Şimdi Ara

EVİMİZDEKİ HİZMETCİYLE ARAMIZDA GECENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler.Bu olay basımdan 4 hafta önce gecti.Dersaneden cıkmısım hemde sinirliyim.Cünkü olaylar falan oldu dersanede ondan hem erken cıkmışım hemde sinirliyim.Neyse girdim eve attım kendimi koltuğa.Annemde eve yeni hizmetçi aldı işte neyse.Ben kendimi koltuğa atınca o hizmetçi geldi "yeni toparladım biraz düzgün otursana terbiyesiz zibidi" diye bağırdı bana "ben sen kendini ne sanıyon ya" dedim."Sus terbiyesiz velet" dedi bana .Bende kaldırdım elimi sonra kadın bana baktı "bana tokatmı atıcaksın" dedi ? Bende kaldım öyle.Sonra "gel bakim sen benle" dedi.Gittim odada tartışçaz sandım meğerse kadın zebaniymiş beni zindana attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SansiSalvo -- 15 Eylül 2012; 12:36:50 >

• Tadında bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm

• olacak olacak ben inanıyorum
  • ben de hizmetçi fantazisi anlatcan sanmıştım
  • ALLAHINI Seven okumasın .
  • beyler adam cehennemden yazıyor. herkes zebani olamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o nasıl bi final
  • Ne umduk () ne bulduk ().

• quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

ben de hizmetçi fantazisi anlatcan sanmıştım

+1
  • Okumadan cevap yazıyorum sonunda zindana atmışlar değil mi?
  • ..........ooo..............oo..........oo........ooo......ooo......oo.............ooo..................ooo............ooo............ooo.....ooo.......ooo..................ooo
    ......ooo.....ooo........oo......oo............ooo......ooo......oo.oo......oo.oo..............oo......oo...........oo.........oo........ooo.......ooo.oo..............ooo
    ....ooo........ooo.......oo..oo................ooo......ooo......oo..oo...oo...oo............oo.........oo............oo.....oo..........ooo.......ooo...oo............ooo
    ...ooo..........ooo......oooo..................ooo......ooo......oo.....oo......oo............oooooooooo.............oooo.............ooo.......ooo.......oo........ooo
    ...ooo..........ooo......ooo.oo...............ooo......ooo......oo.....oo......oo..........oo..............oo.............ooo..............ooo.......ooo.........oo.....ooo
    ....ooo........ooo.......oo.....oo.............ooo......ooo......oo.....oo......oo..........oo..............oo.............ooo..............ooo.......ooo..........oo....ooo
    ......oo......ooo.........oo.......ooo..........oooooooo.......oo......oo.....oo..........oo..............oo..............ooo..............ooo......ooo............ooooooo

• "Elini kaldırdıkan sonraki bölümü yazıyorum beyler..
    Hizmetci elini kaldırdı ve bi tane kodu ben döt üstü yere düştüm.."
  • biyoloji hocan niye yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

biyoloji hocan niye yok ?

• başlık sakat
  • La yine mi zindan.
  • sen ne diyon lan değişik

sonra kalktın bi baktın donda ıslaklık
  • Gel bakayım sen benle dedikten sonra bir hareketlenme oldu ama sonunu görünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Mustang -- 15 Eylül 2012; 13:52:33 >
  • Biraz önce derhanede acayip olaylar olmamışmıydı.

Bu herif gider ayak ne kadar brezilya dizisi var senaryosunu araklayaıp burada topic açıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.