< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (741. sayfa)

-
-
1200 devirli modeller ile 1400 devirli modeller arasında iç aksam konusunda fark var hocam 1000 tl lik fark ordan geliyor birazda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bosch WAU24T91TR modeli indirimli,
WGA142X1TR modeliyle karşılaştırdığımda hemen hemen aynı özellikleri var, hatta wau24t91 modelinde ilave durulama gibi extra özellikler mevcut. Bu ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz?
her ikisinde de performans C sınıfı olarak görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colourful85 -- 26 Ekim 2022; 0:27:54 >
WGA142X1TR modelinde leke çıkarma özelliği var 4 leke türü için seçim yaparak zorlu lekeleri çıkartmasını sağlatabiliyorsunuz, WAU24T91TR modelinde bu özellik yok 24480 modelinin yenilenmiş versiyonu gibi birşey… leke çıkarma özelliğine ihtiyacım yok derseniz eğer WAU24T91TR modelini tercih edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakxd383 -- 26 Ekim 2022; 8:2:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
👍🏼 teşekkür ederim
Merhaba Hocam,
Sonunda Anne için makine alabildik, araştırdıkça kafamız karıştı baktık birinin çok memnun olduğu makineyi bir diğeri yerden yere vuruyor, e fiyatlarda her geçen gün alıp başını gidiyor bizde artık zaman kaybetmeyelim dedik,
Bugün Samsung'un sitesinden öğrenci hesabımız ile (öğrenci maili ile olan üyeliklerde bazı ürünler indirimli) Samsung WW11BBA046AEAH 1400 Devir 11 kg Çamaşır Makinesi'ni 8900 Tl + 650 indirim koduyla 8.250 Tl'ye peşin fiyatına 6 taksitle aldık, fiyat kıyaslaması yaptığımda bu özellikteki bir makine için çok uyguna aldığımızı düşünüyorum, Umarım sorunsuz uzun yıllar kullanırız.
https://shop.samsung.com/tr/ww11bba046aeah-camasir-makinesi-11-kg/?_sgm_campaign=fcs_9eba420b7e000&_sgm_source=WW11BBA046AEAH%7Cproduct&_sgm_action=search&_sgm_term=WW11BBA046AEAH&search_text=WW11BBA046AEAH
-
Merhaba,
Öncelikle herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Devletimiz, milletiyle bin yaşasın.
12000TL bütçem var 10 kg çamaşır makinesi almak istiyoruz.
Marka model ne tavsiye edersiniz?
Merhabalar.quote:
Orijinalden alıntı: TheHandOfGod
Merhaba,
Öncelikle herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Devletimiz, milletiyle bin yaşasın.
12000TL bütçem var 10 kg çamaşır makinesi almak istiyoruz.
Marka model ne tavsiye edersiniz?
Siemens düşünürseniz eğer WG52A2X0TR
10 kg 1200 devir modelimiz.
Bana WhatsApp’tan yazarsanız hangi şehir ve teslimat süresi koşullarını konuşalım bütçenizin altında kalacak rakam olarak sadece kampanya şartları yerine getirmek adına birkaç sorum olacak onları gerçekleştirebiliyorsak fiyatta sorun yaşamayız
saygılar
Serdar Çetin
0 553 397 66 76
www.siemens-home.bsh-group.com
SIEMENS - WG52A2X0TR - Çamaşır Makinesihttps://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/camasir-makineleri/solo-camasir-makineleri/WG52A2X0TR
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam bütçeniz yetiyorsa bunu tavsiye ederim bu fiyat aralığında F-P olarak alınabilecek en iyi makinedir
www.teknosa.com
Electrolux EW8F161PSTC Çamaşır Makinesi Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/electrolux-ew8f161pstc-camasir-makinesi-p-115028003?gclid=Cj0KCQjwnvOaBhDTARIsAJf8eVN4Zi71IbXFiA-3Ukx-AEb0PduKzu_O2ynyD6rTiIbzdL8ea4Ym0zUaAi29EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Hocam hiç electrolux marka beyaz eşya kullanan yok çevremizde o yüzden biraz kuşku duymuyor değilim. Siemens, bosch, yerine neden electrolux tercih edilir yani artıları nelerdir?
Uşak/Merkez de oturuyorum, bu makinenin özellikleri nelerdir?
Siemens e göre tambur hacmi daha geniş kaporta ve iç aksam kalitesi daha iyi su jeti ve ultramix teknolojisi var başta deterjanı alıyor makine alt pompada eritiyor su jetiylede çamaşıra püskürterek etkin bir yıkama sağlıyor Siemens 1200 devirken Electrolux 1600 devir kışın özellikle etkisi büyük Wİ-Fİ de mevcut telefondan makineyi kontrol edebiliyorsunuz program tablosunun üstünde olmayan ekstra programlarda geliyor perde gibi vs tek sıkıntısı servisi fazla yaygın değil İstanbul ankara izmir gibi büyük şehirlerde yaygınlar.
Arkdaşlar bende 2 Electrolux makine arasında kararsız kaldım. EW8F161PSTC yi yarına kadar hepsiburada üzerinden alırsam %10 indirim var ve 12800 e geliyor. EW9F161BT ise 17000. Arada 4200 TL bir farklık bir şey yok gibi geliyor ama bir yandan da aklım EW9F161BT ye kaymıyor değil. Sizlerin de bir fikrini alayım dedim.
https://www.hepsiburada.com/electrolux-ew9f161bt-10kg-1600-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000VRZJP
https://www.hepsiburada.com/electrolux-ew8f161pstc-10-kg-1600-devir-camasir-makinesi-p-HBCV00002RVAZO
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_koyun -- 29 Ekim 2022; 21:10:12 >
-
Hocam malum Uşak küçük yer servis var görünüyor ama bilgi ve tecrübesi nasıldır bilmiyorum, o yüzden daha bilindik yaygın marka daha iyi olabilir.
Aldınız mı Ankara'dan çamaşır makinesini. Nereden aldınız acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Bosch WGA244A0TR modeli nasıldır? Bosch almayı düşünüyoruz fakat bu modele dair internette hiçbir kullanıcı deneyimi bulamadım. Yeni olabilir fakat üretime başlama tarihini de bulamadım.
-
Muhtemelen 2021 yada bu yıl çıkmış bir ürün, diğer WGA serilerinden farkı I-Dos otomatik sıvı deterjan dozajlama sistemine sahip olması ve 1400 devir olması diyebiliriz. Bu model A enerji sınıfına sahip ama genel itibariyle bsh grubunda su kullanımı çok az olduğu için su jeti olmadığından dolayı memnun kalmama ihtimalinizde var grundige de göz atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakxd383 -- 31 Ekim 2022; 15:40:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bosch grubunda ekstra durulama olmayan modellerde deterjan kalıntısı lekelerin tam çıkmaması gibi şikayetler bolca mevcut bir dönem kullanmış birisi olarak bu modellerini kesinlikle tavsiye etmiyorum bana göre yıkama hareketleri de vasat.
-
Merhaba üstad, yurtdışından siemens marka çamaşır makinesi alacağım bir aracı sayesinde getirilecek TR fiyatlarından daha uyguna, iki model seçtim ama daha uygun fiyata sizinde önereceğiniz modeller olur mu rica etsem?
iQ500 Çamaşır Makinesi 9 kg 1400 dev./dak. WM14UP90TR
iQ500 Çamaşır Makinesi 9 kg 1200 dev./dak. WM12US90TR
Bu ikisini belirledim ama sizin tavsiyenizi de dinleyebilirim..
@shopsiemens
1400 devirlik model diyorum ben ikisi arasından tam nereden getirteceksiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X