Şimdi Ara

Evimde Böcek mi Var ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu zamanlarda bir dava üzerindeyim. avukatımla beraber evimde ve ofiste görüşme yapıyoruz fakat; eve ve ofise böcek diye tabir edilen dinleme, görüntülü kayıt cihazı konduğundan şüpheleniyorum. bunu nasıl anlayabilirim? herhangi bir komplikasyonu var mıdır? eğer varsa bunu etkisiz hale getirmek için herhangi bi program, yazılım veya etkisiz kılacak kablosuz (jammer tarzı) cihaz varmıdır?

Not: konu çok ciddi olduğundan ciddi cevaplar bekliyorum. Teşekkürler..

• evet el jammerları mevcut

http://www.eniyial.com/hediye/casus/jammer-sinyal-kesiciler/ buradan bakabilrsiniz. Daha önce alışverişim olmadı buradan.

Böcek diye tabir edilen cihazları ancak çok gelişmiş cihazlarla bulabilirsiniz.Bununda maliyeti çok yüksek.

Hocam aman dikkat edin bu kaset furyasında birde sizi izlemeyelim

Teknik bir uyarı:

Böcek denilen sistem çok geride kalmıştır. Cep telefonunuz. Evet yanlış duymadınız Parasını sizin verdiğiniz kutusundan ilk sizin çıkarttıgınız telefonu sadece isminizi girerek izletebilir, bulunduğunuz ortamdaki sesi dinleyebilirler. Bunun önlemini; Önemli birşey konuşacağınızda telefonların bataryalarını çıkartıp 5-10 metre uzakta bırakıp su sesi olan bir yerde fısıltıyla konuşmaktır. Su sesi ve insan sesi dalga yoluyla yayıldıgından anlaşılamaz. en güvenilir ucuz yol bu

• bu cihazı direk ısmarlıyorum.. umarım yurtdışı gönderimi vardır. şu geceyi bi atlatayım yeter..
    üstadım inan cep telefonu kullanmıyorum. görüntüde değilim fakat, ses kaydı olayı da insanı ayrı yakıyor. resmen sizin taktiklerinizi çalıyorlar. haklı olmanıza rağmen sırf bu yüzden haksız oluyosunuz ama hakim karşısında.. yapacak bişey kalmıyor bu durumda..

bir fikirde benden olsun,
    acaba apple cihazlar için bu tarz bi uygulama yokmudur? mesela yüksek frekans yayarak ses yada görüntü alıcısına etki eden? böyle bi program yazılamazmı dersiniz? yoksa ütopik mi oldu?

edit ekleme : bide telefonların dinlendiğini bi şekilde anlıyoduk, bi numara çeviriyoduk da orda bişey oluyodu. tanımlama iğrenç olmuş olabilir ama böle bişey vardı. kendi numaranı yazıyodun başına bi numara ekleyerek biri çıkarsa falan diye hatırlıyodum.. bu konuda bi bilginiz varmıdır yada fikri olan varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matteo Messina -- 12 Haziran 2011; 1:24:47 >

• http://www.sinyalkeser.net/kategori.asp?katid=19&p=casus-bocek-arama-tarama.html

şöyle birşey buldum, istersen adamlarla iletişime geç mail yoluyla falan yardımcı olabilirler
  • Blackberry cihazlar dinlenememekte. İDİ son durumu bilemiyorum

Blackberryler Kriptolu iletir. 3.kişi girdiğinde ses decoder edilirken parçalanır. Malesef apple da böyle bir uygulama yok.

eklemenize gelince başına numara yazdıgınızda başka bir ülkeyi arıyorsunuz o iş yalan.

Yani numaranızın başına +9 koyarsanız TÜRKİYEYİ ARARSINIZ.
    +9 050XYZTuwzyxz şekliyle siz numarann başına 875xyztds şekliyle yazarsanız polonyayı ararsınız mesela. Yani o iş yalan. Telefonunuzun dinlendiğini; dostlarınızı aramadığınız halde aradıgınz söyleniyorsa, ses yankı yapıyorsa, derinden geliyorsa,BIT BIT diye ses duyuyorsanız,cızırtı mevcutsa,Karşı taraf aradığında açıldıktan 5-6 saniye sonra sizle konusuyorsa d,nleniyorsunuz demektir.

Apple daki uygulama varmıdr yokmudur bilmem ancak Nokia N8 ve N97 de anti mousique isimli bir uygulama ile HAŞERAT uzaklaştırılıyordu.Çalışıp çalışmadıgı muamma. Sizin işiniz bukadar önemliyse bu tarz uygulamalara pek bel bağlamamak en mantıklısı

• blackberry efsanesini biliyorum fakat rim servisi ne derece güvenli bilmem.. çünkü bi ara konuşmaların kayıt edildiği serverin şifresini bizde bilmiyoruz diye açıklaması olmuştu. demekki kayıt altında ve şifreside bilinmiyor, daaa ya o şifre bulunursa??

bi ara böyle bi söylenti vardı ülke kodu olarak değil de hani 0 5xx yazılan yere bi no yazılıyodu. biri çıkarsa dinleniyor deniyordu bi ara denemiştim. ve o sene savcılıktan konuşmalarımla ilgili ifadeye çağırılmıştım tesadüftü belki ama başıma geldi.

ben zaten yurtdışıyım bu servis sağlayıcıların dinlenmesi çok zor. burda özel hayat gizliliği var. dikkat ediliyor. telefon konuşmalarım değil de böcekten çekiniyorum. bel bağlamamak olurmu üstadım? devlet sırrı olmasa da bi anlaşma üzerinde çalışma yapıyosunuz ve bunu karşı taraf adi koşullarda sizden çalsa? veya bi tez yazıyorsunuz yada doktora veriyorsunuz çalınsın istermisiniz? avukatsınız elinize öyle bi dava gelmiş müvekkilinizle ayrıntı konuşuyorsunuz mahkeme günü bütün ayrıntılarıyla savunma makamı iddia makamını bu yöntemle yerle bir eder mazallah. hani önemli önemli de dediğim gibi devlet sırrı olmasına gerek yok. en basiti boşanma davası olsa sırf bu yüzden haksız yere nafaka bile ödersiniz. sizden aldıkları da cabası.

teknolojinin kötü yönleri olduğu gibi yararlı olanlarıda var.. siz ve sizin gibilerle fikir sahibi oluyoruz dostum, hakkınızı helal edin.. bu ortamlar ve senin gibi duyarlılar olmasa; kapı kapı gezsen ne fayda? bizde bildiğimiz yöntemlere başvuruyoruz ama liseli ama deneyimli.. iyinin, haklının yanında olmak gibisi varmı şu zamanda?

• Nedemek üstadım hakkımız geçtiyse helal olsun.Ancak bilgi paylaştıkça büyür.

Haklısınız dinlenmek hiç hoş değil. Yurt dışındaysanız polise falan müracaat etseniz? onlar gerekenleri yapar diye umuyorum.

Malum türkiyede böyle yürümüyor işler. Polis dinliyor.Baskın yapıp bilgisayarları alıyor. birşey bulamazsa kendisi yüklüyor bilgisayara. Özel hayat yok türkiyede. İSLAM CUMHURİYETİ ne doğru son sürat gidiyoruz.Allah sonumuzu hayretsin.

bu tarz sinyalle çalışan ürünleri bozmanın bir diğer yolu şiddetli manyetik alan oluşturmaktır mesela. Jammer ında yaptıgı bu. Ancak El jammerınında 10 m2 lik bir odadaki sinyali ancak kesebildiğini duydum.

Mesela Türkiyede milletvekili konvoyunun arkasında gidiyordum(1 hafta önce) Jammer lı araçla aramda 2 araba var. taş çatlasa 25 metre. telefonlada konuşuyorum.

konvoydakilerde kıllandılar heralde bastıkça bastılar.Sirenler falan filan. içinin dolu olduğu belli. Yani araçlardaki çok kesmiyor.

Mesela ankarada CHP mitingi oldu Cuma günü. Tandoğan meydanındaki miting için trafik kesildi. Kızılay meydanında telefonlar çekmedi.

Jammer ında iyisi kötüsü var. hoş hiç elime alıp bakmışlığım yok bunlar yaşananlar

BB meselesinde ise; Evet tüm konuşmalar kayıt altına alınır. Bunun sebebi olası bir suç durumunda şebekenin sorumluluğu vardır. Belirtilmediği takdirde en az 1 yıllık konuşma ve yazışma dökümanlarınızı tutmak zorundadır.

BB de ise kayıt altına alınır.Ancak Kripto açılırken patlar. dolayısıyla konuşmanın kayıt edilmesi anlaşılması ancak devlet yoluyla olurken BB de imkansıza yakındı. Sırf bu özellik için BOLD 9000 üretildi. Hoş şimdi 9800 TOURCH çıktı. onda varmıdır bu özellik bilemeyeceğim.

Bel bağlamayın dediğim şey ise telefonlardaki yazılımlar. Yani sinyal ile sinek uzaklaştıran yazılım var. Sizin işiniz ciddi. dolayısıyla profesyoneli lazım. Tabi ayırdığınız bütçede önemli. 792 TL ye satılıyor. Açıkcası benim için yüksek bir meblağ. Sizin işiniz için bir yatırım oldugundan ucuzda olabilir

ancak dediğim gibi bulundugunuz ülkede bunu satan bir mağaza gibi bir yerde test edin. kafanızda bir model belirleyip internette forumlarda kullananlara ulaşın.

Koskoca milletvekili konvoyunun dibinde gittim kesilmedi. 5-6 KM ilerideki meydandaki mitingde telefonum kesildi.Radyo yayınları kesildi. Kısacası araştırın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde fare var, nasıl yakalarım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jammer dediğiniz arac , radyo ve radar(lazer radar haric) sinyallerini bozuyor, eğer yayın yapmayan bi cihazdan kaydediliyorsa jammer bi işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

jammer dediğiniz arac , radyo ve radar(lazer radar haric) sinyallerini bozuyor, eğer yayın yapmayan bi cihazdan kaydediliyorsa jammer bi işe yaramaz

Aynı fikirdeyim, sizi izleyecekleri cihazın illa ki yayın yapması gerekmiyor. Şu an kullandığınız cep telefonunuzu değiştirin bence de. Blackberry'ler hala dinlenme ve izlenme konusunda bir numaralı gizlilikte. Blackberry vasıtasıyla mail trafiğiniz de kontrol edilemiyor hem. Bu şekilde eviniz içerisindeki dsl bağlantı üzerinden yazışmadığınız için bir nebze daha güvenli oluyorsunuz.

Olay sadece dinlenmek değil, siz takip edildiğinizi düşünüyorsunuz. Bu konuları aydınlatan özel mesleklerden insanlar var ama faiş fiyatlara çalışıyorlar. Yine de bunu tolere edebilecek durumdaysanız profesyonellere başvurun derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.