Şimdi Ara

Evin önünden geçen fiber optiği eve getirtmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saha ekiplerine bağlı.
  • @HHsungur malesef böyle bir şey uygulama yok.
  • Kadirizm_TR kullanıcısına yanıt
    İnternette bulamadım mailini, denemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sizin o kablo ile işiniz yok.
    o kablo TİP7 saha kabinlerine falan bağlanıyor oradan da evlere dağıtılıyor.200-300 metre yakında TİP-7 kabin varsa belki VDSL alabilirsiniz yoksa o kadar küçük bir binaya fiber verilmesi mantıklı değil
  • hocam ümit önala gece 2de attığım maile iletişim biriminden dönüldü az önce tarafımdan tekrar bilgi alındı durumun telekom müdürlüğüne iletileceği söylendi sizce fttb/ftth gelir mi. fttb olmuyor diye biliyorum mevcut durumda ftth gelir apartman girişine gpon koyulacak galiba. bazı arkadaşlar 0 altyapıya 17 günde geldiğini söylemişlerdi ve takdir etmiş aynı zamanda şaşırmıştık. bulunduğum bölgede halihazırda fiber omurgası ve saha erişim dolapları bulunuyor yalnızca vdsl2 modülasyonuyla dağıtım sağlanıyor ama sonuçta altyapı müsait. hadi hayırlısı dualarınızı bekliyorum
    BULUNDUĞUM YER İSTANBUL/FATİH

• sarumana kullanıcısına yanıt
    Genellikle Tİp-7 saha kabinleri üzerinden VDSL plus veriliyor, apartmanlara çok nadir cihaz takılıyor ve hangi şartlarda takılıyor bilmiyorum.
    Ben TİP-7 kabinden alıyorum.
  • tip7 ve tip13 var santrale de uzaklığım 150-200 metre 2 sokak yukarıda ilçe santrali :D
  • hız bakımından genel olarak bir sıkıntım yok derdim yalnızca yüksek seyreden ping değerleri. dalgalanmalar :)
  • FİBER (FTTH) SONUNDA GELİYOR DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

sabah gelmişlerdi eski bir kutu var kabloların toplandığı, cadde üzerinde oturuyorum zaten fiber omurga binanın 2-3 metre önünden geçiyor caddede, biraz önce geldiğimde ise telekom aracı ve fiber kablo topağı vardı mevcut menhollerden fiber geçiriyorlardı binaya gelecek değil mi dedim sizin binanız dışında tüm parseldeki (8-10 bina) fiber döşüyoruz kutu da koyacağız dediler bakalım :) kabloların üstünde t7 tarzı bir ibare gördüm galiba tip7 üzerinden modülasyon değişerek fiber hizmeti verilecek. ama hem vdsl hem fiber verilemiyor tarzı bişey okumuştum aynı kutudan. dolayısıyla o kutuya bağlı tüm abonelerinki mi fiber olacak bi fikriniz var mı hocam bir de daha verimli olması için başlarında sürekli durmalı mıyım yoksa işlerini biliyorlar zaten halledip giderler diye mi bakmalıyım olaya
  • 8 yıldır 30 metre arkamdaki caddeden fiber geçiyor

sonuç imzamdaki konu
  • ankara olduğu içindir belki ceo istanbulu kapsayıcı bi açıklama yapmıştı daha çok isteyen her eve 1 haftada getiririz tarzı.
    ama başkentte böyle bir mağduriyetin olması da üzücü tabii. biraz bastırmaya bakın hocam sürekli arayın sorun. tanıdık varsa araya koyun tutuşurlar :)
    VDSL'dir
    Fiber zaten pek verilmiyor geneli VDSL TİP-7 kabin bende 6 ay da falan aktif olmuştu
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    hocam zaten aylardır vdsl2 var vdslin lag ping ve yoğun saatlere göre hız düşüklüğünden dolayı bu aksiyona giriştik. yoksa amaç vdsl değil :)
  • fatih akdeniz cd. de bölgesel olarak fiber fttb/ftth konulmuş keza oğuzhan cd.de de öyle fatih telekoma yakınlıktan dolayı. bizim bulunduğumuz bölge de topkapı santrale 150-200 mt. muhtemelen o yüzden eğildiler duruma
    Siz gene BTK'ya şikayet etmeye devam edin.

İlçe telekoma gidip müdür ile görüşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 22 Haziran 2020; 13:42:47 >
    VDSL varsa Fiber gelmez.

Bende VDSL 2 kullanıyorum ping 5 senin hatlarda problem vardır VDSL ping yapmıyor.
  • adamlara özellikle sordum menholden kablo geçirdiler bizim binaya da gelecek mi dedim, evet tüm parseldeki 8-10 binaya girişine kutu yerleştireceğiz dedi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.