Şimdi Ara

Evin Terasını Yıkıyorum,Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler valide tutturdu akşam ezanından önce yıkayalım diye bende konu açayım bari muhabbet olur vakit geçer dedim.Buyrun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• El Salvador kullanıcısına yanıt
    terası yıkmak derken hocam ?
  • Yık-
    Yıka-
    Komik olma-
  • madem teras var biber miber ekin bari işe yarasın.
  • Biplemez kullanıcısına yanıt
    Temizlemek manasında :D Soruyu sonradan okuyunca ucu açık bir soru olduğunu farkettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mu kilolusun evin terası seni taşımıyor
  • teras keyfff :pp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde yerdeki fayanslar patladı !!
    13 yıl önce açıldı
    Buz gibi suyla banyo yapıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

madem teras var biber miber ekin bari işe yarasın.

Hocam o iş burda olmaz mermer zemin.

şunun gibi mavi bidonlardan alıyosun, ortadan boylamasına kesiyosun. iki tane oluyo yani. içine toprağı gübreyi atıyosun. kenarlara diziyosun komple. süs biberi, domates vs. ne arasan var bizde. geçen evin birinde böyle bidonlarda şeftali ağacı gördüm, üzerinde 10-20 arası şeftali vardı. onu denettircem bizimkilere bu sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 4 Eylül 2014; 19:34:48 >
  • quote:

şunun gibi mavi bidonlardan alıyosun, ortadan boylamasına kesiyosun. iki tane oluyo yani. içine toprağı gübreyi atıyosun. kenarlara diziyosun komple. süs biberi, domates vs. ne arasan var bizde. geçen evin birinde böyle bidonlarda şeftali ağacı gördüm, üzerinde 10-20 arası şeftali vardı. onu denettircem bizimkilere bu sene

Bak hocam bu mantıklı ama evin bahçesinde var ya ağaç sebze meyve falan.Ev botanik bahçesi olsun istemiyorum

• quote:

Bende çilek ekmek istiyorum

bende boyle bıldıgın baltayla felan yıkmak sandım :D
  • Muhibbi- M kullanıcısına yanıt
    küçükken hatırlıyorum babaannem varken çilek ekiyordu. tahta kasaya ekmişlerdi hatta. ne günlerdi.
  • quote:

küçükken hatırlıyorum babaannem varken çilek ekiyordu. tahta kasaya ekmişlerdi hatta. ne günlerdi.

verimi nasıl hocam bir kasa toprağa eksek uğraştığımıza değermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi-

quote:

verimi nasıl hocam bir kasa toprağa eksek uğraştığımıza değermi

işte hocam doymalık değil eğlenmelik işler. 1 tane de çıksa bizim çileklerden diyosun yemeye kıyamıyosun. bu sene bizde iyi domates yaptı, küçük çeri domatesleri gibi tadı süperdi. bi merak sararsa 1-2 sene sonra ne bulsan ekersin zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.