Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (690. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.463
Cevap
158
Favori
1.679.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Makineye dengeli yük nasıl koyulur ? Kitapçıkta belirtildiği üzere tam doldurmamak şartıyla üstte 3 4 parmak boşluk olacak şekilde yüklenmiş bir makine. Ayrıca makine çamaşır koyduktan sonra tartıyor eşyaları ona göre uyarı veriyor. Bir ikincisi boştayken de yapıyor bu sesi. Senin mantığınla bakarsak boşta iken gayet dengeli olması ve ses yapmaması lazım .
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parsan

    Merhaba Arkadaşlar.
    Tavsiyeye ihtiyacım var sizden. Yakın zaman da LG çamaşır makinesi aldım araştırmalarım sonucu ve hiç memnun kalmadım. Ürün sıkma ve durulama yaparken ses yapıyor.
    MemurGameryoutube
    LG F4J6VYPOW Çamaşır Makinesi sıkma da ses
    https://www.youtube.com/watch?v=hf2tqak-KMU
    Video

    25 martta takıldı 10 15 gün olmadı böyle sorunla karşılaştım.Servis geldi ve rapor tuttu. MM'den almıştım ürünü ve gidip rapor gelince başka ürün almayı düşünüyorum. 3300 küsür liraya almıştım bu ürünü. Bana ne tavsiye edersiniz acaba ? Ne almalıyım.? Teşekkürler.
    8/5 kg bizde aldık geçen cuma monte edildi. Ben bir anormallik görememiştim. Fıtı fıtı diye gelen sesi diyorsanız bana normal gibi geldi sarsıntıdan arkadaki hortum veya kablolar vuruyor olabilir onlara bir el atın derim. Akşam bende çalıştırayım bakayım. Bizde titreme sorunu var gibi kendim makinayı çekemiyorum servis çağırıp ayaklara bir daha el attıracam kurdururken özellikle söyledim yapmadılar.

    Benim sorunumsa kurutma yaptıktan sonra makinada Cd yazıyor (Cool drying demekmiş). Kapatma düğmesine basana kadar kapak açılmıyor ve o modda çalışmaya devam ediyor. Yıkamanın arkasına kurutma seçsemde, bittikten sonra 30 dk lık kurutma seçsemde hep aynı. Bu normal mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 10 Nisan 2019; 10:30:29 >
    _____________________________




  • Arkadaşlar kurutma ve çamaşır makinesi almayı düşünüyoruz, ikisini de aynı markadan. Arçelik 9103Yp (2300 lira) ve Arçelik 7103d (1600 lira) makinelerinden birini düşünüyoruz. 7 kg üstü bizim için yeterli. Bu iki model arasında kalmamızın nedeni birinin fiyat avantajı var diğerinin ise motor teknolojisi daha iyi. Bu modeller hakkında fikir sahibi olan ya da kullanan biri görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkadyeviç

    Arkadaşlar kurutma ve çamaşır makinesi almayı düşünüyoruz, ikisini de aynı markadan. Arçelik 9103Yp (2300 lira) ve Arçelik 7103d (1600 lira) makinelerinden birini düşünüyoruz. 7 kg üstü bizim için yeterli. Bu iki model arasında kalmamızın nedeni birinin fiyat avantajı var diğerinin ise motor teknolojisi daha iyi. Bu modeller hakkında fikir sahibi olan ya da kullanan biri görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
    Hocam arçelikten 9147 YCM olmadıkça çamaşır makinesi almayın. Piano serisi dese bile bariz belli ön sac kalite farkı ortaya çıkıyor. Haliyle dengesiz yük durumunda kazan vuruntusu dolayısıyla yıkama sesi artıyor. Ayrıca motor sesi az olsa bile diğer donanımları hayli gürültülü bu makinelerin. O sebeple tercih etmeniz gereken modeller Arçelik için üst segment olmalı. Fiyat aralığınızda ise profilo en ideali. Electrolux/AEG fiyatları şu sıralar yüksek ancak daha düşük alternatifler değerlendirilebilir.
    Modeller:
    Arçelik 9123 N/9147 YCM
    Electrolux EW6F3146EB veya
    www.hepsiburada.com
    Electrolux EWF1497HDW2 A+++ 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/electrolux-ewf1497hdw2-a-9-kg-1400-devir-camasir-makinesi-p-MTELEEWF1497HDW?magaza=Pa%C5%9Facan


    ya da AEG

    Profilo CMG120DTR/140DTR VEYA CMK1000TR
    (Bosch veya Siemensin Alman ürünleri hariç diğer ürünleriyle birebir aynı kalitededir.)
    Kurutucuya gelirsek;
    Düşük fiyatlı bir kurutma makinesi işinizi görecektir ancak sık sık kullanacaksanız gelecek elektrik faturanız sizi üzecektir aynı zamanda çamaşırlarınız düşük model bir kurutucuda tek tip programda kuruyacağından daha çok yıpranacaktır.
    Bu konuda üstün bir bilgim olmamasına rağmen yine de ben olsam electrolux grubunu tercih ederdim. Nitekim piyasadaki en az elektrik harcayan kurutucu ve makineyi öne çıkaracak birçok üstün özelliği var. Bazı eksikliklerine rağmen tercih edilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tavsiye için, 9147 ycm modeli iyi duruyor. Biz mümkünse kurutucuyu da aynı markadan almak istiyoruz.
    _____________________________
  • Arkadyeviç kullanıcısına yanıt
    Aynı marka aynı renk üst üste koyarken avantajlı çünkü birebir uyumlu aparat kullanımı mümkün oluyor ayrıca takım durduğu için de göze hitap ediyor. Arçeliğin ısı pompalı kurutma makineleri fena değil diye biliyorum. Öyle ki bazı modellerinde hassas yünlü çamaşırlara bile uyumlu woolmark blue sertifikası var. Ama filtrelemesi ne kadar sağlıklı bilemem. Kalite bakımından electroluxu boschu aratmaz üst modelleri ancak self clean özelliği ile bosch, 4 kademeli filtresi ile de electrolux/Aeg öne çıkar. Ayrıca bu makinelerde değişken devirli inverter motor olması da önemli. Çamaşırların ömrü bakımından. Bu sebeple ben aynı ortamda bulunmayacaksa aynı marka ürün almanız konusunnda ısrarcı olmamanızı öneririm. Ancak tercih tabiki sizin. Umarım en uygun makineleri bulursunuz. Bu arada iki makineyi aynı marka alırsanız belki fiyatta da size güzellik yapabilirler. Bayilere gitmeden önce özellikle fiyat isteyin. Bahsettiğim hiçbir ürün kötü değil önemli olan en uygun fiyata en iyisini alabilmek. İyi günler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • Arkadyeviç kullanıcısına yanıt
    9147 iyi bir model de aşırı pahalı Avrupa cihazlar gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lazpanyol

    9147 iyi bir model de aşırı pahalı Avrupa cihazlar gibi
    Bana göre Arçelik de tek alınabilecek çamaşır makinesi. Ful yalıtım var 4 amörtisörlü. Videoyu izleyin orada arkadaş içini açmış gösteriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YucukluSucurtam- -- 14 Nisan 2019; 23:11:9 >
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

    Bana göre Arçelik de tek alınabilecek çamaşır makinesi. Ful yalıtım var 4 amörtisörlü. Videoyu izleyin orada arkadaş içini açmış gösteriyor


    Alıntıları Göster
    Bu makine benimde hoşuma gidiyor her an alabilirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • Makine ihtiyaci olan dusunebilir orjinal alman uretimi sütlüce bosch bayisinde
     EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 18 Haziran 2019; 21:56:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Merhaba arkadaşlar, 12 KG'lık çamaşır makinesi almak istiyoruz, Samsung'un iki modeli arasında kaldık.
    https://www.samsung.com/tr/washing-machines/washer-ww12k8412ow/
    https://www.samsung.com/tr/washing-machines/combo-wd12j8420gw/

    Tavsiyeniz nelerdir, ayrıca 10 kg ile 12 kg arasında 1,500 tl fark vermeye değer mi sizce? Farklı markalarda, bu bütçelerde öneriniz neler olurdu?
    https://www.samsung.com/tr/washing-machines/ww10n644rp/
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: La Ley del Diamante

    Merhaba arkadaşlar, 12 KG'lık çamaşır makinesi almak istiyoruz, Samsung'un iki modeli arasında kaldık.
    https://www.samsung.com/tr/washing-machines/washer-ww12k8412ow/
    https://www.samsung.com/tr/washing-machines/combo-wd12j8420gw/

    Tavsiyeniz nelerdir, ayrıca 10 kg ile 12 kg arasında 1,500 tl fark vermeye değer mi sizce? Farklı markalarda, bu bütçelerde öneriniz neler olurdu?
    https://www.samsung.com/tr/washing-machines/ww10n644rp/
    Hocam makineyi neye göre seçiyorsun bilmiyorum ama şunları da eklemeni tavsiye ederim, Ek garanti ücreti+ parça bulunabilirliği+ servis fiyatları.
    Ben de 2011 ilk defa makine alırken şu özellik bu özellik istiyordum gittim was28764tr aldım.Ek garanti süresi biter bitmez bilyalar dağıldı. Ve servis fiyatları kazık. Üstelik beyaz 40 derece 1000 devir,15 dk ve sentetik dışında hiçbir özelliğini kullanmadım işe yaramadı ki bi ton özelliği var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi researcher12 -- 21 Haziran 2019; 20:9:49 >
    _____________________________




  • researcher12 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler hocam, biz beyler tahmin de edebileceğiniz gibi "teknik detaylar" üzerinden seçim yapar, makineyi yorumlarız... Seçimde tabii ki de bayan tarafının kararı daha belirgin oluyor ve Bosch, Arçelik, Samsung firmalarını ziyaret ettik.

    İncelediğinde, nedense sadece Samsung'un modelleri hoşuna gitti, tabi onların kriterleri, dış kısmına, kazana, kazan etrafındaki plastiğe vs. dokunmak, elle incelemek üzerine kurulu :)

    Ayrıca tek kişilik yorgan yıkayabilmek için de 12 KG lık makinelere yöneldi, şuanki kullandığımız 8 kg'lık Siemens'in 7 yıllık bir modeli...
    _____________________________
  • La Ley del Diamante kullanıcısına yanıt
    10 kg samsung isini gorur kazani oldukca genis su jetide var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim hocam, ilginç bir durum farkettim;
    Samsung bayiisinde 12 kg lık olan model için 5400 TL, 10 kglık olan model için 4000 TL fiyat almıştı.

    12 KG fiyatı uygun lakin, 10 kg için bana verilen fiyatta bir yanlışlık olmalı... Çünkü internette hiçbir yerde bu kadar yüksek fiyat mevcut değil. Şaşırdım açıkçası.

    Akakce' de min fiyat, 3,300 - 3,400 TL arası, bu durumda fark 2 bin TLyi buluyor. 2 kg lık fark için 2 bin tl fazla vermenin bir mantığı yok sanırım? Ayrıca tek fark yıkama kapasitesi midir sizce?
    akakce.com
    Samsung WW10N644RPW/AH A+++ 1400 Devir 10 kg �ama��r Makinesi Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/camasir-makinesi/en-ucuz-samsung-ww10n644rpw-ah-a-1400-devir-10-kg-fiyati,292655858.html
    _____________________________




  • Vestel var hiç memnun değiliz. Bu markadan uzak duracağım mümkünse. Pekte memnun olanları görmedim.. Nadir var tabii ki.

    Burada da görüş yerine tavsiye istemişler hep.
    https://forum.donanimhaber.com/bulasik-makinasi-tavsiyesi--14015815-695#138864973

    şu başlığa geçseniz ne güzel olurdu. Burası karışmış çünkü.
    _____________________________
    INTEL i5 4590 / KINGSTON 8 GB SAVAGE / ASUS STRIX GTX970 / GIGABYTE H97M-D3H / Samsung 850 EVO / Zalman Z3 Plus / WD Blue 1TB /

    ---

    RYZEN 2600 / CRUCIAL 16 GB BALLISTIX / GEFORCE GTX 1660 SUPER / GIGABYTE B450M / TOSHIBA RC500 NVMe M.2 SSD / CORSAIR CARBIDE SERIES +550 PSU
  • Merhaba,Siemens çamaşır makinesi alacağım ,Siemens WM14t480TR ile Profilo CMG 140TR arasında kaldım yada biraz daha bütçeyi zorlayıp Siemens WM14W560TR mi baksam,çok araştırıp işin içinde çıkamadım..yardımcı olurmusunuz..
    _____________________________
  • Lg markasından çok memnun olduğum ve siemensle çok problemler yaşadığım için çamaşır makinası yenisini lg almak istiyorum, maddi sınırım yok, güzel olsun ömürlük olsun dedim. Öneriniz var mıdır model olarak? Kurutma ihtiyacım yok o yüzden yıkama/kurutma beraber almak istemiyorum. Başka markalar için de öneriye açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Ne cok zaman oLmus foruma girmeyeLi..

    Bende electroluX 1697 camasir makinesi var. 2016 da almistim, hala sorunsuz calisiyor.

    Alirken neye dikkat ettim, birinci sebep, kizim 1. Sinifa basLamisti, ustu basi kirlenir ve formasi aciL lazim olur diye, kurutma ozelligi de olan bir makine almak istedim.

    Sonra yıkama kapasitesi onemliydi, tabiki kalkipta 9 kg tika basa doldurulmuyo, ama ne bileyim bi nevresim icinde ikinci kez calistirmak cok mantikli gelmediginden 9 kg yikama kapasitesine baktim.

    9kg olupta kurutmalar genelde samsungta falan 6 ydi sanirim, hatta elektrolux unde bi modeli 9 / 6 ydi yine hatirladigim. Lg lerde 9/5, 9/6 falandı. (Siemens e falan hic bakmadım, baska bir ürününden illallah dedirttigi icin) Aralarinda cok fiyat farki olmadigi icin ben 9 yikama 7 kurutmalara baktim haliyle.

    Sonrasinda devir e baktim, cunku ozellikle beyazlarda falan 1600 le dondurunce nerdeyse kupkuru 😁😁 o yuzden 1600 devir olsun istedim.

    Zaten 2016 da, 9 kg yikama 7 kg kurutma, bir de 1600 devir bakinca, cok secenek yoktu, bi aeg nin bi modeli vardi, bi de elektrolux 1697 vardi. Ki zaten aeg de elektrolux grubunun markasiydi(hala oyle mi bilmiyorum)

    Sonra da burda Yorumlari okudum ve elektrolux 1697 almaya karar verdim.

    Iyi ki de almisim, cok memnunum, hicbir sıkıntısı yok.. Kurutmayi cok kullanmadik, ama ihtiyacimız oldugunda da hic sıkıntı yasamadik, cekme ya da islak verme gibi bi durumu yasamadik

    Ama hic mi biseyden sikayet etmiosun dersen, sadece su sey gicik, yikama bittikten sonra uyari veriyo, bitti bitti die ama bitse de kapagi acamiosun, bi 3-5 dk daha beklion, bu kismi gicik

    Bilmiyorum halen satista midir..

    Kurutmali makine cok mu elzemdiiir, yani tabiki degil, ama.kucuk cocuklu aileler icin, bence gerekli. Yer sıkıntisndan dolayi kurutma makinesi alamayacaklar icin ideal, ve birde artik eskisi gibi fiyat farki yok, tercih edilebilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • La Ley del Diamante kullanıcısına yanıt
    Siyah renk düşünür müsünüz bilmiyorum ama bu model hayli hoşuma gitti, fiyat olarak da 10kg modellere göre uygun gözüküyor, evimde 8 kg kullanıyorum ben Arçelik, şuana kadar bir sorun da yaşamadım ama servis konusunda filan da yaygın olduğu için sorun olacağını sanmıyorum. 10kg düşünürseniz değerlendirebilirsiniz
    Beyazesyabayim.com
    Arçelik 10123 DA 10 KG Çamaşır Makinesi
    https://www.beyazesyabayim.com/arcelik-10123-da-10-kg-camasir-makinesi
    _____________________________




  • 
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.