Şimdi Ara

Evi Fbi bastı!!! Nasıl oldu anlatıyorum beyler (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta gece saatleriydi. Tüm ev ahalisi uyumuştu. ben de fırsattan istifade ederek bilgisayarımı açtım ve cs oynamaya başladım sesli küfür edemediğimden çok sinirliydim ve chatten sürekli bildiğim ingilizce küfürleri yazıp spaym yaptım.

Takımımdaki temiz kalpli çocukları taciz ettim. awpsi olanlardan kafalarına vurarak vermesini söyledim. Ama hiç zevk alamıyordum. Ben de daha çok zevk alacağım işlere yönelmeye karar verdim.. Anlarsınız ya 20 veya 21 sekmedeyken önüme şöyle bir sekme çıktı

' dowload free fullhd melinda trump tape fullhd now ultimate speed free' . Melinda trump... acaba kim di bu bacımız. İsmi tanıdık geliyordu ama çıkartamadım. Tabii sonra çaktım bu Hitlerin eşiydi! Genel kültürü bol olan bir insan olduğumdan dolayı kısa sürdü.. yani anlarsınız işte.

Neyse durur muyum tıkladım indirme linkine. Quicktime player diye bir şey indi. İzlemeye çalıştım ama bir türlü izleyemedim. tabii üstün bilgisayar bilgim ile kurulup izlenen bir video olduğunu çözdüm. Ne de olsa fullhd idi adamlar ne yapacaklardı direkt mi yükleyeceklerdi. kurdum ve hemen açtım, play tuşuna bastım ama videoyu çekem adam ışığı açmadığından video kapkaranlıktı. Saat geç olmuştu ve dayanamıyorum.

Sekmeye Tekrar girdim ve linke tıkladım. Bir saat sabırsızca bekledikten sonra inen dosyayı açtım ve binga video çalışıyordu. Tabii işimi hemen gördüm o hırsla ve yattım.

Ertesi sabah okula gitmek için kalktım. Elimi yüzümü yıkamak için laboboya giderken babamın kapıda iki uzın boylu zenci ile konuştuğunu gördüm. içlerinden birisi bana tanıdık geliyordu. Umursamadım, elimi yüzümü yıkadım ve kahvaltıya geçtim ama çok iştahsızdım çünkü hala aklım zencideydi. Ve tam çayımdan bir yudum aldığım sırada o kişinin videodaki abi olduğunu anladım.

Şok olmuştum. Cidden o olabilir miydi? Peki babamdan ne istiyordu?

(Devamı gelecek yazıyorum şu anda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 6 Mayıs 2017; 22:42:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hikaye güzel ama sen yazma
  • Sonra donda bir ıslaklık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

hikaye güzel ama sen yazma

Kim yazsın hocam? Kardeşim yazsa olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Survival

quote:

boşver hocam sen yazma hikaye güzel ama mümkün olduğu kadar senin dışında gelişsin olaylar başkası yapsın sen yapma boşver
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Survival

quote:

boşver hocam sen yazma hikaye güzel ama mümkün olduğu kadar senin dışında gelişsin olaylar başkası yapsın sen yapma boşver

Kuzenim yapsın o zaman

• Zebani yok eksi verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 6 Mayıs 2017; 22:33:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın gece trump izledim fbi geldi içeriyor.

• Evi fare bastı diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzüldüm link var mı?

• demek siyahi kardeşlerimiz artık kapı kapı dolaşıp saat satıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.