Şimdi Ara

Evinize 1 Saatlik Uzaklıkta Olan Üniversiteye Sırf Eğlence İçin Eve Çıkarmısınız ?(Y.Arkadaşlarla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim durumu özetleyen bir başlık . İncirlideyim ve evden çıkmak istiyorum. Kısmetse İst. Üniversitesi. 4 kişi tabiri caizse ''kankalarınızla'' güzel 4 yıl geçirmek için eve çıkarmısınz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 24 Ağustos 2011; 17:57:58 >

• aile izin verirse sıkıntı yapmassa kesinlikle
  • Şehirdışı olsa garantide
  • Aile ile aynı evde kalarak üniversite hayatı geçmez. Bunu gördüm, tecrübe etmedim ama edenin dayanamayıp ayrı eve kavga dövüş çıktığını gördüm. Her ne kadar aileniz size güvenip istediğiniz gibi at koşturmanıza izin versede öğrenci evi hayatı yaşamak lazım bu dünyada. Aç kalacaksın, ayın 7 sini iple çekeceksin, mutfaktaki bulaşıklar 2-3 günde bir yıkanacak. Birlikte alışveriş yapıp, birbirinizin aldığı şeylerle dalga geçeceksiniz. Öğrenciyken ev hayatı güzeldir.
    Tecrübe edilmesi gerekir. Askerlik gibi tecrübe edilmesi lazım bence. (ayrıca bir de nezarathaneyi de tecrübe edin 1 günlüğüne de olsa. Sıkıntısını çekin ki elinizdeki imaknların değerini anlayın)
  • Ailemin izini olsa bile aileme gereksiz yere yük olacağımı düşüneceğimden çıkamam heralde.
    O düşünceyle yaşamak kötü olur.

Ama paran varsa izinde varsa olabilir.
  • Eve çık o kankalarını göreceğim senin
    En çok güvendiğin bu bana kesinlikle yamuk yapmaz dediğin bir arkadaşını seç , çıkacaksan onunla çık. ( Gerçi aranızın bozulmayacağını kimse garanti edemez yeri gelince baba - oğul , kanlı bıçaklı oluyor ama sen böyle yap )
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Aile ile aynı evde kalarak üniversite hayatı geçmez. Bunu gördüm, tecrübe etmedim ama edenin dayanamayıp ayrı eve kavga dövüş çıktığını gördüm. Her ne kadar aileniz size güvenip istediğiniz gibi at koşturmanıza izin versede öğrenci evi hayatı yaşamak lazım bu dünyada. Aç kalacaksın, ayın 7 sini iple çekeceksin, mutfaktaki bulaşıklar 2-3 günde bir yıkanacak. Birlikte alışveriş yapıp, birbirinizin aldığı şeylerle dalga geçeceksiniz. Öğrenciyken ev hayatı güzeldir.
    Tecrübe edilmesi gerekir. Askerlik gibi tecrübe edilmesi lazım bence. (ayrıca bir de nezarathaneyi de tecrübe edin 1 günlüğüne de olsa. Sıkıntısını çekin ki elinizdeki imaknların değerini anlayın)

Kuzenimin evine çok gittim. Gitmez olaydım Böyle pislik olamaz , ama akşama kalıp tavla oynamak isterdim doğrusu. 1 ay yurtta kaldım ingilterede hayatımın en keyifli anlarını geçirdim. Gizli zuzalar yapmıştımda hayvanlar bulmuştu. Kavgalık olay işte

quote:

Orijinalden alıntı: harddisker

Eve çık o kankalarını göreceğim senin
    En çok güvendiğin bu bana kesinlikle yamuk yapmaz dediğin bir arkadaşını seç , çıkacaksan onunla çık. ( Gerçi aranızın bozulmayacağını kimse garanti edemez yeri gelince baba - oğul , kanlı bıçaklı oluyor ama sen böyle yap )

Çok duydum bunu. 3. sayfa haberi olmayalımda.

Maddi durumumuz Allah'a hamd olsun. Aylık belirli bir harçlığım var zaten. Üstüne staj parası geldimi benden iyisi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok fazla arkadaşlarımın evinde kaldım ama maalesef üniversite hayatında kendi ailemle okumak mecburiyetindeyim, kendim eve cıkarsam maddi acıdan para alamam beni geçelimde

arkadaşlarınla eve cıkmak süper bişey, market alışverişi, banyo yapma sırası, bulaşık yıkama gece dışarı cıkmalar vs süper olur
    ben 1hafta kalmıştım arkadaşımın evinde, eve temizlikçi vs geliyordu, bulaşık arada makineye atıyorduk kadın gelince çalıstırıyordu, kıyafetleri eğer makine bozulduysa kargoyla eve yolluyorduk, çalısıyorsa kadın yıkıyordu, yemeği mecbur kendimiz yapıyorduk ama kaç tane tencere yaktık bilmiyorum, içeride mortal kombat oynamaya dalınca makarnada yandı böyle saçma yakma girişimlerimizde oldu, gece eve çıkmaya üşenip evin önündeki parkta, apartman girişinde uyudumuz oluyordu, gece istediğin saate girip çıkıyorsun, istedini yiyiyorsun süper bir hayat

evde kalırsan, bulaşık,çamasır, ütü vs derdin olmaz ama eve 4gün üst üste geç gel sorun, 3-4gün arkadaşlarında kal sorun çekilmez ev hayatı

• Liseli özentiye benzemek değil de niyetim. Öyle bir 4 yıl geçirmek isterim. Ekşide çok entry var bu konu hakkında canı sıkılan girip okusun.

Maddi-manevi güzel bir ortam. Kafa arkadaşlar bulmak zor..
  • Kesinlikle çıkarım deli miyim ben ailenin yanında kalacağım bu yaşta..
  • Hergün o yol çekilmez.Bizim burda biri Kırıkkale'de okuyor.Yol 75 dakika altında arabası olmasına rağmen ev tuttu.Hafta sonu Ankara ailesinde kalıyor.
  • Araba imkanım olacağını sanmıyorum. 4 yıllık akpil parasına araba alırım ya. Neyse . Semt civarı evler pahalı olur , kafa dengi arkadaş bulmak zor.
    Üstüne düşen vazifeler yapılmazsa evden atılma söz konusu. Kan çıkar
  • Yeni eve çıkan var mı ?
  • Okumakta Gozum Varsa Cıkarım Aslında Yoksada Cıkarım Cunku O Yol Cekılmez
  • Servis bile 45 dakika öldürüyor beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.