Şimdi Ara

Evi kara böcekler bastı. Bitiremiyoruz. 6 Ay oldu [ Sanırım bitirdik ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bütün konuyu baştan aşşa okudum şimdi şu leğenin fotosu varmı??
  • Belediyeyi arayin. Vardi galiba ilaclamasi. Bizim bodrumu ilaclamaya gelmislerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu baştan sona okudum. Veteriner Hekim olarak tavsiyem böceklerin kaynağına ulaşmanız bunu da ancak yukarıda bir arkadaşın tavsiye ettiği gibi Max Force Jel sayesinde sağlayabilirsiniz. Küçük damlalar şeklinde odanını veya mutfağın kapı eşiklerine ve duvar kenarlarına sıkın. Bunu yiyen böcekler ölecek ve ölen böcekleri de diğerleri yiyecek. Onlar da ölecek. Bu şekilde yumurtlamasını ve üremesini de engelleyeceksiniz ve bitecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem409

Konuyu baştan sona okudum. Veteriner Hekim olarak tavsiyem böceklerin kaynağına ulaşmanız bunu da ancak yukarıda bir arkadaşın tavsiye ettiği gibi Max Force Jel sayesinde sağlayabilirsiniz. Küçük damlalar şeklinde odanını veya mutfağın kapı eşiklerine ve duvar kenarlarına sıkın. Bunu yiyen böcekler ölecek ve ölen böcekleri de diğerleri yiyecek. Onlar da ölecek. Bu şekilde yumurtlamasını ve üremesini de engelleyeceksiniz ve bitecek.

Adam kombo yapıyor, yiyen ölecek, yiyen ölecek en sonunda hiç kalmayacak

• Leğen yapan olursa ss istiyorum.
  • eger istanbuldaysan karakoyde altgecitte bocek ilaclari satan bir yer var oraya git cleanbait power diye bir ilac var siringa seklinde. O ilaci kullan ve gor bak bi daha tek bir bocek dahi goruyor musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde ben deodorantı çakmakla alev makinesi yapıp böcek öldürmeye çalışmıştım kardeşimde bağırıyordu kebap yap onları diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Şu legen olayını denedin mi dostum merak ettim olursa bende yapayım

Yok denemedim daha. Evde küçük leğen yok.

Son 3 gündür hiç görmedim. Detan maxi aldım her yere sıktım. İlaçlama şirketine gidicez konuşmaya.
    Evde köpekte var ama kerata hiç yakalamıyor

Şimdi bizim evde 100 tane falan böcek mi var O kadar çok mu oluyorlar.

• ss isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

Bana inanıp inanmamakta serbestsin.

Küçük bir leğenı tereyağlıyorsun ama komple. Sonra istersen sıvı yağda dokebilirsin yok ise.muhim değil ama olursa iyi olur. Son olarakta içine bir adet et parçası koyuyorsun.

Sabaha bütün böcekler leğenin içinde çıkamamış halde takılıyorlar.

doğru bu... ama leğenin üst kısımlarına tereyağ sürüp etin etrafına yapışkan bant yukarı bakacak şekilde koyarsan daha fena benzetirsin...
  • çözüm ilaçlama yapmakta...http://www.444bocek.com bizi ararsanız yardımcı oluruz. @TIME BANDIT
  • Bu böceklerin nereden çıkacağı konusunda ince bir araştırma sonucunda banyo kapısının arkasında bir delik bulduk. Oradan çıkma ihtimaline karşı deliği kapadık ve yaklaşık 3 haftadır hiç böcek görmedim. Sanırım başardık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.