilirsin. İade koşulları ve süreci hakkında bilgi almak için EVKUR'un iade politikasını incelemen önerilir.
    • Sözleşme İptali: EVKUR ile yaptığın bir sözleşmeyi iptal etmek istersen, sözleşme türüne göre değişen iptal koşulları bulunmaktadır. Ayrıntılı bilgi için EVKUR müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsin.
    • Başvuru İptali: EVKUR'a yaptığın bir başvuruyu iptal etmek istersen, başvuru yaptığın departmanla veya EVKUR müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsin.

EVKUR'un iptal politikası ve prosedürleri zaman içinde değişebileceğinden, en güncel bilgileri EVKUR'un resmi web sitesinden veya müşteri hizmetlerinden alman önerilir. İptal işlemini başlatmadan önce iptal koşullarını dikkatlice incelemeli ve gerekli belgeleri hazır bulundurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Allah Evkura Turkcele ve diğer operatör şirketlerinin eline düşürmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat olarak diğerlerine göre uçuk fiyat demişler de benim aldığım diğer yerler ile aynı fiyattı o yüzden aldım ordan kredi kartı vs. yok mecburen gittim , bundan sonra tanıdığım herkese durumu anlatıp orayla alaka kurmamaları konusunda uyarıcam Allah düşürmesin daha
  • Yillar once bile bile aptallik yaparak 300 tl olan telefonu 700 tl verince bir daha kapisindan gecmedim kimseye de tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Net TAAHHÜT İPTALİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.