Şimdi Ara

Evimi Taşıttım Perişan ettiler. Okuyun ibret olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şehirden bir şehre evimi taşıtacağım. Tavsiye üzerine bir firmayı aradım fiyat aldım. Düşünüp dönüş yapacağımı söyledim. Bu arada bir İnternet sitesine de bilgilerimi doldurdum fiyat teklifi için. Neyse teklifler geldi arayıp eşyayı görünce fiyatın güncelleneceğini söylediler 3 firma eve gelip eşyaları gördü fiyatını verdi ve gitti. Düşün taşın derken tavsiye ile fiyat aldığımız firmayı arayıp detayları konuştuktan sonra eşyamızı size taşıtacağız dedik.
    Buraya kadar sıkıntı yok. Neyse taşınmamıza 15 saat kala bir telefon geldi. Sizin ev taşınacakmış biz taşıyacağız dedi. Tamam da dedim sen benim anlaştığım firmanın adamı mısın yoksa farklı bir firma mısın. Aynı firma abi dedi. tamam o zaman dedim. Abi sizin eşya durumu nedir apartmanda merdiven geniş mi. Eşyaları siz kutulayacakmışsınız. Dur bi dakika dedim. Sen merdiven boşluğunu neden soruyosun asansör kurulacak zaten dedim.Yok abi asnasör kuramayız asansör kurarsak sizden 200 lira daha almamız gerek. Neyse dedim siz benim tüm detayları konuştuğum firma değilsiniz onu arayıp işi neticelendirelim. aradım abi dedim sen işi başkasına devretmişsin anlaşmamızda olamayan şeyleri dayatıyor ekstra para istiyor. bu durumda işi iptal ediyorum dedim.Tamam abi dedi. bu sefer işi devrettiği adam musallat oldu. Abicim seni tanımam etmem ben işi verdiğim adamı aradım ve iptal ettim konu kapandı dedim. Bu sefer beddua etmeye başladı.
    Bu giriş kısmı gelişme ve sonucuda yazacağım arkadaşlar.Okuyun bence herkesin eşi dostu taşınıyor. bne yandım siz yanmayın.

2. KISIM

tabi taşınmaya az bir zaman kala bu sürpriz canımızı çok sıktı. neyapalım edelim derken eve bakmaya gelen oturması kalması konuşması ile tam bir beyefendi olan A şahsının firmasında karar kıldık.Arayıp evi size taşıtacağız dedik. tamam dedi yarın 8 de gelip güzelce taşıyalım. Ben asanör işini sordum. Burda kurarız orda kurmayız arkadaşlar elle çıkarırı dedi. bakın dedim her ihtimali konuşalım sonra sorun çıkmasın. diyelim ki bir sıkıntı oldu ve asansör gerekti o zaman ne olacak. abi sen sıkıntı yapma arkadaşlar taşır eşyanı hiç sıkıntı olmaz. Tamam abi yarın saat 8 de sizi bekliyoruz.

Ertesi sabah saat 6.20 de telefon abi biz geliyoz evi bi tarif et.6.30 biz geldik. iyi dedik komşular rahatsız olacak ama hadi bi seferlik idare etsinler. Neyse başladılar dolapları parçalamaya.Biz kahvaltı hazılradık yesinler diye çay demledik. Dolap parçalarını sarmadan asansöre yüklüyolar.abi sarmıcannız mı. yok gerek yok abi aşağıda sarar arkadaşlart. Ama asansöre yüklereken alırken çizilir.bişey olmaz abi. ama olmaz ki. Bak abi istersen asansöre yüklemeden sararız ama dolabının başına bişey gelirse mesuluyiyet almayız. sorumluluk sana geçer.(bu arada kanallar bazen ikiye geçiyor.ne konuşuluyor anlayamıyoruz.) Allah Allah o nası bişi. İyi benim dolabım sağlam kurulsunda nasıl biliyorsunuz öyle yapın.

Çamarşır makinesinin kazanını sabitleyen aparat var orda taktınız mı. Yok abi gerek yok ona. Çiçekleri niye yüklemediniz. Abi canlı taşımak yasak.Yolda kantrada alırlar elimizden. Allah Allah iyi öyle olsun kendim götüreyim onca çiçeği.Neyse ilk izlenimler pek hoş görünmesede olur böyle dedik sesimizi çıkarmadık. Onlar yola bizden yarım saat önce çıktı. Biz< son kontrolü yapıp çıktık. yol boyu hızlı gitmeme rağmen bizim kamyona rastlayamadım. İçime bir kurt düşmeye başladı. Neyse geldik yeni evimize ama kamyon yok. Aradım abi nerdesiniz abi biz şuan b şehrinden bir eşya daha alıp ondan sonra sizin eşyayı getirce.nasıl ya ne zaman gelecek. Abi yetişirse gece yetişmezse sabah. şakamı bu sokağın köşesindesinde şakamı yapıyorsun. Valla bize verilen emir bu biz emir kuluyuz.

3. KISIM

Firmanın beyefendi görünüşlü sahibi aranıyor adam sanki haberi yokmuşcasına ben size döneceğim diyor(kendisiyle bir daha iletişim kurulamadı malesef).
    Bana dönen olmadı. Tekrar kamyonu aradım abi getireceğiz eşyanı burdaki eşyayı almazsak zarar ederiz mecbur almamız lazım.Yav arkadaş siz bana başka şehirden eşya alacaz demediniz. siz sadece benim eşyam için fiyat verin bana uymazsa taştmam. Valla bişey diyemem abicim ara patronla konuş(patron dediği o beyefendi kılıklı ama birde ortağı var çift çanaklı.kardeşi dayısı oğlu amelelik yapıor) Tekrar firmayı ara bu sefer başka bir şivede bir adam(ortağı) yav siz beni perişan ettiniz çoluğum cocuğum başka şehirde ev piyasada yok onları alıp boş eve mi getirecem ben aksam. abi sen merak etme aksam 6 da eşyan gelecek. Bende dedim yalan abi gelmicek 6.30 a da razıyım gelemeycek dedim.
    Neyse bekliyoruz aksam 6 olsun diye bu arada bir çağrı geldi. baktım firma patronundan. Heyecanlandım hemen aradım Yine şiveli ortak. beyefendiyle görüşebilir miyim.cevap onun cenazesi var yok bugün. müşteriden kaçmak için cenaze yalanı mı uyduryonuz diyince adam atarlanıp tehditvari konuşmaya başladı. bende eşyam ellerinde mecbur sineye çektim.devamı gelecek.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmir-ankara -- 20 Nisan 2016; 11:32:13 >

• nick-mesaj ve konu uyumu.

Geçmiş olsun hocam.
  • uzun konulara bayilirim, yaz okurum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oluyor diyedin eşkiyamısınz, zorla iş yaptırma mı olur? Nefret ederim böyle tiplerden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kısmını daha ekledim arkadaşlar. film bundan sonra daha vahim bir şekil alıyor malesef. son durumda sinirden arabayı yumrukluyorum ve patron olan o eve gelen beyefendi kılıklı ahlaksızı arıyorum
  • hocam düpedüz üçkağıtcılara denk gelmişsin insan bir araştırır ekşiden falan firmayı.
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    ertesi gün taşınacağız aksam saati olmuş malesef ekşi falan düşünecek zaman yoktu.ilk iyi izlenimi bırakan firmayı aradık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ne la böyle okurken içim daraldı
  • daha çok şey yaptılar Allahından bulasıcalar.vakit buldukça devamını ekleyeceğim arkadaşlar.
  • kardeş kontrat imzalamadin mi eşyalari verirken, teslim edilme tarihi, teslim alma tarihi vs? Eşyalari verip gönderdiysen başının ağrıması çok normal. Okuyorum devam et.

Zombi falan çikarsa yeni bulurum oğlum

• Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    bende ondan korkuyorum. Uzun zamandır sağlam csb olmamıştı
  • Hocam geçmiş olsun firma ismini ve kişileri de ifşa etseniz iyi olurdu. Düpedüz dolandırıcı bu herifler. Parayı peşin mı vermiştiniz?

• Geçmiş olsun. Umarım eşyaları (geç de olsa) getirirler, ortadan kaybolmazlar. Ve getirdiklerinde de çizik-hasar olmaz. Kendi paranızla rezillik bu olsa gerek...
  • Konu takip. Devamını bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devamında eve gelip ameleler şaapmadımı seni
  • Bi rezillik varsa tek seferde anlatırsın biter arkadaş. Devamı gele gele zebaniye gelir ancak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anneannem 3 taşınma 1 yangın eder evladım derdi. Yaşadıklarınız resmen onu hakli çıkartmış

• Esyayi getiren ameleler zombi olucak gibi bir his var icimde

• ortalık karışacak .

rezzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

bende ondan korkuyorum. Uzun zamandır sağlam csb olmamıştı

Csb ne bılmıyorum yalan konumu demek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.