Şimdi Ara

Evi Terk etmek Ailevi sorunlar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar derdimi kısaca anlatmak istiyorum farklı fikirlere ihtiyacım var..

Evi terketmeyi düşünüyorum şuanda 17 yaşındayım üniversite kazanamadım sebebi ailenin yatırım yapmaması ilgilenmemesi ve maddi durumlar çokda zeki değilim kabul ediyorum en azından uğraşmaları lazımdı neyse.
    maddi konuda hala sıkıntı çekiyoruz kıyafet alamıyorum kız arkadaş edinemiyorum parasızlıktan. bende evden s.ktir edileceğimi tahmin edebiliyorum yakın zamanda.
    artık ailem umrumda değil ne olursa olsun diyorum.
    Tek başıma hayat kurmayı düşünüyorum(mümkünse yurtdışı).
    Ailemden bıktım artık gerçekten geçinemiyoruz anlatmadığım çok ciddi sıkıntılarda var.
    benim düşüncem reşit olduktan(28 aralıktan sonra yani 1 ocak 2014'de) sonra biraz 250 300 tl kadar biriktirip istanbul'a gitmek(keşke yurtdışı olsa) iş bulup çalışmak bir süre pansiyonda kalmak.
    kafayı yiyeceğim ne yapmam lazım
    Edit: konu ciddi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norman Reedus. -- 5 Ağustos 2013; 18:12:24 >

• Bu yaşta zor kardeşim
  • evden ayrılma işi sandığın kadar kolay olmayabilir. sokakta
    insanın başına ne geleceği belli olmaz. biraz para biriktirdikten sonra dayı/hala/amca varsa ve aran iyiyse onlara git 6-7 ay kal. üniversiteyi kazanmak için zeki olmak gerekmez, zeka önemli tabi ama özellikle çok çalışmak gerekir. üniversiteyi kazan ve arkana bakma derim ben. yanlışım varsa düzeltin lütfen.
  • Neden acaba ?

@yürüyenmerdiven

hocam YGS/LYS çok zor temel sıfır. sınavsız geçiş hakkım vardı bir yer gelmedi ek yerleştirmeyle bir yere gidersem ne ala gidemezsem işim çok zor.

@Mister Spak
  • Mister Spak'ın dediği gibi
  • açık bir sürü kontenjan kaldı onlara yönelebilirsin o zaman ne diyeyim. aralarında elbet sevdiğin bölüm vardır. her şey gönlünce olsun dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

açık bir sürü kontenjan kaldı onlara yönelebilirsin o zaman ne diyeyim. aralarında elbet sevdiğin bölüm vardır. her şey gönlünce olsun dostum.

Çok sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar etmemek için sebepler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok iyi anlıyorum ..
  • 0'dan evi terkedemezsin. Hadi üniversite kazandın zaten yurda/eve geçeceksin istediğin kadar gider yap eve. Ama şu an elinde birşey yok. 1 sene sabret, çalış kazan üniversiteni sonra bas git. Tabi şöyle bir ihtimal de var günübirlik kaçacağın şehirde araştırma yapabilirsin kalacak yer sağlayan işler hakkında. Bulursan ne mutlu.
  • yapacak birşey bu çekiyoruz kardeşim

@xrebelliousx

Yurt dışına çalışmak için nasıl çıkılır fikriniz varmı?
    @TqMaqe
  • Paran yoksa hiç hiçbir şey yapamazsın para her şeydir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Paran yoksa hiç hiçbir şey yapamazsın para her şeydir

Doğru..
  • 200-300 lirayla istanbulda kalamazsın bana göre,en azından 1 yıl daha sabret bu arada ders çalışmaya bak,uyduruktan bi bölüme bile gitsen yurt+burs imkanı var,okurkende çalışabilirsin.
  • Tanıdığın falan yoksa çok zor yurt dışı. İmkansız değil, gerçekten istiyorsan geniş çaplı ara internette.
  • mülteci olarak kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Dexter -- 5 Ağustos 2013; 19:04:11 >
  • Hayat ne kadar toz pembe gözküyormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

mülteci olarak kaç

öyle olmaz ya
  • bir işe girip çalışman lazım. bekar evi veya öğrenci evi bulup kirayı bölüşüp yaşayabilirsin. ama bu yaşta zor. eğer istanbuldaysan en kolay iş bulma yöntemi her hangi bir süper markete iş başvurusunda bulunursan hemen alırlar. çünkü bu sektör biraz zor ve her marketin elemana ihtiyacı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 5 Ağustos 2013; 19:28:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitarist Boy

Hayat ne kadar toz pembe gözküyormuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

bir işe girip çalışman lazım. bekar evi veya öğrenci evi bulup kirayı bölüşüp yaşayabilirsin. ama bu yaşta zor.

teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.