Şimdi Ara

Evimizde Yaşanan Garip Olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan tam 3 ay önceydi, annemler Bodrum'a gidiyorlardı ve ev arkadaşlarımla bana kalmıştı. Annemler gittikten sonra dışarı çıktım arkadaşlarımla buluşup gece için pizza, içki, film vs. aldık. Evden 2 saatliğine ayrılmıştım yani. Neyse tüm malzemeleri aldık ve eve doğru yola koyulduk. Ev görüş alanımıza girdiğinde annemlerin odasının ışığının yandığını gördüm. Normalde annemler terasın ışığını açık bırakırlar hırsızdan korunmak için ama asla kendi odalarının ışığını açık bırakmazlardı. Ben bu durumdan kıllanarak 2 arkadaşımla apartmana girdim. Rutin bir şekilde asansöre bindik ve 3. kata çıktık. Kapı kapalı ve herşey olması gerektiği gibi duruyordu. Muhabbet edip gülüşerek kapıyı açtık ve kapının önündeki dolabın açık olduğunu yerdede bir anahtarın durduğunu gördük. "Annemler bana anahtar bıraktı herhalde" dedim ve içeri girdim. İki arkadaşımın ortasında merdivenlerden yukarı çıkmaya başladım. Bu arada annemlerin odasının ışığını gördük. "Kanka bi baksak ya dedim" ve arkadaşımla beraber odanın kapısına doğru yürüdük. Gördüğüm tablo bana bi anda adrenalin pompaladı. Oda savaş alanına dönmüştü ve her yer her yerdeydi. Eve hırsız girmişti. Napıcağımızı bilmeden boş boş birbirimize bakarken kapı sesi duyuldu ve hırsız aşağı kattan kaçtı.

İşte bu olaydan sonra evimiz 3. katta olmasına rağmen eve demir ve alarm taktırdık. Zaten garip olaylar bu zaman başladı. Yaz tatili için eve geldim, arkadaşlarımla denize gidicektik ve evin altında oturuyorduk. 2 tane küçük roman çocuk evin önünden geçtiler ve bizim katı göstererek "işte bu ev" ve devamını anlayamadığım bir şeyler söylediler. Yine annemlerin evde kalmıycak olması bana önceki olayı hatırlattı ve yine kıllanmaya başladım. Bu olaydan 3 gün sonra evin karşısındaki cafede okey oynarken bi anda alarm sesi duymaya başladık bu sırada babam aradı ve "evin alarmı çalıyormuş git bak hemen" dedi. Bu sefer yanımda 3 arkadaşım vardı ve sopaları kaptığımız gibi eve koştuk. İçeri girdik yine hiçbir gariplik yoktu. Alarmı susturdum ve bütün evi aradık. Evde hiçbir şey yoktu ne bir hırsız izi ne de bir zorlama vs.. Herhalde sinek geçmiştir, kuş falan konmuştur pencereye dedim ve yine önemsemedim. Ancak dün sabah annemler geldikten sonra geçirdiğimiz ilk gecedeki olay artık evde neler olduğundan pek emin olamama sebep oldu. Dün gece saat 5'te yine alarm çaldı bütün ev ayağa kalktı babam uyanıp direk merdivenlerden indi evi aradı ama yine hiçbir şey çıkmadı. Bende artık yavaştan tırsmaya başladım. Bu durumun iki açıklaması var; Ya alarm çok duyarlı sinek geçse, kuş konsa bile çalıyor. Ya da bu evde garip şeyler oluyor ve göremediğimiz şeyleri alarm farkebiliyor.

Konu kesinlikle CSB değildir tamamen kendi yaşadığım olaydır.

• pampa çok uzun
  • Biri didn't read lol gifi koysun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

Biri didn't read lol gifi koysun :D

/>
  • e kardeşim denesene alarmı ne olunca çalıyo cama tıkla kapıyı,camı zorla hafiften vs ne kadar duyarlı olduğunu öğren
  • BENİ DİNLEYİN OKUMAYIN!1!1!BİR!1!

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 11 Temmuz 2012; 14:19:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Bundan tam 3 ay önceydi, annemler Bodrum'a gidiyorlardı ve ev arkadaşlarımla bana kalmıştı. Annemler gittikten sonra dışarı çıktım arkadaşlarımla buluşup gece için pizza, içki, film vs. aldık. Evden 2 saatliğine ayrılmıştım yani. Neyse tüm malzemeleri aldık ve eve doğru yola koyulduk. Ev görüş alanımıza girdiğinde annemlerin odasının ışığının yandığını gördüm. Normalde annemler terasın ışığını açık bırakırlar hırsızdan korunmak için ama asla kendi odalarının ışığını açık bırakmazlardı. Ben bu durumdan kıllanarak 2 arkadaşımla apartmana girdim. Rutin bir şekilde asansöre bindik ve 3. kata çıktık. Kapı kapalı ve herşey olması gerektiği gibi duruyordu. Muhabbet edip gülüşerek kapıyı açtık ve kapının önündeki dolabın açık olduğunu yerdede bir anahtarın durduğunu gördük. "Annemler bana anahtar bıraktı herhalde" dedim ve içeri girdim. İki arkadaşımın ortasında merdivenlerden yukarı çıkmaya başladım. Bu arada annemlerin odasının ışığını gördük. "Kanka bi baksak ya dedim" ve arkadaşımla beraber odanın kapısına doğru yürüdük. Gördüğüm tablo bana bi anda adrenalin pompaladı. Oda savaş alanına dönmüştü ve her yer her yerdeydi. Eve hırsız girmişti. Napıcağımızı bilmeden boş boş birbirimize bakarken kapı sesi duyuldu ve hırsız aşağı kattan kaçtı.

İşte bu olaydan sonra evimiz 3. katta olmasına rağmen eve demir ve alarm taktırdık. Zaten garip olaylar bu zaman başladı. Yaz tatili için eve geldim, arkadaşlarımla denize gidicektik ve evin altında oturuyorduk. 2 tane küçük roman çocuk evin önünden geçtiler ve bizim katı göstererek "işte bu ev" ve devamını anlayamadığım bir şeyler söylediler. Yine annemlerin evde kalmıycak olması bana önceki olayı hatırlattı ve yine kıllanmaya başladım. Bu olaydan 3 gün sonra evin karşısındaki cafede okey oynarken bi anda alarm sesi duymaya başladık bu sırada babam aradı ve "evin alarmı çalıyormuş git bak hemen" dedi. Bu sefer yanımda 3 arkadaşım vardı ve sopaları kaptığımız gibi eve koştuk. İçeri girdik yine hiçbir gariplik yoktu. Alarmı susturdum ve bütün evi aradık. Evde hiçbir şey yoktu ne bir hırsız izi ne de bir zorlama vs.. Herhalde sinek geçmiştir, kuş falan konmuştur pencereye dedim ve yine önemsemedim. Ancak dün sabah annemler geldikten sonra geçirdiğimiz ilk gecedeki olay artık evde neler olduğundan pek emin olamama sebep oldu. Dün gece saat 5'te yine alarm çaldı bütün ev ayağa kalktı babam uyanıp direk merdivenlerden indi evi aradı ama yine hiçbir şey çıkmadı. Bende artık yavaştan tırsmaya başladım. Bu durumun iki açıklaması var; Ya alarm çok duyarlı sinek geçse, kuş konsa bile çalıyor. Ya da bu evde garip şeyler oluyor ve göremediğimiz şeyleri alarm farkebiliyor.

CSB değildir yazarak da çok hata ettin.Artık kimse sana inanmaz.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serotr

e kardeşim denesene alarmı ne olunca çalıyo cama tıkla kapıyı,camı zorla hafiften vs ne kadar duyarlı olduğunu öğren

Hocam iyi fikir haklısınız denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Köfte

quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Bundan tam 3 ay önceydi, annemler Bodrum'a gidiyorlardı ve ev arkadaşlarımla bana kalmıştı. Annemler gittikten sonra dışarı çıktım arkadaşlarımla buluşup gece için pizza, içki, film vs. aldık. Evden 2 saatliğine ayrılmıştım yani. Neyse tüm malzemeleri aldık ve eve doğru yola koyulduk. Ev görüş alanımıza girdiğinde annemlerin odasının ışığının yandığını gördüm. Normalde annemler terasın ışığını açık bırakırlar hırsızdan korunmak için ama asla kendi odalarının ışığını açık bırakmazlardı. Ben bu durumdan kıllanarak 2 arkadaşımla apartmana girdim. Rutin bir şekilde asansöre bindik ve 3. kata çıktık. Kapı kapalı ve herşey olması gerektiği gibi duruyordu. Muhabbet edip gülüşerek kapıyı açtık ve kapının önündeki dolabın açık olduğunu yerdede bir anahtarın durduğunu gördük. "Annemler bana anahtar bıraktı herhalde" dedim ve içeri girdim. İki arkadaşımın ortasında merdivenlerden yukarı çıkmaya başladım. Bu arada annemlerin odasının ışığını gördük. "Kanka bi baksak ya dedim" ve arkadaşımla beraber odanın kapısına doğru yürüdük. Gördüğüm tablo bana bi anda adrenalin pompaladı. Oda savaş alanına dönmüştü ve her yer her yerdeydi. Eve hırsız girmişti. Napıcağımızı bilmeden boş boş birbirimize bakarken kapı sesi duyuldu ve hırsız aşağı kattan kaçtı.

CSB değildir yazarak da çok hata ettin.Artık kimse sana inanmaz.

Ne işsiz güçsüz insanlar var ya.

• Özet geçebilecek var mı ?
  • noolmuş?
  • Evine hırsız girmiş işte başka bir şey yok (Hepsini okudum)
  • Alarm arızalı olmasın belki bu yüzden böyle yapıyordur.

• paranormal activity gibi bişey lan tırstım
  • Tırstım
  • bencede panoromal activity izlemııssın
  • Kimse mi çingenelerden şüphelenmiyor lan, çingene lan. Karanlıkta çita gibi kaybolmuşlardır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.