Şimdi Ara

Evinizde mini fırtına oluşturun :) Huzurlarınızda Fakir TVL90 Vantilatör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
41.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünü inceleme fırsatım oldu ve ben böyle bir vantilatör görmedim..Vantilatör demek saçma olur değişik bir basınç sistemi var.Duvara çarptırıp verdiğinizde ılık bir meltem esintisi halini alıyor odanın içi..

Fiyatı 200 300 arası değişebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 13 Haziran 2013; 20:16:08 >

• hocam kesinlikle önerir misiniz bu cihazı ?

sulu sistemler falan var onlara göre nasıldır ?
  • Bu tur aletlere bir turlu isinamadim,şahsen bana parayi cope atmak gibi geliyor... dusuk butceli arkadaslarin az bi sey daha koyarak mobil klima yada ikinci el klima almasi daha mantikli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben öneririm ama görmenizde fayda var beklentiniz nedir onu bilemiyorum...

@aslanx1
    mobil klima alınca da bi şekilde elektrik parası ödeyerek düşük bütçe giderek zarar görüyor ama vantilatör alırsam elektrik parası yok denecek kadar az..akşamları pc başında otururken bi de yemek yerken beni serinletsin yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

Bu ürünü inceleme fırsatım oldu ve ben böyle bir vantilatör görmedim..Vantilatör demek saçma olur değişik bir basınç sistemi var.Duvara çarptırıp verdiğinizde ılık bir meltem esintisi halini alıyor odanın içi..

Fiyatı 200 300 arası değişebiliyor

Hocam birkaç konuda daha gördüm cihazı önerdiğinizi, gerçekten de piyasadaki en iyi vantilatör diyebilir misiniz? Ses seviyesi hakkında ne düşünüyorsunuz, rahatsız ediyor mu? Bir de tlv-30 olanı var sanırım bir model üstü bu cihazın çünkü yaklaşık 100 lira fiyat farkı var aralarında, onun hakkında da bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

• asb96 kullanıcısına yanıt
    Ses çıkarmadığı için iyi zaten...ayrıca tvl30 kule tipi olan o bu tipte bir ürün değil..ses sorun değil diyorsanız su hazneli olanlar fena değil örneğin simfer 1800 inceledim ürün inanılmaz üflüyor ama çok fazla ses çıkarıyor..fakir tvl90 da ses yok pervane sesi yok sadece rüzgar veya hava sesi var..
  • quote:

Ses çıkarmadığı için iyi zaten...ayrıca tvl30 kule tipi olan o bu tipte bir ürün değil..ses sorun değil diyorsanız su hazneli olanlar fena değil örneğin simfer 1800 inceledim ürün inanılmaz üflüyor ama çok fazla ses çıkarıyor..fakir tvl90 da ses yok pervane sesi yok sadece rüzgar veya hava sesi var..

Anladım hocam ama benim için sessiz çalışması çok önemli. 10m2'lik bir odada kullanacağımı düşünürsek bunlardan hangisini önerirsiniz f/p olarak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Fakir tvl90
  • quote:

Fakir tvl90

Hocam çok soru sordum kusura bakmayın ama araştırdım bulamadım, ürünün boyu ne kadar acaba bir de kumandası var mı?

kumandası var,boy 76 cm,90° yatay salınım yapabiliyor ayrıca hava salınımını yukarı-aşağı olarak manuel ayarlayabiliyorsunuz..90 w elektrik çekiyor ve 8 saate kadar zaman ayarı var min. 1 saat olmak üzere
  • elektirk supurgesi mantıgıyla calısıyor sanırım havayı cekip ufluyor
  • Serinletme kapasitesiyle ilgili neler diyebiliriz?
    13m2 odada çalışacak da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

elektirk supurgesi mantıgıyla calısıyor sanırım havayı cekip ufluyor

Hocam eğer sistemi gerçekten böyleyse bunun olumlu/olumsuz herhangi bir etkisi olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: asb96

quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

elektirk supurgesi mantıgıyla calısıyor sanırım havayı cekip ufluyor

Hocam eğer sistemi gerçekten böyleyse bunun olumlu/olumsuz herhangi bir etkisi olur mu?

yoo olmaz elektirkli supurgede ole içine ceken bide dısına veren bi sistem var sanırım bundada vakum yapıp havayı basınclı sekilde diğer taraftan cıkarıyor klima gibi olmaz ama işte hava akımı oldugundan serinlik olusur ama asla klima gibi olmaz yanından bile yanasamaz zararının olacagını sanmıyorum insana carpmadıgı surece sıkıntı olmaz
  • Merhaba, biraz saçma bir soru olacak ama yine de sorayım dedim. Ben aslında 9 metrekare bir odayı serinletmek istiyorum. Bu iş için klima bakıyordum ama klima montajı istediğim gibi olamayacak gibi duruyor, yer müsait değil. Acaba bu cihaz alternatif olur mu.? Yazın sabah uyandığımda terlemiş oluyorum. Gece çalıştırsam fayda görür müyüm?

• quote:

Orijinalden alıntı: DrMaestro

Merhaba, biraz saçma bir soru olacak ama yine de sorayım dedim. Ben aslında 9 metrekare bir odayı serinletmek istiyorum. Bu iş için klima bakıyordum ama klima montajı istediğim gibi olamayacak gibi duruyor, yer müsait değil. Acaba bu cihaz alternatif olur mu.? Yazın sabah uyandığımda terlemiş oluyorum. Gece çalıştırsam fayda görür müyüm?

görürsünüz havayı yere yakın veriyor dolayısıyla size zararı olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Serinletme kapasitesiyle ilgili neler diyebiliriz?

soru güzel soğutma kapasitesi ne ??? ben söyleyim sıfır evet kocaman bir 0.dikkat edin üşütür zatüre olursunuz

http://forum.donanimhaber.com/m_61997411/f_//tm.htm#77106955

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 28 Haziran 2013; 23:52:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Serinletme kapasitesiyle ilgili neler diyebiliriz?

soru güzel soğutma kapasitesi ne ??? ben söyleyim sıfır evet kocaman bir 0.dikkat edin üşütür zatüre olursunuz

http://forum.donanimhaber.com/m_61997411/f_//tm.htm#77106955

Dün alışveriş merkezinde vantilatörlere bakarken ürünü görme fırsatım oldu. Aslında yüksekliği 70 cm civarı, yani çok yüksek olmamakla birlikte biraz geniş duruyor, ince-uzun görüntüsü yok. Daha estetik olabilirdi. Eğer ürünün tam karşısında iseniz güçlü bir hava akımı oluşturyor ve serinlik hissi veriyor (mağaza çalışanları o kadar vantilatör olmasına rağmen bu cihazın başına geçip serinliyorlardı). Yalnız, Birol Bey'in belirttiği nokta çok doğru, yani cihazın soğutma kapaositesi yok. Cihazın hava akımının 1 cm yanında durunca ortamın bunaltıcı sıcaklığı tüm gücüyle hissediliyor. Yatarken bu cihazın çalışması odayı bence serinletemez, doğrudan üzerinize hava üfleyecek şekilde yatarsanız işe yarayabilir ama o da çok sağlıklı gelmedi bana. Sorunumu çözmek için başka bir çare arayacağım gibi . Aslında dediğim gibi klima istiyordum, hatta Daikin'in Ururu Sarara modeli 9 metrekare yatak odası için uygun bir seçim gibiydi ama keşif için gelen servis çok uygun kurulum çözümleri sunmadı. Belki daha iyi bir servis bulabilirsem (ki nereden bileceğim ki?) klima çözüm olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• vantilatörü klima ile kıyaslayıp bir de üşenmeden açıklamalar yapılmış hiçbir vantilatör klimanın verdiği soğukluğu asla veremez...arkadaş fayda görür müyüm dedi ben de evet görür dedim çünkü mağazada verdiği geniş ortamdaki serinlikle küçük ortamda verdiği serinlik aynı olamaz bizzat tarafımca ofisimde denendi..üşürsünüz derken mübalağa yaptım anlaşılır diye ama bunu ciddiye alanlar olacak gibi o yorumumu da düzeltiyorum

son olarak forumdaki birçok kişinin bildiği ancak birçok kişinin de bilmediği birşeyi not olarak eklemek isterim

klimanın vantilatöre göre avantajı ortamı buz gibi yapması
    klimanın vantilatöre göre dezavantajı 10 15 katı elektrik yakması

ya da

vantilatörün klimaya göre avantajı 10 15 kat elektrik az harcaması
    vantilatörün klimaya göre dezavantajı klima kadar asla soğutamayacak olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 29 Haziran 2013; 10:15:10 >

• kimse beni yanlış anlamasın ben şahsen en ucuz market malı seg klimayı alırım yine vantilatör almam.. onun fazla yalmasına değer.

ayrıca şuna dikkat etmek lazım normal vnatilatörlerde serinlemeye çalışıpta çok çarpılan insan gördüm. klima buz gibi yapsada ortamı insan kendini korur ama sadece ortamdaki sıcak havayı çeviren vantilatör insanı çarparsa kimse şaşmasın.

bu fakir vantilatörde rakam açısından pahalı ve normal vantilatör gibi etili olurmu olmazmı bilmem. ama şunu söyleyebilrim insanı üşüteceğini sanmam.

bu aralar moda oldu gene geçenlerdede birisi kendisi radyatörle soğutucu yapmış nebiçim övüyor laf söyletmiyor. baskın cevaplar yazıyor he he dedim çekildem konudan ne yapim bu tip insanlara karşı. akıl var mantık var ortamdan nem toplamayan alet odayı serinletirmi ben şahsen vanilatörü kışında yazında klimadan çıkan hvayı taşımakta kullnıyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.