Şimdi Ara

evidea outlet ürünler uygun fiyatlar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• matkap tükenmiş
  • bende gördüm ama açıklamalarda outlet ürünlerde iade yoktur diyor. Ürün kesinlikle kırık döküktür sonra boşa para verecen bence riske girmeye gerek yok. yoksa o fiyata verilecek ürünler değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosis

matkap tükenmiş

http://www.evidea.com/einhell-darbeli-matkap-bt-id-710-e/p/113404
    başka bir ürün daha var
  • nerdeyse hepsi tükenmiş..

var görünenlerde sepete ekle deyince stok yok diyor.
  • ben sepete ekleyebildim ama bu seferde kredi kartını onaylamıyor malesef
  • saçma bi site. outlet teki ürünlerin nerdeyse hiçbiri yok. matkap vardı attım sepete vazgeçtim. sitede arama yapınca çıkmıyor bazı ürünler. bazı ürünler maille geldi başka türlü bulunmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diğer model matkabı sepete ekleyip ödeme ekranına kadar gelmeme rağmen sürekli kredi kartı bilgileri yanlış diye ödemeyi kabul etmedi, sanal kart açtım onuda kabul etmedi, şimdide stokta yok diyor
  • Markabi kaçırdık ya cok iyi fiyatımis uzuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fiyatlara güzel ürünler var gerçekten. Teşekkürler.
  • Aman bulaşmayın derim. şikayetvar grafiği herşeyi anlatıyor,bekle babam bekle,hem ürün hem iade için.
     evidea outlet ürünler uygun fiyatlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz mışlar bomba fiyatları üstüne tükendi etiketi arayada elde patlamış satılmayanları indirimsiz olarak al sana fırsat yersen
  • Bu kadar kötü bir site olamaz. Siparişiniz en az 20 günde gelir, iade etmek isterseniz yandınız.
    Ayrıca site olarakta çok kullanışsız. Arama yapma ya da filtreleme özelliği bile yok.
    Kimseye önermem.
    Bir de bu siteye 1 milyon dolar veren bir yatırımcı bulmuşlar.

http://www.webrazzi.com/2013/02/21/girisim-ofisleri-evidea-com-ofisi/
  • http://www.evidea.com/moda-canvas-mo-172-tablo-30x90-cm/p/70779

19.90 tl

kanvas tablolar nasıl dır acaba alan vede yorum yapacak arkadas varmıdır???
  • aldığı ürünler gelen oldu mu acaba
  • evideadan 4 tane falan kanvas tablo almıştım, baskı pek iyi değil, önermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: knopix2626

evideadan 4 tane falan kanvas tablo almıştım, baskı pek iyi değil, önermem

Söylediğiniz iyi oldu hocam. Sepete 3 tane tablo eklemiştim.
  • benim de bi kere alışverişim oldu.çok geç yolladılar.önermem...
  • Hayatta alılveriş yapmayacağım bir site. Daha önce dört kez falan alışverişim oldu, hepsinde yeni bir şans verdim ama hep daha kötüye gitti iş. En sonuncu siparişim 4 kez uydurma tarih vermeleri ile birlikte yaklaşık 30 günü geçti. Çoğu tablo da yanlış geldi.. Çok düşeş olmadıkça bulaşmayın, düşeşte de önermem ya. Çünkü olaki bozuk geldi, paketi açtınız çalıştırmaya çalıştınız ve çalışmıyor. İade almıyorlar, teknik servise gönderiyorlar ve en az 30 iş günü. Fişe takılınca iade olmuyormuş. Oysa Hızlıaldan taşlama aldım, iki gün kulandım, üçüncü gün düğmesi bozuldu, gönderdim ve parasını iade ettiler. Bunlardan alsaydım herhalde kafayı yerdim..
  • nasıl bi site anlamak mümkün değil , tasarruf ampülü ve 2-3 farklı küçük ürün alayım , kargo ücreti vermişken tek kargoyla hepsi gelsin dedik , neymiş outlette 3 ürün eklenebiliyormuş , böyle saçmalık görmedim. altı üstü 3-5 liralık ürünler için 6 lira kargo ücreti istiyor , üstüne birde enfazla 3 adet ürün alabilirmişim saçmalık .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.