Şimdi Ara

EVGA GTX 980 Ti SC+ ACX 2.0+ w/ BP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
4
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 EVGA GTX 980 Ti SC+ ACX 2.0+ w/ BP
    Merhaba, ekran kartı forum üzerinden yaklaşık 2 yıl kadar önce alınmıştır.

Önceki sahibi ABD'den aldığını söylemişti, kayıt sorgulatmadım fakat 2 yıl kadar uluslararası garantisi olmalı.

Kutu içeriği olduğu gibi duruyor.

Oyundan ziyade video işleme ve hafif ölçekteki 3d projelerimde kullanıldı.

Son olarak Pc donanımı üzerine amatör bir YouTube kanalım var 980ti'la ilgili de epey içerik yükledim kart hakkında daha fazla bilgi edinmek için göz atabilirsiniz ("https://bit.ly/2wrVaC7").

EVGA GTX 980 Ti SC+ ACX 2.0+ w/ BP

Takas ya da fiyat indirimi düşünmüyorum.

Satış sadece elden, haftaiçi Tekirdağ merkez ve Çorlu, haftasonları ise Kadıköy ve Beşiktaş'ta mümkündür.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir, Tepebaşı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• güzel fiyat umarım 2000 isteyenlere ibret olur
  • işte hep bunu diyorum. arada da olsa bu foruma mantıklı insanların mantıklı ilanları düşüyor. umarım alıp ''ederi bu kardeşm'' diyen ve 2000 liraya satmaya, pardon itelemeye çalışacak birine gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

işte hep bunu diyorum. arada da olsa bu foruma mantıklı insanların mantıklı ilanları düşüyor. umarım alıp ''ederi bu kardeşm'' diyen ve 2000 liraya satmaya, pardon itelemeye çalışacak birine gitmez
    Yorumunuz için teşekkürler. Açıkçası ikinci el bölümünde baya bir zaman geçirdikten sonra en mantıklı fiyat 1700lira olduğunu düşündüm. Yine de böyle bir zamanda, insanların tek parça 1700lira harcama yapabilmeleri zor gözüküyor, ilan epey bekleyecek gibi.
  • Kolay gelsin fiyat iyi.
  • Çok iyi fiyat kardesim hakkını yazdığın için minnettarız :) gtx 970 1000 tl gtx 980 1800 tl çok uçuyor bence bu kartın piyasası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param olsa direk alırdım çok iyi fiyat hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evga Gtx 970 SC -1250 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel fiyat hayırlı satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.