Şimdi Ara

evimize gelen ustanın başına gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babam eve asagı kata su akıo diye bi usta getirdi tamir etmesi için ve usta bişi lazım demiş nalbuir den gidip alalım demiş babamda tamam beraber gidelim demiş sonra evden cıkmıslar babam senin arabayla gidelim demiş ustaya üstü pis diye ustanın ustada kızarmıs bozarmıs strese girmiş alınmış gururuna yedirememiş bunu sonra alıp muslugu eve gelmişler babam bi yere gitmiiş geldiginde holun ortasında kaka görmüüş bu nelan demiş bunu bi insan yapamaz demiş insan olamaz demiş derken usta alacı bi tavırla abi işim bitti demiş babam ustadan şüphelenmiş bize anlattı sonra biz olayı aydınlatmak için kakayı adli tıpa gönderdik sonuclar bi hafta sonra gelmiişti ama bize bokun dnasıyla karsılastırmamız için ustanın kan örnegi lazımdı sonra babamın aklına bi fikir geldi babam ustaya kolay gelsin dedi ustada saol dedi babamda ne anamamı kufur ediosun dedi ve kafayı burnunun ortasına geçirdi.ama kan çıkmadı benim aklımada bifikir gelmiişti bende ustanın lavaboya koydugu boyayı kafama döküp ulan bunu hangi öküz koydulan buraya dedim karşılık verincede var gücümle hayalarına geçirdim bom diye bi ses yumurtalıkları patlamıstı ve pacalarından kan geldi kan örneklerini alıp adli tıpa gönderdik ve 1 hafta sonra kanın tutmadıgını gördük kakanın evimizdeki kopegimiz plakiye ait oldugunu ogrendik ama bu ustanın yarım oldugu gercegini değiştirmezdi.babam zaten en başta bunu bi insan yapamaz demiş anlayamadık ordan arkadaşlar şimdi bunları yazma amacım adli tıpa ailece tazminat davası acmayı dusunuoruz.onerilerinizi bekliorum..

• Ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birbaşına

babam eve asagı kata su akıo diye bi usta getirdi tamir etmesi için ve usta bişi lazım demiş nalbuir den gidip alalım demiş babamda tamam beraber gidelim demiş sonra evden cıkmıslar babam senin arabayla gidelim demiş ustaya üstü pis diye ustanın ustada kızarmıs bozarmıs strese girmiş alınmış gururuna yedirememiş bunu sonra alıp muslugu eve gelmişler babam bi yere gitmiiş geldiginde holun ortasında kaka görmüüş bu nelan demiş bunu bi insan yapamaz demiş insan olamaz demiş derken usta alacı bi tavırla abi işim bitti demiş babam ustadan şüphelenmiş bize anlattı sonra biz olayı aydınlatmak için kakayı adli tıpa gönderdik sonuclar bi hafta sonra gelmiişti ama bize bokun dnasıyla karsılastırmamız için ustanın kan örnegi lazımdı sonra babamın aklına bi fikir geldi babam ustaya kolay gelsin dedi ustada saol dedi babamda ne anamamı kufur ediosun dedi ve kafayı burnunun ortasına geçirdi.ama kan çıkmadı benim aklımada bifikir gelmiişti bende ustanın lavaboya koydugu boyayı kafama döküp ulan bunu hangi öküz koydulan buraya dedim karşılık verincede var gücümle hayalarına geçirdim bom diye bi ses yumurtalıkları patlamıstı ve pacalarından kan geldi kan örneklerini alıp adli tıpa gönderdik ve 1 hafta sonra kanın tutmadıgını gördük kakanın evimizdeki kopegimiz plakiye ait oldugunu ogrendik ama bu ustanın yarım oldugu gercegini değiştirmezdi.babam zaten en başta bunu bi insan yapamaz demiş anlayamadık ordan arkadaşlar şimdi bunları yazma amacım adli tıpa ailece tazminat davası acmayı dusunuoruz.onerilerinizi bekliorum..

Devam ettir guzel gidiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün başıma gelenler[İÇERİ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.