Şimdi Ara

Evimister.com' dan sakın olaki alışveriş yapmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 06.06.12 tarihindewww.evimister.com adlı internet sitesinden 94,90 TL lik tek parça ürün aldım. 1 hafta geçtikten sonra defalarca aramama rağmen bugün gelicek, yarın gelicek, üretici firmada sorun var en geç 2-3 gün içinde gelicek şeklinde oyalanmamdan sonra 1 ay geçti ve 09.07.12 tarihinde iade talebinde bulundum.

3 gün sonra müşteri hizmetlerini arayıp tutarın hesabıma geçmediğini söylediğimde 2-7 iş günü içerisinde hesabınıza geçer dediler tamam deyip bekledim. Bugün 8. gün ve bu sefer de cumaya kadar bekleyin diye hikaye yazmaya başladılar.

Şikayetvar.com da bu site aleyhinde 500 ün üzerinde şikayet var ve yarıdan fazlası ücret iadesi hakkında ve 3 aydır ücretini iade alamayan mağdur insanlar var. Amaçları nedir hala anlayamadım. Resmen milleti dolandırıyorlar ve bizleri salak yerine koyuyorlar.

Hiç mi resmi kurum yok bu şirketleri denetleyen çok merak ediyorum.

Herneyse bugün şirkete ürün gelmeden gönderdikleri fatura aslını ve şikayet dilekçemi yazıp karşı ödemeli olarak kargoya verdim. 1 hafta içerisinde ücret iadesini yapmazlar ise ihtarname çekip tüketici hakem heyetine başvuracağım. Yine bir sonuç alamazsam dava açacağım.

SİZ SİZ OLUN SAKIN BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN. İĞNE BİLE ALMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 19 Temmuz 2012; 11:20:08 >

• Keşke alışveriş yapmadan önce araştırsaymışsınız. Çok iyi yapıyorsunuz bunlar gibilerine birileri karşı çıkmazsa daha çok kişiyi dolandırılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.