Şimdi Ara

Evimin Önüne Kasist istedim. İlla kaza ölüm mü olması lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir in bir köyünde oturuyorum. Evimin sokağı yokuş olduğundan ve yaklaşık bir 150 metre düz olduğundan herkes son sürat geçiyor. geçen 80 le geçen oldu. Eşim kenardan gitmesine rağmen 2 defa kaza atlattı. (kaldırım yok belediye ilgilenmedi bile.)
    Çöp konteynırına 3 defa çarptılar.
    Daha önce ilçe belediyesine şikayet ettim ve kasist yapılmasını istedim fakat sadece 2 tane yavaş tabelası koydular. (onuda yokuş çıkan görecek şekilde koymuş zeki arkadaşlar.)
    Büyükşehir belediyesine dilekçe ve sözlü olarak ilettim fakat yapacak birşey yok denildi.
    Şuan CİMER e yazdım oradanda birşey çıkmayacak sanırım 15 gündür beklemede.
    Başka ne yapabilirim acaba bu konuyla ilgili ? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

• çimento kum alıyorsun bir de leğenle kürek. geceleyin ser kimse bozmasın. tabelayı da düzelt oldu bitti

kasisti boyarsın bir de tamamdır

edit: gerçekten yapılır mı bu şekilde doğru mudur bilmem ama, bir fikir işte xd

edit 2: nette satılıyormuş zaten kasisler. kendin yap işte, illegal falan mi bu yüzden mi yapmıyorsun?
  • çimento kum alıyorsun bir de leğenle kürek. geceleyin ser kimse bozmasın. tabelayı da düzelt oldu bitti

kasisti boyarsın bir de tamamdır

edit: gerçekten yapılır mı bu şekilde doğru mudur bilmem ama, bir fikir işte xd

edit 2: nette satılıyormuş zaten kasisler. kendin yap işte, illegal falan mi bu yüzden mi yapmıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 23 Şubat 2020; 14:19:54 >
  • Aklıma geldi evet ama sanırım bu şekilde yasak :) Yoksa 10 defa yapmıştım :D
  • İzmir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ikaos

Aklıma geldi evet ama sanırım bu şekilde yasak :) Yoksa 10 defa yapmıştım :D
    cezası ne ki? belediye ilgilenmiyorsa kendin ilgilenmeyi düşün derim. sırf yasak diye insanların hayatlarını tehlikeye atmalarına göz mü yumacaksın?

ha yumarsan yadırgamam. bu ülkede böyle ne yazık ki gördüğüm kadarıyla.
  • "Kasis"
  • Cezası şu ki; Eğer kendim yaparsam ve yaptığım şey için biri kaza yaparsa o zaman kaza yapan kişi bana dava açabiliyor. ayrıca maddi cezaları da var bu işin. belediye benden izinsiz yapamazsın ama bende yapmıyorum başınızın çaresine bakın diyor. Ben bunca vergiyi neden veriyorum anlamıyorum..
    Vergi vermeyip hizmet almasak kesinlikle öyle yapardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • naptin kenks
  • bir foto yükleyeblir misiniz, eviniz yol ve kasis istediğiniz kısımı belirtecek şekilde.
  • tespiti halinde kamu malına zarar vermek ve trafiği tehlikeye atmaktan 3 yıldan 8 yıla kadar hapis cezası ile yargılanır.
  • Kasist ne hocam? Kaslara tapanlar mı demek?

• Çözüm 1: Kalın halat alıyorsun ve hem giriş hem çıkışa seriyorsun olup bitiyor. Beton kasis başına iş açabilir ama halattan birşey olmaz.

Çözüm 2: Plastik kasis alıp yola çakabilirsin. Kazaya falan sebep olmaz üstünden atlar geçerler ama yavaşlatmaya yarar.

Çözüm 3: Sanatçı bir arkadaş bulup yola kasis varmış gibi boya yaptırıyorsun. 3D speed bump painting yazarsan googleda örnek var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolun kenarinda dikkat cekicek bir sey koy bakmak icin yavaslarlar .orduda boyle bi haber vardi 2 3 sene once etkiliydi

• bir şeyler yazacaktımda İzmir'i görünce vazgeçtim. Ne yapsan boş kardeşim dewamkee
  • chp ye yaz halleder
  • Halat kullanmak az da olsa bir çözüm olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    1 gecede ya çalarlar yada bu ne ya beni yavaşlatıyor diye kaldırırlarr.

• Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Halat veya Plastik kasis fark etmez her hangi bir şekilde bir şey koyduğunuzda kaza olur ve insanlar ölürse müebbet yersiniz.
    Kaza olur İnsanlar ölür yada ölmez ise de sizin yaptığınızın tespiti halinde Maddi,Manevi araç masrafları + Hapis cezası olur.

GÖtünüzden insanlara tavsiyede bulunmayın
    Trafiği tehlikeye atacak önermeler yapmayın belki konu sahibi saf birisi ve dediklerinizi yapacak ?
  • Cimer e kadar yazdım yolumuzda kaldırımda yok.. kamera taktırıcam şimdi evin önünü görecek şekilde. Ayrıca cimerden yaptığım başvurularıda kaydedicem. Bi kaza yaralanma veya ölüm olunca haber kanallarını çağırıcam kayıtları çıkarıcam belediyeyi şikayet edicem ayrıca sorumlulularıda dava edicem. Ayda 1 defa kaza atlatıyoruz. Geçenlerde 1 kediyi ezdiler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.