Şimdi Ara

Evi 6 Harfliler Bastı[+18][Etkilenebilecek Olanlar Lütfen Okumasın Ciddi Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar akrabalarımın evini 6 harfliler bastı (Olaylara şahit olduktan sonra gerçek kısaltmalarını bile yazamıyorum) inanmazdım ben de böyle olaylara falan ama Allah kismenin başına getirmesin gerçekten çok kötü bir durum anlatıyım durumu.

Baştan söyleyim dalga geçecekler vs. hemen terketsin konuyu inanmak zorunda değilsiniz ben de sizin gibiydim gerçi çok uğraşmayın yine de
    Bir hastalığımdan dolayı doktora muayene olmak için ildeki hastaneye gittim fakat doktor yakın bir zamanda izne ayrılmış ve 2 gün sonra burada olacakmış ben de o ilde yaşıyan akrabalarıma gittim hem hasret gideririz hem de muayenemi olurum gelgit yapmam dedim ve gittim evlerine.

Teyzem açtı kapıyı önceden haberi vardı çok güzel yemekler yapmıştı içerde kuzenlerimi gördüm biri 18 yaşında merve diğeri de benimle yaşıt olan abisi Emre.Karnıımı doyurduktan sonra teyzem mervenin arkadaşlarını çağırdığını söyledi bir kaç sandviç hazırladık termosa çay koyup parka gitmeye karar verdik rahatsız olmasınlar diye.
    Parkta işte yiyoruz konuşuyoruz annenler nasıl falan oralara girmeyeceğim 1,5 saat sonra merve aradı teyzemi teyzemin bir anda yüzü düştü 1dklık konuşma sonunda hemen toparlanıp gidiyoruz dedi yolda olanları anlattı işte bu merveyle arkadaşları ruh çağırma işine girmiş Televizyon pencere kapı falan kapanıp açılmaya başlamış korkup ağlayarak aramışlar teyzemi gittiğimizde hepsi ağlıyodu biraz yatıştırmaya çalıştık aradaşları gitti merve hala şokta.Bende inanmazdım ama normalde anlatılanları ve o görüntüyü görüce tırstım işin açıkcası.
    Herkes erkenden yattı Merve teyzemle eniştemin yanında yattı korkudan biz de emre ile rahat rahat taklırız karı kız muhabbeti yaparız diye seviniyoruz sonra işleri falan işte.

Saat gece 3 gibi antrenin ışığı yandı kendilğinden kapı açılma sesi duyduk biz afedersiniz mıçıyoruz altımıza masa lambasını aldım elime emre de kırık sandalyenin parçasını aldı arka arkadaya gidiyoruz içeriye.Ufaktan bir müzik sesi geliyor kulağımıza ama tam emin değilim psikoojikte olabilir di o ses ama tam salona adım atacakken ışık birden kapanıp açıldı biz yere kapaklandık korkuyla sonra cesaretimizi toplayıp salona girdik salonda koltukta oturan 3 silüet gördük ışığı açmaya çalışıyorum açılmıyor.Biz kitlendik emreyle emre çığlık attı bir süre sonra eniştemler geldi çığlığa onlr her şeyden habersizdi Merve de oraya geldi kız yine şoka girdi heyecandan dondu kaldı.Sonra ışıklar birden yandı ve 3 silüetin yüzleri belli oldu 2 erkek 1 kadındı.Merhaba dedi boğuk bir sesle erkek olan.Eniştem merhaba diyince Allah'ın izniyle merve kızımızı istemeye geldik dedi erkek olan.Hemen üstlerimizi değiştik oturduk buyur ettik onları.Merve kahveleri yaptı muhabbete gelince oğlumuzun işi nedir diyince kadın Oğlumuz Maykıldır efendim dedi eniştem bi bozuldu böyle beklemiyodu o anda deprem oldu sanki gaipten gelen bir güç eniştemi salladı diyecektim ki bi keçi geldi sakız veerdi enişteme o sırada acundan mesaj geldi sizin oğlan en iyi maykıl dedi eniştem verdi merveyi merve sevinçten moon walk yaparak ellerini öptü damadın ailesinin her şey önceden planlanmış zombi dansı yaparak nikah dairesine gittik everdik kızımız Merve'yi korkudan benim lekelerim de geçmişti.Merveyle maykıl mutlu mesut yaşıyorlar ve her gece maykıllar(6 harfliler)evimizi ziyarete geliyor.

• SON 3 SATIRI OKUYUN YETER.
  • OKUMAYIN
  • +18 yazdım beyler okuyamıyosanız çekin gidin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

+18 yazdım beyler okuyamıyosanız çekin gidin

ok by
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Angel

SON 3 SATIRI OKUYUN YETER.

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 erkek 1 kadindiya kadar iyiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ze ba ni sandım
  • adim mehmet ve alti harfli. dikkatli ol.

• Ya...ak sandım

• quote:

Şüpheye düştüm aşağı indim. Eyvallah.
  • Nick'i gördüm okumadm bile
  • quote:

zebani bekliyordum

• Ya bi' ... git.
    Not : Birinin yapması gerekiyordu.
  • quote:

Eyvallah.
  • +18 diye geldik -3 çıktı.

• Demek ki "moon walk"ı da eklemek lazım aranacaklara
  • güldüm lan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.