Şimdi Ara

Evi tam randımanlı kullanabiliyor muyuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde kalmak hep hor görülür, aşağılanır. 3 gündür eve tıkıldım kaldım tarzı cümleleri hepiniz duymuşsunuzdur.

Peki gerek kira olarak gerekse satın alarak epey masraf ettiğimiz bu barınaklarımızdan gerekli verimi alabiliyor muyuz? Evlerimizi tam olarak kullanabiliyor muyuz? Tam randıman alabiliyor muyuz?

Evimizdeki bir çok yere haksızlık etmiyor muyuz? Ev sadece koltuk, sehpa, televizyon, yataktan ibaret midir? Belki de evlerimize daha fazla vakit ayırmalıyız. Örneğin banyoda hala ayağımızın değmediği bir köşe olduğunu biliyorum. Yatak odasında bir kenar, daha önce keşfetmediğimiz bir doğalgaz borusu köşesi. Veya günün belirli bir saatinde görmenin bir türlü fırsat olmadığı bölgeleri vardır. Mutfaktaki köşe fayansını belki de hiçbir zaman öğlen 11 gibi görmedik, belki de o saatlerde çok daha güzeldir.

Yani dediğim gibi evimize az bile vakit ayırıyoruz, hala keşfetmediğimiz yerler var. Evlerimizi sevelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiegel herni -- 10 Haziran 2019; 20:17:5 >

• evim güzel evim gerisini salla
  • Evden önce vücudumuzdan başlamalıyız mesela kıçımın sağ yanağın sol üstünün bir parmak altına hiç dokunmamıştım şuan dokundum veya penisimi öğlen saatlerinde açık havada hiç görmemiştim bunu öğrenmek için yarın öğlen saatlerinde güneş alan bir yere gidip penisimi gözlemlemeliyim umarım kimse olmaz başıma bir şey gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 10 Haziran 2019; 20:57:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Delirmis bu

Gecen yil full sevmedigim evimde dururken bende böyle olmustum 4 yil falan evden çıkmayinca boyle oluyor bizzat yasadim

Kardesim disarsi cok guzel acil yeni eve tasin farklı eve git kamp falan yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Delirmis bu

Gecen yil full sevmedigim evimde dururken bende böyle olmustum 4 yil falan evden çıkmayinca boyle oluyor bizzat yasadim

Kardesim disarsi cok guzel acil yeni eve tasin farklı eve git kamp falan yap
    hocam yok bugün çok fazla dışarıda olunca evimi özledim.
  • Nick konu uyumu

• Mutfakta sevişiyorum daha ne yapayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam elleyince ne olacak? Madalyami takacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cano37 -- 10 Haziran 2019; 22:7:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.