Şimdi Ara

EvilSoul Server Elderado Ve Killed !xD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EvilSoul Server Elderado Ve Killed !xD

• Kesmek Herkese Nasip olmaz hee
  • evilsoul hacklenmişmi?
  • bu baska char sallama onda som sun vardı bide dusk lwl deil satıldı bildigim kadari kendi cwp verir
  • Evet o ama kim hacklemiski ???
  • farklı server büyük ihtimalle
  • kardesim diel baskaserver o oyle oması imkansız hatta 77 lwl adamı nasi kescek dusunsene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha dün adamın elinde som vardı hemde thieflerle kapışıyordu hacklendiğini sanmam belki üsütndeki itemleri kasaya falan koymuştur grant nameye de film icabı hacked yazmıştır belkide başka bi char olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseygR -- 23 Mayıs 2007; 13:17:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: remix_tr

daha dün adamın elinde som vardı hemde thieflerle kapışıyordu hacklendiğini sanmam belki üsütndeki itemleri kasaya falan koymuştur grant nameye de film icabı hacked yazmıştır belkide başka bi char olabilir

Dedigine katılıyorumAma kendisi thief'ten baska meslekle ugrasmıyo diye biliyodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intella

quote:

Orjinalden alıntı: remix_tr

daha dün adamın elinde som vardı hemde thieflerle kapışıyordu hacklendiğini sanmam belki üsütndeki itemleri kasaya falan koymuştur grant nameye de film icabı hacked yazmıştır belkide başka bi char olabilir

Dedigine katılıyorumAma kendisi thief'ten baska meslekle ugrasmıyo diye biliyodum

ben de onu hunter olarak görünce şaşırdım zaten

• Fantezi yapıyodur belki itemsiz bile kesemessiniz beni felan
  • Arkadastan aldıgım habere gore +5 sosun dusmus hayırlı olsun gule gule kullansın sevincten heralde bu duruma gelmiş
  • Adam hacklenmedi Her Agızdan Bi Laf Cıkıyor

Tamam Bende 80 LWL 4 Tane >Char Var bende de Som Var Ama jangana kapısmaya Giderken elimde lwl 8 kalkan Ve Sword Sosun ustumdekilerde Tamamen Kucuk lwl Sosun E millet Dalacak Ta Ne Olacak ? Her Önune Gelen Evil Soul Zannetmeyin Arkadalar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: byserserim

Adam hacklenmedi Her Agızdan Bi Laf Cıkıyor

Tamam Bende 80 LWL 4 Tane >Char Var bende de Som Var Ama jangana kapısmaya Giderken elimde lwl 8 kalkan Ve Sword Sosun ustumdekilerde Tamamen Kucuk lwl Sosun E millet Dalacak Ta Ne Olacak ? Her Önune Gelen Evil Soul Zannetmeyin Arkadalar...

80 lvl Sende 4 Tanemi ... Populerlik icin Atmıyacagınız yalan Yok Devam Et abisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _FıSTıK_ -- 23 Mayıs 2007; 15:58:21 >

• Tebrikler
  • Olasılıklar;

-Gerçekten hacklenmiş olabilir (Düşük bi ihtimal)

-Fantazi yapıyo olabilir (Why not)

-Orda gördüğümüz küçük "L" harfleri büyük "I" harfi olabilir. (Büyük ihtimal)[Rome serverinde bi ton böyle adam var]

-Başka server olabilir (sanmam)

Bence 3. şık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

Olasılıklar;

-Gerçekten hacklenmiş olabilir (Düşük bi ihtimal)

-Fantazi yapıyo olabilir (Why not)

-Orda gördüğümüz küçük "L" harfleri büyük "I" harfi olabilir. (Büyük ihtimal)[Rome serverinde bi ton böyle adam var]

-Başka server olabilir (sanmam)

Bence 3. şık...

dikkat edersen hunterlığı 2level yani başka bi char olamaz
  • O L,büyük ihtimal Büyük I ile yapılmış olmalı..
  • bence o gerçek evilsoul ve adam belli fantezi yapıyo potu çekmiştir arkadaşta onu öldürdüğünü düşünerek resmini foruma koydu değil mi? hacklenmşte olabilir ama pek zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobest -- 23 Mayıs 2007; 16:36:48 >

• Tebrikler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.