Şimdi Ara

Evi arabayı satın Arsenal'e oynayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Arsenal bizi çok rahat geçecek. Bazı arkadaşlar Manchester United şampiyon diyor ama bugün Arsenal, haftaya Chelsea bizi yenecek ve Chelsea şampiyon olacak maalesef. Zengin olmak isteyenler bu maçı kaçırmasın. Tabi ki kazanmamızı isterim ama kaybedeceğiz maalesef.

• hehe evet haklısın ok kib bb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

hehe evet haklısın ok kib bb.

• quote:

Orijinalden alıntı: azazel61

quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

hehe evet haklısın ok kib bb.

Yenemez diye birşey demedim hiç bir zaman bu adam her maç öncesi moral bozuyor böyle ondan dedim ahmak gibi gülme

• sıçtı cafer bez getir
  • Totemi tutmadı diye adamı banlamışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Evet arkadaşlar Arsenal bizi çok rahat geçecek. Bazı arkadaşlar Manchester United şampiyon diyor ama bugün Arsenal, haftaya Chelsea bizi yenecek ve Chelsea şampiyon olacak maalesef. Zengin olmak isteyenler bu maçı kaçırmasın. Tabi ki kazanmamızı isterim ama kaybedeceğiz maalesef.

Evi arabayı sattım zengin oldum teşekkür ederim Carrier Has Arrived
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sefer tutmadı totem, bu işin kralını Nemesis yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 1 Mayıs 2011; 21:26:29 >
  • Yalnız Chelsea harbi şampiyon olcak bu sezon bence.
    O kadar iyi başladıktan sonra bi tökezlediler ama sonra bi toplarlandılar pir toparlandılar valla.
    Sağlam geliyorlar ama hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Yalnız Chelsea harbi şampiyon olcak bu sezon bence.
    O kadar iyi başladıktan sonra bi tökezlediler ama sonra bi toplarlandılar pir toparlandılar valla.

Sezona öyle bir girdiler ki bu sezon açık ara çeker dedik sonra bir tökezleme ki ne tökezleme. 4.lüe 5. liğe düştüler. Şimdi haftaya Manu'yu yenerlerse %99.99 şampiyon olacaklar.

Büyük takım olmak böyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Yalnız Chelsea harbi şampiyon olcak bu sezon bence.

Sezona öyle bir girdiler ki bu sezon açık ara çeker dedik sonra bir tökezleme ki ne tökezleme. 4.lüe 5. liğe düştüler. Şimdi haftaya Manu'yu yenerlerse %99.99 şampiyon olacaklar.

Büyük takım olmak böyle bir şey.

Chelsea büyük takımsa benim için Manchester United ve Liverpool'u da bir kategoriye koysana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.