Şimdi Ara

EVGA'nın yeni amiral gemisi hazır: Classified SR-2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
14.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sakiri

Tek kelime ile sacmaliktan baska bir sey degil. Bu daha cok server anakarti olur yada 3d gibi yazalimcilara yarar. 7 tane ekran karti takilmaz. ancak ince ekran kartlari takilir o da sacma olur
    4 tane gtx 480 takarsin sonrada bakarsin. olmadi bos yerlere kibrit kutusu koyarsin.
    Hadi diyelim ses karti bozuldu. ömür boyu garantisi var demi unutmustum.
    Evga Değişik tasarımların Efendisi

Orijinalden alıntı: Lawagolem

anasının amcası !

degisik bir tepki türü..

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

anasının amcası !

degisik bir tepki türü..

Alıntıları Göster
    Para var huzur var

Asus N56VZ - Intel i7 3610QM - 8GB DDR3 - Nvidia GT650M 2GB - 15,6" FHD LED
    480GB Sandisk Extreme SSD - Bluray - Audio by Bang & Olufsen ICEpower - Win7 Home Premium
    Donanım Haber Forum Katılım Zamanı: 19 Ağustos 2001

• quote:

Orijinalden alıntı: Divinity

Para var huzur var

Alıntıları Göster
    abi ohayiniz yahu bu ne amaniiiiiiinn bu kart bende olsa kullanmaya kiyamam be uh uh koyarim vitirine orda dursun ah evga ah

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkilainen

abi ohayiniz yahu bu ne amaniiiiiiinn bu kart bende olsa kullanmaya kiyamam be uh uh koyarim vitirine orda dursun ah evga ah

Alıntıları Göster
    Bu karta ismini ben verdim
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown

• Bunun tüketeceği gücü düşünün bir de... Biraz yaygın kullanıma girse, dünya kısa devre yapar yahu!
  • bu kartın isim yarışmasına bende "eVGA 5520CF200 twin i7 4-way SLI Workstation" adı ile katıldım. ama sonunda bu SR-2 yi beğendiler. aslında yarışmada başarılı olan kişinin verdiği isim "EVGA Classified i5520 Super X2" ama evga bunu "Classified SR-2" yapıverdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bu kartın isim yarışmasına bende "eVGA 5520CF200 twin i7 4-way SLI Workstation" adı ile katıldım. ama sonunda bu SR-2 yi beğendiler. aslında yarışmada başarılı olan kişinin verdiği isim "EVGA Classified i5520 Super X2" ama evga bunu "Classified SR-2" yapıverdi.
    breh breh breh evganın ihtiyaç listesi sonucu gelişmiş demekki böle bir sisteme ihtiyacı olanlarda var tıpkı cep telefonlarına 21 milyar dolar ödediğimiz gibi

Orijinalden alıntı: freedom36

Bunun tüketeceği gücü düşünün bir de... Biraz yaygın kullanıma girse, dünya kısa devre yapar yahu!
    gerçekten limited edition ürün boyle olur demişler
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodyman700

bu kart 1000 dolar (sanırım bu fiyattan çıkar) + 2x intel i7 6 çekirdek extreme işlemciler 2000 dolar (990 dolar 1000 yapın onu) + 2x 6gb corsair dominator gt 2000mhz cl8 ram 850 dolar (en azından bu kadar ram gerekir) + 4x nvidia gtx 480 2400 dolar (beraber çıkarlar anca) + cooler master cosmos 300 dolar (az bile gelir) + su soğutma kiti 300 dolar + thermaltake 1500 watt toughpower psu 425 dolar (yetmez ama daha güçlüsünü ben bilmiyorum) + 2x team combo 128gb ssd 850 dolar (böyle sisteme ssd den düşük birşey düşünemiyorum) + 3x Samsung 2233RZ full hd 3d monitör 1400 dolar (3d stereo olayı ve workstation olayı için) = 9525 dolar + 170 dolar kdv = 9695 dolar yani 14736 lira...

yani neredeyse sıfır bir araba (işletmeler için), 2.el 2 tane 2000 model öncesi araba (aileler için) neredeyse orta halli bir limited şirket sermayesi (bilmeyenler için limited şirket kuruluş sermayeleri 5000 liradan başlar), yeni evlenecek çiftlerin ortalama düğün + ev döşeme parası, ev satın almak için peşinat (10000 lira peşinat sonrası taksit ev satılıyor) kadar bir para...

2 kelime... bana hayal... ama sizi bilmem

Fiyat iyiymiş..Ama zaten profesyonel işlerle uğraşanlar ve parası gani olanlar dışında ev tipi kullanıcıların pek tercih edeceğinii sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 17 Mart 2010; 9:34:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Orijinalden alıntı: bodyman700

bu kart 1000 dolar (sanırım bu fiyattan çıkar) + 2x intel i7 6 çekirdek extreme işlemciler 2000 dolar (990 dolar 1000 yapın onu) + 2x 6gb corsair dominator gt 2000mhz cl8 ram 850 dolar (en azından bu kadar ram gerekir) + 4x nvidia gtx 480 2400 dolar (beraber çıkarlar anca) + cooler master cosmos 300 dolar (az bile gelir) + su soğutma kiti 300 dolar + thermaltake 1500 watt toughpower psu 425 dolar (yetmez ama daha güçlüsünü ben bilmiyorum) + 2x team combo 128gb ssd 850 dolar (böyle sisteme ssd den düşük birşey düşünemiyorum) + 3x Samsung 2233RZ full hd 3d monitör 1400 dolar (3d stereo olayı ve workstation olayı için) = 9525 dolar + 170 dolar kdv = 9695 dolar yani 14736 lira...

yani neredeyse sıfır bir araba (işletmeler için), 2.el 2 tane 2000 model öncesi araba (aileler için) neredeyse orta halli bir limited şirket sermayesi (bilmeyenler için limited şirket kuruluş sermayeleri 5000 liradan başlar), yeni evlenecek çiftlerin ortalama düğün + ev döşeme parası, ev satın almak için peşinat (10000 lira peşinat sonrası taksit ev satılıyor) kadar bir para...

2 kelime... bana hayal... ama sizi bilmem

Fiyat iyiymiş..Ama zaten profesyonel işlerle uğraşanlar ve parası gani olanlar dışında ev tipi kullanıcıların pek tercih edeceğinii sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    bari bir tane pci slotu koysalarmış. o üstündeki soğutma ne için?

• gereksiz olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

gereksiz olmuş
    alana hayırlı olsun ne diyelim

Orijinalden alıntı: hak_an

Alıntıları Göster
    Bu anakartsa benimki bez.

Orijinalden alıntı: hak_an

Alıntıları Göster
    oha ya yanlışlık varmı diye anakarta bidaha baktım

Orijinalden alıntı: AL[e]N

bu nasıl bir anakart? insan bakınca şaşı oluyor

"sasi bak sasir.". durumu..

harbiden tasarım falan çok çok iyi. bunu kurulan sistem 10 sene eskimez:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

bütün PCI-E ler X16 harbiden oha abiii buneymiş böylee:S fakat bi sorun var 2 slot yer kaplayan ekran kartları nasıl takılacak bütn slotlara ? bunu düşünememişler galiba haha xD

harbiden tasarım falan çok çok iyi. bunu kurulan sistem 10 sene eskimez:D
    Dehşett

Orijinalden alıntı: Xtremee

Dehşett

Alıntıları Göster
    yuh bu hayvani tasarımlı babakart olmuş resmen ben bunu takmaya kıyamam cam bir kutuda muhafaza ederim bakar bakar iç geçiririm heytt be karta bak diye
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.