Şimdi Ara

Evime arkadaş kendime yoldaş arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben sahiplendirme ilanlarına bakıyorum. Kısacası yanımda yaşayabilecek yaşayabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var ve bunun yeri geldiğinde oyuncu yeri geldiğinde dert ortağı miskin bir kedi olabileceğinin farkına vardım. Epeydir arıyorum ama maalesef bulamadım. Bu süre zarfında araştırma yapıyorum. Anladığım kadarıyla ilk 2-3 ay anne yakında büyümüş olmalı. Cins ayrımı yapmıyorum fakat benimde hoşuma giden cins tok değil. Honey bear, iran, scottich fold, chincilla gibi türler karakteristik ve sevimlilik açısından önde duruyor diyebilirim. Ama maalesef insanlığımız her şeyi olduğu gibi bunuda bir para kapısına dönüştürerek bu türleri gerçekten sevebilecek ailelerden alıkoymaktadır. Yapı olarak miskin kendini sevdiren bir karakteristik özelliğe sahip olsa benim için tadıdan yenmez. Biraz sipariş gibi oldu farkındayım. Ebeveynlerim vefat etmiş bulunmakta ve beraber yaşadığım ağabeyim 4-5 ay sonra evlenip ayrı eve çıkacak. Yani beraber yaşlanabileceğim bir hayat arkadaşı arıyorum karşılıksız sevgi besleyebileceğim aynı şekilde karşılıksız sevgi görebileceğim. Cins konusuna fazla takılmıyorum sadece arkadaş arıyorum. Trabzon'da oturuyorum fakat burada bulamadım. Benim için şart olabilecek iki özellik var yavru (2-3 ay anne yanında yetişmiş olmak şartı ile) ve dişi olması. Dişiler daha bir uysalmış. Eğer olursa ilk deneyimim olacak daha önce papağan bakmıştım fakat Farklı türler farklı deneyim. Farklı şehirlerden nasıl arayabilirim bilemiyorum yolda harap olmasını istemiyorum. Güvenli ve temiz aileden sahiplendilecek kedi türlerine talibim. İletişime geçerseniz memnun olurum.
    İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkul61 -- 22 Ocak 2015; 2:01:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç gitmedim ama Trabzon'da kedi bulamamanız enteresan.

Hem bazı türler istediğinizi belirtiyor hem de para kapısına dönüştürdükleri için kızıyorsunuz. Yani bana bu para edecek türlerden birini verin ama ben para vermeyeyim diyorsunuz.

Gerçekten sevginizi verecekseniz sokak kedisine de verebilirsiniz. Apartmanda, bahçede falan kedilere mama vererek başlayın. Hem kendinizi alıştırın, hem de kediler hakkında daha fazla bilgi edinin. Bir gün birisini eve alırsınız olur biter. Tekirler hem uysal hem de oyuncu olur mesela. Almadan önce bakarsınız da karakterine. Siz seçemeseniz de arkadaşınız sizi seçecektir merak etmeyin.

Ayrıca az hareket etsin istiyorsanız engelli bir kedi de almayı düşünebilirsiniz. Hem sevaba girersiniz. Tek ayağı aksayan, bir gözü kör kedi falan. İki gözü kör kedi bile evin her noktasını bilerek gezebilir, tuvaletini, mama kabını eliyle koymuş gibi bulur. Kısmen bile olsa engelli bir kedinin sokakta hiç şansı yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.