Şimdi Ara

Evimdeki ampulleri değiştirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • halihazırda avizeleri alırken verdikleri ampuller duruyor( ince duy fujika 13W 700 lumen ).internette led ampullere baktığımda uygun fiyatlarda 3 w 5 w var acaba bunların aydınlatması elimdeki ampullerden daha mı kötüdür ..ledlerde ve diğer ampullerde w değeri farklımı.bazı led ampul kutularında atıyorum 3w=40w yazıyor.diğer ampuller diye bahsettiğim sarmal şeklinde olan ampuller ismini bilmiyorum. şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E14 Duy olupta tekli avize olacağını hiç sanmam ama eğer 4-5'li avize ise piyasada 5 W olmasına rağmen yüksek lümen gücüne sahip LED Ampüller bulabilirsin. Ve eğer avizen dediğim gibi 4-5'li ise bu ampüller bir odayı aydınlatabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimdeki odalarda 9(beyaz) ile 12 w(gün ışığı) arası led ampuller kulllanıyorum.Özellikle gün ışı rengi ortalama 75w lık normal ampül gibi ışık veriyor memnunum ben, tabiki bu normal tekli duy için.Fakat avizeye taktığımda lamba halıya doğru bakmadığı için bazı yerler karanlık kalabiliyor led ampulün geniş ışık vermemesinden dolayı.Umarım kafanızda bir fikir oluşmuştur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.